Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

bizde başlayalım o zman sohbet döndürmeye canım belki katılan olur evlilik hazırlıkları yapıyorsun anladığım kadarıyla düğün ne zaman ??? bu arada darısı başıma inşşşşallahh

haklısın canım valla başlayalım. evet evlilik hazırlıkları yapıyorum ama bu aralar nişanlımla aram baya kötü tartıştık düğün kısmet olursa 30 temmuzda bende çalışıyorum adım saadet izmirliyim sizler

bende yazın hiç sevmem ütü yapmayı :/ herhalde evlendiğimizde kocam kendi yapacak ütüsünü sana yaptırmam diyor kötü yaptığımdan değil ama çok titiz asker olunca kolay kolay bişey beğenmiyor beyimiz

kızlar hoşgeldiniz buyrun sphbetimize valla benim nişanlımda çok güzel ütü yapıyor kısmet olursa kendi yapar uğraşmam vallaa

evreka ben de izmirliyim canım, düğününüz nerede olucak , nereyi tuttunuz?

ee şanslısınız o zaman,,benim eşim de sevmediği için mecbur yapıyorum. bazen diyorum evlenmeden önce kendin nasıl yapıyordun şimdi de yap diye,, yook olmaz diyo

saadetçim memnun oldum bende kocaeliden katılıyorum sohbete edebiyat okuyorum son sınıftayım kısmetse bitiyor bu yıl ...düğün hazırlıkları stresli olur ama inş. çabucak halledersiniz sorununuzu bizde ne zaman evlilikten konuşsak ne olacak stresinden konu en son tartışmayla biter evlilik hazırlıklarımızı hiç düşünemiyorum

canciger inş. canım topiğimizin bebişi olur kızımız mı olacak oğlumuz mu olacak tatlım ??

selam kızlar bende yeniyim ve hiç arkadaşım yok kk de bende sizlerin arasına katılayım dedim çok bilgi sahibi degilim iletişim vs. mesajlarda yani açıkçası tam bilmiyorum inş. ilerletirim

bu arada çikolata edebiyat okumayı çok istemiştim, ne şanslısın çok güzel bi bölüm..
ben sahne tasarımı okudum edebiyat olmayınca

kızımız olacak İnşallah canım,,sizlerde teyzeleri olursunuz artık

canım şimdiden allah bağıslasın insallah o sağlıklı olsun biz seve seve oluruz teyzesi :)
bende bu ay şüphelenşyorum ama bakalım kısmet insallah darısı başıma ve tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…