Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

sağolun kızlar okudum ben de şimdi.Ne güzeel yaa inşallah benim de iyi geçer ve bütüüün hamişlere de kolay doğum versin rabbim

hoşgeldin ameliepoulain

izmir bugün ne dengesiz ya bir güneşli bir yağmurlu

hoşbulduk canım

evet yahu sorma!! az önce dondum 2 hırka giydim şimdi güneş açtı..artık gelsin şu yaz :84:
bu arada çeyizlerine baktım, nevresimlere bayıldım özellikle, cıvıl cıvıllar herşeyin çok zevkli olmuş, güle güle kullan

hoşgeldin ameliepoulain

izmir bugün ne dengesiz ya bir güneşli bir yağmurlu

ayy burası da öyle yaa.sabahları güneşli oluyor ama öğleden sonra bulutlanıp soğuyor ortalık. ben geçen sene haziran ayında izmir e gelmiştim de aman aman nasıl bunaltmıştı havası beni

saol canımdaha çok naturel şeyler tercih ettim ferah olsun istedim evcağızım darısı sizin başına bu arada öle diyom ama evlimisin

ayy burası da öyle yaa.sabahları güneşli oluyor ama öğleden sonra bulutlanıp soğuyor ortalık. ben geçen sene haziran ayında izmir e gelmiştim de aman aman nasıl bunaltmıştı havası beni

ay valla sorma canım buraya normalde nisanda yaz gelir ama bu sene bir garip burasıda heryer gibi değişik bir hava oldu izmirin havasına güven olmazda bu kadarda olmazdı 25 senedir böle dengesizliğini görmedim bu havanın

okulum bitti çalışıyorum canım
vermiyo çünkü erkek arkadaşım doğulu..daha hiç tanışmadan, kesinlikle olmaz görüşmiceksin dedi..
25 senedir babalık yapmayan adamın babalık damarları kabardı ne yapcam bilemiyorum ben de..

Son düzenleme:
bekarım sağol güzel dileklerin için
babam vermiyo beni

ay canım benim babamdan hariç birde abim vardı anneme sölemiştim söle diye istemeye gelceler diye korkusundan söyleyememişti düşün annem bile ben bir cesaretle beni istemeye gelcekelr demiştim birden bire tv seyrederkene bizimkinler şok olmuştu annem bile bilmesine rağmen dondu kaldı ama korkulcak birşey yok sonuçta alışıyorlar ve mecburren birşey diyemiyorlar

hıım ama görüşüyorsundur dimi yine de

canım valla benim nişanmlımda erzurumlu abim ilk bir ay her geldiğinde nişanlıma neler dedi neler normalde ayrım yapmaz ama nbe bileyim bende şaşırdım kalmıştım. herhalde örf adetler farklı oluyo diye bide ben rahat büyüdüm o ondan korktugu için dedi diye düşündüm senin babada sanırım ondan korkuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…