Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

özel sektörde canım zor oluyor bebek filan ben daha 1 yıldır calısıyorum universite bitti burdan cıksam bebek olsa baska bır yere gırmek ıcın en az 3 yıl deneyımım olmaıs lazım oyuzden

hakikaten zormuş yaaa hayırlısı artık ama sen doğum yapınca özel sektörde doğum izni filan verilmiyor mu

herşeyim hazır gibi pek bi eksiğim kalmadı.sadece evi temizleyip eşyaları yerleştirmek kaldı gelinliğim dikiliyo son provam var haziranın ilk haftası..senin nasıl gidiyo :107:

benimde herşey tamam canım bir ev var onu bulamıyorum cok pahalılar bakalım naısl olcak sen nerde oturuyorsun kirayamı cıkcanız

vala google da konu arattığımda hep topicler açılıyordu aktivite kodumu bayadır bekletiyordum en son şu lenslerımı yenileyince baya bi işime yaradı hala burdayım ama yeniyim :)

benimde herşey tamam canım bir ev var onu bulamıyorum cok pahalılar bakalım naısl olcak sen nerde oturuyorsun kirayamı cıkcanız

yok nişanlımın kendi evi var bakımını yaptırdık bi temizlik kaldı işte ank dayım ben..daha düğüne var ama senin bulursun inş üzme kendini :116:

yok nişanlımın kendi evi var bakımını yaptırdık bi temizlik kaldı işte ank dayım ben..daha düğüne var ama senin bulursun inş üzme kendini :116:

ilk öce günaydın kızlarrrr valaa canım benhaziran ortası bakcam artıke ve şimdiden tutsam havadan beden 1 buycuk y fazla kira alcaklarbu parasılıkta düğün arifesinde sokağa atmş olcam parayı senin e güzelmiş valla ,nsnaın kendi evi gibisi varmı yaaa inş bizede nasip eder

kız sende çocuk doğurma 5 sene falan önce ev alın . özel sektörde en fazla 3 ay diye biliyorum ben
ev alıp kredi borcunu hafifletmeden çocuk yapmak delilik

yok canım valla doğurmıcam değil doğuramıcam özel sektör çok acımasız hemen yerine birini buluyorlar geldiğindede o işini kaybetmiş oluyosun sonra anı düzeni yakalaman cok zor oluyor dediğin gibi denizcim ev almak şart sonra çocuk artık bizimki 36 yaşında baba olur

amin inş herkese kısmet eder evet sana daha erken boştan yere para vermiş olucaksın..çok zor ve yorucu işler ama herşey tamam gibi gözüküyo ama hergün aklıma yeni bişey geliyo sende de öyle oluyomu güzel telaşlar aslında ama artık herşey olsun bitsin bi an önce demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…