Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

zorki ne zor canım yaa. biz herşeyimi,i kendimiz aldık sıkıntı çektik ama kimseyide aldıkalrıma karıştırmadım kendi zevkimiz beğeniliremizle aldık

olsun canım söleseydin :) çok memnun oldum duygu bende :)
bende sinoptayım evlendim eşimin memleketine geldim bende suanda ev hanımıyım :)
burdada yasam istanbula göre çok daha kolay tabiiki yapabileceğin şeyler kısıtlı..bende istanbudan gelin geldim çok kolay alıştım buralara iyikide gelmişim :)

Canım benim değil yaa amaa az daha ilerde bekliyorum o maaşı almayı allahım nasip ederse boşuna okumadım azmimle alırım inş burdad evler yenileri 800den başlıyor 1200e kadar bulunuyor

zorki ne zor canım yaa. biz herşeyimi,i kendimiz aldık sıkıntı çektik ama kimseyide aldıkalrıma karıştırmadım kendi zevkimiz beğeniliremizle aldık

en iyisini yapmışsınız bende evlenirken öle yaptım hiç kimsenin fikrini ve yorumlarını almadık eşimle ikimiz koşturduk o yüzdende hersey içimize sine sine oldu :)
bizdede zor olan eşimin sinopta benım istanbulda olmamdı ama aştık geçti bitti iyikide olmuş darısı sizin başınıza :)

funda güzel buralar tam emekli şehri diyor herkes

evreka inaşşah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz

duygu memnun oldum . aşk içinn şehir değiştirmeye değer
bizim burası iyi ya ben buranın en güzel yernde mezitlide oturuyorum evim deniz görüyor, park var denize sıfır yürüş yolu var .burada hayat var

amin canım benim sizinde ağzınız tadı hep böle olsun

denizcim bnm evimde deniz görüyo hemen önüm sahil zaten bizimde bi çarşımız var orada herseyi bulabiliyoruz fakat 23 sene istanbulda yaşadıktan sora burası bana küçük geliyo haliyle :)
ama memnunum ben..biz zaten sakin bi insanlarız şehre uygun :)

hoşgeldiniz

oyun oynuyorum pcde ağırlaştı cıvv diye kapanmasından korkuyorum ya
duygu istanbul büyük br şehir tamamda illa yapacak bir şey vardır sinopta ...
bizim burada yazın hayat var onu demek istemiştim .burada yazın 12 lere kadar millet parklarda ...
birde forum var sosyetiklerin mekanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…