hoşgeldin ameliepoulain
izmir bugün ne dengesiz yabir güneşli bir yağmurlu
hoşgeldin ameliepoulain
izmir bugün ne dengesiz yabir güneşli bir yağmurlu
hoşbulduk canım
evet yahu sorma!! az önce dondum 2 hırka giydim şimdi güneş açtı..artık gelsin şu yaz :84:
bu arada çeyizlerine baktım, nevresimlere bayıldım özellikle, cıvıl cıvıllar herşeyin çok zevkli olmuş, güle güle kullan
ayy burası da öyle yaa.sabahları güneşli oluyor ama öğleden sonra bulutlanıp soğuyor ortalık. ben geçen sene haziran ayında izmir e gelmiştim de aman aman nasıl bunaltmıştı havası beni
Merhabalar herkese...
bekarım sağol güzel dileklerin için
babam vermiyo beni
merhaba hoşgeldin
Hoşbulduukkk, ben de bekarım, beni herkes veriyo herkes de almak istiyo ama beceremedim gitti bi el atın bana yaa.
Hoşbulduukkk, ben de bekarım, beni herkes veriyo herkes de almak istiyo ama beceremedim gitti bi el atın bana yaa.
bekarım sağol güzel dileklerin için
babam vermiyo beni
okulum bitti çalışıyorum canım
vermiyo çünkü erkek arkadaşım doğulu..daha hiç tanışmadan, kesinlikle olmaz görüşmiceksin dedi..
25 senedir babalık yapmayan adamın babalık damarları kabardı ne yapcam bilemiyorum ben de..
okulum bitti çalışıyorum canım
vermiyo çünkü erkek arkadaşım doğulu..daha hiç tanışmadan, kesinlikle olmaz görüşmiceksin dedi..
25 senedir babalık yapmayan adamın babalık damarları kabardı ne yapcam bilemiyorum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?