hoşgelmişsin bacııımslm kızlar.benimde hiç arkadaşım yok burda.gerçi daha yeniyim ama bu başlığı görünce yazamadan geçemedim
hoşgelmişsin bacııım
hb canciğer :) tşk ederim bu sıcak karşılaman için
nerem komik kız
güneşli valla biraz soğuk . kısa kollu ve kapriyle dolanıyorum bana soğuk geliyor hava
rica ederim cnm,buraya uğrayan çok oluyor ama sohbete katılım az oluyor nedense,sen de katılanlardan olursun inşallah
kızlar ben geldimmmmnerdesin kimse yokmu bi haftasonu girmiyoz unutluyoruzzz
elimden geldiğince katılmaya çalışıcam :) evlilik hazırlığı yapıyorum faydalı bilgiler,güzel yorumlar,fikirler var..ama hiç arkadaş olmaması can sıkıcıydı
elimden geldiğince katılmaya çalışıcam :) evlilik hazırlığı yapıyorum faydalı bilgiler,güzel yorumlar,fikirler var..ama hiç arkadaş olmaması can sıkıcıydı
canım yaa haftasonu girmiyorum nete ben evlilik telaşlarından sürekli dışarda oluyorum ev arıyoruz bu aralar ama çok pahalı ve kötü evler çok moralim bozuluyorhaftaiçi işe gelince giriyorum akşamda 6da çıkıyorum işten o arada girebiliyorum ama evlendikten sonra haftasonuda sizlerle birlikte olacam sen napıyon bebiş napıyoo
ayy kıyamam:2: kolay gelsin cnm yaa zor tabi düğün hazırlığı,Allah yardımcın olsun.bebiş iyi sanırım hareket ediyor yayarın kontrolüm var benim de bakalım dr. teyzesi ne diyecek bebişime zaten doğum da yaklaştı baya ben uzun süre olmazsam topikte bebiş gelmiş demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?