kendimi tanıtayım yaşım genç söylemem ev kızıyım yani bekarım
adım deniz
hayır ben Mersinde oturuyorum . burası tarım şehri olduğu için yaşamasıı güzel bir yer
çok memnun oldum bende duygu 24 yasındayım bende :)
artık geçnmek okdr zorki canım eğer aaileden büyükbi destek görmediğin sürece evlenmek imkansız duruma geldi..2 kişi çalışırken bile yıllar sürüyo belki hazırlıklar.allah herkese kolaylık versin ne diim canım..
senin maaşın 2500 mü ?iyiymiş toplamı ise bile iyi bence ev bulmak sans tatlım bizim burada herkesin kendi evi tabi bizimde 2-3 kiracı var onlarında oturdukları evler fena değil
banyo ve mutfakları eski bile olsa oturdukları evler az ve temiz kullanılmış başka yerde böyle ev bulamazlar .
ki birinin tuvalet banyo sıfırpencereleri pvc
zorki ne zor canım yaa. biz herşeyimi,i kendimiz aldık sıkıntı çektik ama kimseyide aldıkalrıma karıştırmadım kendi zevkimiz beğeniliremizle aldık
kendimi tanıtayım yaşım genç söylemem ev kızıyım yani bekarım
adım deniz
hayır ben Mersinde oturuyorum . burası tarım şehri olduğu için yaşamasıı güzel bir yer
Güzel yerdir mersin bizimde filemingo 8de yazlıgımız vardı bri zamanlar sonra sattık
en iyisini yapmışsınız bende evlenirken öle yaptım hiç kimsenin fikrini ve yorumlarını almadık eşimle ikimiz koşturduk o yüzdende hersey içimize sine sine oldu :)
bizdede zor olan eşimin sinopta benım istanbulda olmamdı ama aştık geçti bitti iyikide olmuş darısı sizin başınıza :)
benim çok varama sizlere de arkadaş olmak adına geldim..
ay speddycım hoşgeldin napıyonn nasıl gıdıyor
iyiyim sen nasılsın canım birazda buraya bakıyım dedim
selam kizlar benimde arkadaslarim var ama fazla arkadas goz cikarmaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?