Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

hoş geldin canım ama pek kimse olmuyor hafta içi günde 1 sefer bir araya geliyoruz oda tesadüf sonra herkes puff kayboluyor . şikayetçiyim kimse yok

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr denizcim ben hafta sonu çalımıyorum haftaiçide 6da mesaim bittiği için pek netede girmiyorum evde düğün hazrlıklarından ama haftaiçi mesai saatlerinde sizlerleyim

naber canım napıyosun nasıl gidiyo hazırlıklar? :) ev işi noldu ayarlayabildinizmi bişeyler?

napayım canım yaa moralim bozuk nişanlımla tartıştım baya kötü kavga ettik sabaha kadar uyumadım iş yerine geldim saf saf ortalıklarda dolaşıyorum sürekli gözümde yaş var

merhaba kızlarrr denizcim ben hafta sonu çalımıyorum haftaiçide 6da mesaim bittiği için pek netede girmiyorum evde düğün hazrlıklarından ama haftaiçi mesai saatlerinde sizlerleyim

selam
sizlerden bahsetmiyorum ki genel anlamda başlığa giren kimse yok
selam veren kaçıyor sohbet oluşturamadık bir türlü

evet arkadaşlar topiği açalı 68 sayfa oldu ama anca merhabalaşıyorruz umarım devamı da gelir

slm arkadaşlar ben de sizlerdenim,kk ne yeni üyeyim.hamile olduğum için hamile topiklerine katıldım ama ben geç kalmışım herkes muhabbeti ilerletmiş o yüzden oralarda iletişim kuramadım pek.siz de öyle yapmazsınız demi bana,bu topik daha yeni sayılır

ben de yalnızım... yaklaşık 4 aydır buralardayım sürekli de giriyorum ama öyle kendi başıma taklıyorum napıyım

hoşgeldiniz

evet canım ilerlemiş topiklere girmek hele ki benim gbi çekingen biri için zor ...
selam atsan arada kaynayıp gider .başlık yeni ama kimse yok yeni baştan yeni baştan selam vermenin ötesine geçemedik :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…