Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

aslında babam herkese kulp bulurdu ,bunun kulpu da yazık memleketi oldu..tanışsa bi kere ama daha sözü açıldığında bas bas bağırıyo..ben biraz daha beklicem, gönlü olmazsa görücüleri annemin evine davet edip vericem kendimi

Yaş daha yeni 30 oldu 18 gösteriyorum, güzelim narinim ama ol mu yoooorrr sinir oldum artık ya kızlar. Ankara'da öğretmenim ben.

yani bencede aman çok biliyor bu büyükler yaaa napıyorusn bugün bakalım ben bu havayı gördükçe depresyona giriyorum yaaa

Yaş daha yeni 30 oldu 18 gösteriyorum, güzelim narinim ama ol mu yoooorrr sinir oldum artık ya kızlar. Ankara'da öğretmenim ben.

Kalasık olcak ama canım herkesin bir kısmeti varmış derler yaa vardır seninde bir yerde bekleyen bir kısmetinama sen istiyorsan buluruz sanada güzel eli yüzü düzgün mesleğinde birini

yani bencede aman çok biliyor bu büyükler yaaa napıyorusn bugün bakalım ben bu havayı gördükçe depresyona giriyorum yaaa

canım günaydın
valla mont giydim kazak giydim donuyorum benn..içimi kararttı bu hava..
sen nasılsın, napıyosun?

günaydın canım benim bende napayım yaa klimayı açtım oturdum karşısına açtım kaybedenler kulubünde dinlediğim bir parça vardı dilek taşı ferdi özbeğen söylüyor onu dinliyorum tam depresyonik oldum anlıyacağın sen nerde oturyon canım izmrde

şuan için ameliepoulain ve ben varım aramızda konuşuyorduk ama özel değil canım sende katıl sohbetimize öğleden sonra çogalıyoruz biz bnde çalısıyorum işte izmirde. İstanbl nasıl havası bu sene yaz gelmicek sanırım yaa

yok ya bu sene yazı es geçicez sanırım.küresel ısınma,küresel soğumaya döndü resmen,mayısın ortasında geçen sene pişioduk şimdi üşüyorum ben hala ,deli gibi rüzgar esiyor:)

ne iş yapıyorsun izmirde:)

aynen öle canım yaa düşün izmirde normalde nisan dedimi insanlar sıcaktan ölürdü şimdi mayısın ortası üşüyoruz ben izmirde sağlık firmasında finans ve ihale uzamanıyım sen napıyorsun istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…