Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

modemi yada kablosunu saklıyorum:90: tabi bu birikimin eseri bunu yapmış isem daha önce sabredip görmezden gelmişimdir .ablam saldırgandır hemen üstüme yürür ama her zaman haksız olan nedense ben olurum.
bırakalım bu konuyu sıkıldım ...

ayyyy çok komiksin yaaaa
ee hava nasıl mersin de,ben de ısparta dayım,burası güneşli güzel bi gün

rica ederim cnm,buraya uğrayan çok oluyor ama sohbete katılım az oluyor nedense,sen de katılanlardan olursun inşallah

elimden geldiğince katılmaya çalışıcam :) evlilik hazırlığı yapıyorum faydalı bilgiler,güzel yorumlar,fikirler var..ama hiç arkadaş olmaması can sıkıcıydı

elimden geldiğince katılmaya çalışıcam :) evlilik hazırlığı yapıyorum faydalı bilgiler,güzel yorumlar,fikirler var..ama hiç arkadaş olmaması can sıkıcıydı

ilk başta benim de öyle olmuştu ama gittikçe çoğalıyor arkadaşlar.düğün ne zaman yakın mı

canım yaa haftasonu girmiyorum nete ben evlilik telaşlarından sürekli dışarda oluyorum ev arıyoruz bu aralar ama çok pahalı ve kötü evler çok moralim bozuluyor haftaiçi işe gelince giriyorum akşamda 6da çıkıyorum işten o arada girebiliyorum ama evlendikten sonra haftasonuda sizlerle birlikte olacam sen napıyon bebiş napıyoo

ayy kıyamam:2: kolay gelsin cnm yaa zor tabi düğün hazırlığı,Allah yardımcın olsun.bebiş iyi sanırım hareket ediyor ya yarın kontrolüm var benim de bakalım dr. teyzesi ne diyecek bebişime zaten doğum da yaklaştı baya ben uzun süre olmazsam topikte bebiş gelmiş demektir

saol canım yaa ne güzel anne olmak yaaa allahım bizede nasip eder inş ben cocukları cok sevıyorum nişanlımın 6 yeğeni var hepside bana bayılır biri hele aşık olmuş daha 4 yaşında benim saadetim diye telefonu acar nişanlıma ben saadetimle evlencem sen git diyo ben de onu yiyorum tabi bu şekerlilikleriylee bende çok istiyorum ama işlerim yüzünden evlendikten sonra bir 3 sene çocuk olmıcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…