bizde başlayalım o zman sohbet döndürmeye canım belki katılan olurevlilik hazırlıkları yapıyorsun anladığım kadarıyla düğün ne zaman ??? bu arada darısı başıma inşşşşallahh
hmm ütü sıkıntılı iş yahuubu arada canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.
valla canım ütüden nefret eden biri olarak allah yardımcın olsun yaa.[/QUOTE
çok sağol canım yaaa inan bende sevmem zaten o yüzden hep geç yaparım ütüyü.eşimin giyecek pantolonu kalmayasıya kadar
ay canım sorma bende kendimin giydiği kıyafetleri ütülüyorum bide babamın sinirden ütü bitene kadar kuduruyorum pantalonlara uyuz oluyorum yaa tek çizgi olsun diye çabalıyorum
ay canım sorma bende kendimin giydiği kıyafetleri ütülüyorum bide babamın sinirden ütü bitene kadar kuduruyorum pantalonlara uyuz oluyorum yaa tek çizgi olsun diye çabalıyorum
bir gün sıkıntısını çekiyorum ama uzuun zaman da yapmıyorum,ihtiyaç olanlar hariç iyi oluyor.Hele ki hamilelikte daha da zor gelmeye başladı nedense
hpşgeldiniz arkadaşlar,buyrun siz de sohbetimize katılın ki muhabbet artsın
kızlarrrrrrr nasılsınızz bakalımm?
h.bulduk
sanırım konu ütü:84:
saadetçim memnun oldum bende kocaeliden katılıyorum sohbete edebiyat okuyorum son sınıftayım kısmetse bitiyor bu yıl ...düğün hazırlıkları stresli olur ama inş. çabucak halledersiniz sorununuzu bizde ne zaman evlilikten konuşsak ne olacak stresinden konu en son tartışmayla biter evlilik hazırlıklarımızı hiç düşünemiyorum
canciger inş. canım topiğimizin bebişi olurkızımız mı olacak oğlumuz mu olacak tatlım ??
saadetçim memnun oldum bende kocaeliden katılıyorum sohbete edebiyat okuyorum son sınıftayım kısmetse bitiyor bu yıl ...düğün hazırlıkları stresli olur ama inş. çabucak halledersiniz sorununuzu bizde ne zaman evlilikten konuşsak ne olacak stresinden konu en son tartışmayla biter evlilik hazırlıklarımızı hiç düşünemiyorum
canciger inş. canım topiğimizin bebişi olurkızımız mı olacak oğlumuz mu olacak tatlım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?