amin inş herkese kısmet ederevet sana daha erken boştan yere para vermiş olucaksın..çok zor ve yorucu işler ama herşey tamam gibi gözüküyo ama hergün aklıma yeni bişey geliyo sende de öyle oluyomu güzel telaşlar aslında ama artık herşey olsun bitsin bi an önce demeye başladım
sorma canım yaa hergün geliyor aa diyorum buda varmış hemen not alıyorum sonra aklıma başka birşey geliyor burdan bakıyorum forumlara kızlar bir sürü şey almış onları görüncede diyorum az şeymi aldım ama sonra diyorum fazlasınada ne gerek var daha sonra alınır bilmiyorum valla bende yorukldum bide çalışınc insan daada kafası harap oluyor yaa
aynen..haftanın 6 günü çalışıyorum izin günümdede ancak bazı şeyleri halledebiliyorum annem sağolsun herşeyimi tamamladı ama yinede al al bitmiyokına gecesi için kıyafet beğenemiyorum bende şimdi sorunum bu gerçi daha kayınvalidemden bi ses yok elbise ayakkabı alalım filan diye ama şimdiden bakıyorum ben:105:
ay canım senin gene annen yanında benimki abim öğretmen onun yanında ben burda yanlız başıma hallediyorum herşeyimi kimseyede karıştırmadım nişanlımla ikimiz herseyi alıyoruz beğeniyoruz karar veriyoruz ama çok yorulduk ikimizde şurda kaldı 74 gün bitsede çabuk rahatlasam diyorum
ayy senin işin daha zor ama bi yandanda ikinizin halletmesi kimsenin karışmaması iyiZaman çok çabuk geçiyo ama geçer merak etme inş herşey güzel ve sorunsuz olur
derdin ne kız senin kafayı mı yedin bu yaşta evleniyorsun
kaç doğumlusun 92 mi 93 mü ?
92Lıymm ya bı anlık ani karar verdım kendıme qeldıqımde nışanlanmıştım :)
merhabalar
nasılsınızzz ben harpten kurtulamadım daha giremiyorum o yüzden
hani modemi filan saklıyor muşsun ya o komik olan
evetstratejik bir hata yaptım pazartesi günü ...
dişe diş kana kan bakalım nereye kadar gidecek.
ben kullanıyorum da bazen o hiç kullanamıyor .
ay çok güldüm canım bende abimle yapıyordum yaz tatillerinde oda ne tesadüf ingilizce öğretmeni sanırım tüm ingilice öğretmenleri böle en sonunda çözüm olarak git kardeşim kendine yeni pc al dedim ve aldı kurtulduk bizde pc kavgasından
merhabalar arkadaşlar, nasılsınız iyimiziniz ben İzmir'den Zeynep.
evet bu ing öğretmenlerinin hepsi kıl galiba
bizimki geçen yaz yaptığımız kavgadan ders almadı sanırsam ... kavga dediğimde hanımefendinin ego tatmini amaan neyse ...
abim yollayacak pc ama bizim için değil iş yerininmiş. hard diski arızalı ama ...
ben babamı düşünüyorum elektrik parası tavan yapar sonra ...[/QU
valla bizim her ay başımın etini yiyorrdu bu ne elektrik parası hayır diyor içiyonuzmu elektriği anlamıyorum ne anlıyonuz bu netten snra kendide msndi facedi takılınca artık birşey demiyor şimdide başıma babam çıktı bana diyor ver bakayım bi bende vermeyince küsüyor çocuk gibi
merhabalar arkadaşlar, nasılsınız iyimiziniz ben İzmir'den Zeynep.
valla bizim her ay başımın etini yiyorrdu bu ne elektrik parası hayır diyor içiyonuzmu elektriği anlamıyorum ne anlıyonuz bu netten snra kendide msndi facedi takılınca artık birşey demiyor şimdide başıma babam çıktı bana diyor ver bakayım bi bende vermeyince küsüyor çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?