Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

Kalasık olcak ama canım herkesin bir kısmeti varmış derler yaa vardır seninde bir yerde bekleyen bir kısmetinama sen istiyorsan buluruz sanada güzel eli yüzü düzgün mesleğinde birini

Ay bulmak değil de derdim bulduklarımı havaya sokamıyorum. Sen nişanlıymışsın anlat azcık nasıl havaya sokulur erkek? :86:

kızlar siz ne kadar kaçarsanız o kadar üstünüze düşerler erkekler biraz nazlan kız belki o zaman havaya girer yda evli arkdaşlarınıza bereber oturmaya gidin

Ay bulmak değil de derdim bulduklarımı havaya sokamıyorum. Sen nişanlıymışsın anlat azcık nasıl havaya sokulur erkek? :86:

ay varya ben peşimden 4 ay koşturdum 3 ayda seni seviyorum demedim senden hoşlanıyorum dedim zamanla severşm senin hareketlerinden davranışlarına göre değişir bu süreç dedim azcık burnunu sürttüm zaten azcık sert bir yapım var Ama şimdi erkekler bundan hoşlanıyor ne kadar zor ve ne kadar kaçarsan okadar iyi yani

Ay teşekkürler kızlar. Yeni taktikler de varsa bekliyorum. Başlık eşi olmayanlar değildi gerçi ama aklımdakini yazmış bulundum iştee. Ben peşinden koşulmasını isteyen biriyim peşinden hiç koşmadım ama harekete geçmesi çok zor bi tip, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen biri, kafasındak,ler gerçekleştikçe adım atıyor, ben de sabırlıyımdır ama onun kadar değil. :84:

evreka cım bi an çıkmak zorunda kaldım malum iş

karşıyaka da oturuyorum canım bostanlıda da çalışıyorum ..sen nerdesin ?yakın mıyız ki?

hee senın bir hoşlandığın biri var ay bu zamanlar çok güzeldir amaa böle onu görünce heyecanlanıyorsundur filan valla eskidk yaaa canım mesela benim en önem verdiğim şey gözlerdir gözlerine bak ama ci,lveli böle ona birşeyler hissettir o bakışlarınla

ay canım yeni gördüm kusura bakma iyiyim sen nasılsın işteyim yaa bazen gözümden kaçıyor bura sen napıyon bakalım nasılsın bugün

valla canım yorucu beynim şişti yaaa sabahtan beri dosyalarla uğraşıyorum arkadaş hasta onun yerinede çalışıyrum resmen öldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…