Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

hoşbulduk cnm ben de sendenim yaaa çekingenim, normal yaşamda da zor iletişim kurabilen biriyim.her girdiğimiz de neler yaptığımızdan veya planlarımızdan bahsedebiliz mesela belki bu şekilde ilerletebiliriz,,

ben başlatayım mesela 37 haftalık hamileyim,kızımın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum Allah ın izniyle.çünkü gurbetteyim ve canım sıkılıyor bebeğim gelince onunla vakit geçiririm diye düşünüyorum. sizden de var mı gurbetçi olan

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...

Bende bu topikteyim ama işyerinde açıyorum.Sonra sohbete katılamıyorum malum iş güçten:44:

EE anlatın neler yaparsınız nerden yazarsınız

Bende bu topikteyim ama işyerinde açıyorum.Sonra sohbete katılamıyorum malum iş güçten:44:

ben de hep işten giriyorum şimdi ewdeyim ama ohh rahatım

hoşgördük arkadaşım valla ben yoruldum sabahtan beri ev işleri ile uğraşıyordum,dinleniyorum şimdi.:80::80::80:

gurbette değilim ama yalnız sayılırım ya...ilkokuldan sonra şehir dışında okudum arkadaşlarım hep şehir veya yurt dışında..tek tük çocukluk arkadaşlarım var burda...buna da şükür.....

gurbette değilim ama yalnız sayılırım ya...ilkokuldan sonra şehir dışında okudum arkadaşlarım hep şehir veya yurt dışında..tek tük çocukluk arkadaşlarım var burda...buna da şükür.....

bence de şükret canm,,benim burda hiç kimsem yok yaaa:84::84::84: birde eşimin işi dolayısıyla köy de oturuyoruz çoğunlukla yaşlı insanlar var

merhaba kızlar hoşgeldiniz topiğimize burda pek muhabbet dönmüyor bende bundan şikayetçiyim valla naparsınız nelerden hoşlanırsınız derdiniz sıkıntınız varmı anlatalım birbirimize

hoş geldin canım ama pek kimse olmuyor hafta içi günde 1 sefer bir araya geliyoruz oda tesadüf sonra herkes puff kayboluyor . şikayetçiyim kimse yok

hoşbuldum canım :) bende dersim olmadığı sürece buralarda oluyorum işte kk da topikten topiğe atlıyordum ama arkadaş sıkıntısı çekiyordum artık o günleri geride bırakıcam inş.

merhaba kızlar hoşgeldiniz topiğimize burda pek muhabbet dönmüyor bende bundan şikayetçiyim valla naparsınız nelerden hoşlanırsınız derdiniz sıkıntınız varmı anlatalım birbirimize

bizde başlayalım o zman sohbet döndürmeye canım belki katılan olur evlilik hazırlıkları yapıyorsun anladığım kadarıyla düğün ne zaman ??? bu arada darısı başıma inşşşşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…