Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

inşallah canım yaa,bi aksilik olmazsa normal doğumdan vazgeçmem zaten herşeyin doğalı güzel bence.24 yaşındayım ben,sen?

klavyem bozuldu tarayıcı değiştirdim yaa
gencim niye yaşlı olayım

hadi iyi aksamlar Behzat Ç. başladı. hemde çıkmak zorundayım .

klavyem bozuldu tarayıcı değiştirdim yaa
gencim niye yaşlı olayım

hadi iyi aksamlar Behzat Ç. başladı. hemde çıkmak zorundayım .

niye yaşlı olmayasın ki,herkes yaşlanmayacak mı sonuçta genelde yaşlı olanlar gizler ya yaşını ondan öyle demiştim yanlış anlama yaaaani

evet Mersinliyim .
bu sefer anlatacağım :) bugün şok yaşadım
ablamla biz kavgalıyız
ben neyse de ablam ergen kavgaları yapacak yaşı çoktan geçti. kendisi 86 doğumlu üniv mevzunu hemde ingilizce öğretmenliği ama her kavgamızın ucu pcye dokunur son zamanlarda bu 2. oldu . ondan 4 gün giremedim. benden pcyi saklıyordu koca koca laflar ediyordu.bende az değilim tabi bugün sabah erken kalktım dedim çamaşır makinasını çalıştırayım .kendiside hazırlandı laptopuda çantaya koydu , takip ettim siteden çıkarken elinde çanta yoktu . babannemler 2 kat aşağıda oturuyor.
ya yan komşumuz ya babannemler 2 seçenek var . indim babannemlere ... normalde kapılara ayakkabılık koymak yasak ama babannemlerin mutfak dolabından bozma ayakkabılığı var kapıda neyse kapıyı tıklattım o saatte hayatta kalkmazlar bende ayakkabılığa baktım birde ne göreyim laptop benim yarım akıllı ergen sırf bende saklamak için çalınma pahasına oraya saklamış.
ben yapacağımı biliyorum ama

ayy evet yaa sende az değilmişsin hani peki ama pc ablana mı ait,niye öyle saklama gereği duyuyor ki.ayrıca onun olsa bile o evde değilse senin kullanmana da izin vermesi lazım normal olan bu bence.tabi sorununuzu bilmediğim için böyle yorum yapıyorum

hayır ona ait değil emrivaki ile aldırdı hem internet hemde pcnin parası (ki ne zorluklarla ödendi ) babamın cebinden çıkıyor.
üniversitenin son senesiydi aldıktan 2 ay sonra götürdü bozmuş servise vermiş yeni pc geldi pc 3.5 senelik ama maffetti ...
sorunumuz başkaydı canım o kısmı anlatamam .kavga ettik o uyuyacaktı , bende kafamı dağıtayım diye pcyi aldım böyle başladı kavga ... sürekli pcye yapışmakla suçluyor. o pcnin kendine ait gibi davranıyor .ders çalışıyorum, müzik dinleyeceğim diye alıyor kullanmasa bile bana kullandırtmıyor.
farkında değil ama günde 1 sefer o yookken girebiliyorum halbuki gece girmeyi seviyorum .
özellikle tüm gün evdeyken burnumdan geliyor.

nilda87 bende düşündüğün gibi yapacağım. çalındı sansın ama bizimkilerin çenesi durmaz malesef

yok valla onlar beni suçluyor çünkü çok fevri davranıyorum o ise kimseyle muhatap olmuyor .
haklıyken haksız duruma düşüyorum .

önceleri boyun eğerdim , sabır ederdim ama şimdi bende yapıyorum yapacağımı buda beni haksız duruma düşüyor. annem sürekli sende az değilsin diyor . gerçi en başından beri hep haksız duruma düşüyordum . aaman artık ben eski ben değilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…