hoşgeldiniz
evet canım ilerlemiş topiklere girmek hele ki benim gbi çekingen biri için zor ...
selam atsan arada kaynayıp gider .başlık yeni ama kimse yok yeni baştan yeni baştan selam vermenin ötesine geçemedik :97:
cidden buna inanıyor musun ? :100::83:
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
Bende bu topikteyim ama işyerinde açıyorum.Sonra sohbete katılamıyorum malum iş güçten:44:
EE anlatın neler yaparsınız nerden yazarsınız
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
Bende bu topikteyim ama işyerinde açıyorum.Sonra sohbete katılamıyorum malum iş güçten:44:
EE anlatın neler yaparsınız nerden yazarsınız
ben başlatayım mesela 37 haftalık hamileyim,kızımın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum Allah ın izniyle.çünkü gurbetteyim ve canım sıkılıyor bebeğim gelince onunla vakit geçiririm diye düşünüyorum. sizden de var mı gurbetçi olan
gurbette değilim ama yalnız sayılırım ya...ilkokuldan sonra şehir dışında okudum arkadaşlarım hep şehir veya yurt dışında..tek tük çocukluk arkadaşlarım var burda...buna da şükür.....
hoş geldin canım ama pek kimse olmuyor hafta içi günde 1 sefer bir araya geliyoruz oda tesadüf sonra herkes puff kayboluyor . şikayetçiyim kimse yok
merhaba kızlar hoşgeldiniz topiğimizeburda pek muhabbet dönmüyor bende bundan şikayetçiyim valla naparsınız nelerden hoşlanırsınız derdiniz sıkıntınız varmı anlatalım birbirimize
valla canım ütüden nefret eden biri olarak allah yardımcın olsun yaa.[/QUOTE
çok sağol canım yaaa inan bende sevmem zaten o yüzden hep geç yaparım ütüyü.eşimin giyecek pantolonu kalmayasıya kadar
yaa kızlar ütü yapıcam ama hiç kalkasım yok ,sabahtan yarısını yapmıştım,daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?