Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

sorma canım yaa hergün geliyor aa diyorum buda varmış hemen not alıyorum sonra aklıma başka birşey geliyor burdan bakıyorum forumlara kızlar bir sürü şey almış onları görüncede diyorum az şeymi aldım ama sonra diyorum fazlasınada ne gerek var daha sonra alınır bilmiyorum valla bende yorukldum bide çalışınc insan daada kafası harap oluyor yaa

aynen..haftanın 6 günü çalışıyorum izin günümdede ancak bazı şeyleri halledebiliyorum annem sağolsun herşeyimi tamamladı ama yinede al al bitmiyo kına gecesi için kıyafet beğenemiyorum bende şimdi sorunum bu gerçi daha kayınvalidemden bi ses yok elbise ayakkabı alalım filan diye ama şimdiden bakıyorum ben:105:

ay canım senin gene annen yanında benimki abim öğretmen onun yanında ben burda yanlız başıma hallediyorum herşeyimi kimseyede karıştırmadım nişanlımla ikimiz herseyi alıyoruz beğeniyoruz karar veriyoruz ama çok yorulduk ikimizde şurda kaldı 74 gün bitsede çabuk rahatlasam diyorum

ayy senin işin daha zor ama bi yandanda ikinizin halletmesi kimsenin karışmaması iyi zaman çok çabuk geçiyo ama geçer merak etme inş herşey güzel ve sorunsuz olur

ayy senin işin daha zor ama bi yandanda ikinizin halletmesi kimsenin karışmaması iyi Zaman çok çabuk geçiyo ama geçer merak etme inş herşey güzel ve sorunsuz olur

evet canım bir yandan kimsenin karışmayışı güzel bir yandanda kötü Inş canım bende gün sayıyorum artık geçsinde herşey şöle huzurlu bir kafayla evimize girelim

evet stratejik bir hata yaptım pazartesi günü ...
dişe diş kana kan bakalım nereye kadar gidecek.
ben kullanıyorum da bazen o hiç kullanamıyor .

evet stratejik bir hata yaptım pazartesi günü ...
dişe diş kana kan bakalım nereye kadar gidecek.
ben kullanıyorum da bazen o hiç kullanamıyor .

ay çok güldüm canım bende abimle yapıyordum yaz tatillerinde oda ne tesadüf ingilizce öğretmeni sanırım tüm ingilice öğretmenleri böle en sonunda çözüm olarak git kardeşim kendine yeni pc al dedim ve aldı kurtulduk bizde pc kavgasından

evet bu ing öğretmenlerinin hepsi kıl galiba
bizimki geçen yaz yaptığımız kavgadan ders almadı sanırsam ... kavga dediğimde hanımefendinin ego tatmini amaan neyse ...
abim yollayacak pc ama bizim için değil iş yerininmiş. hard diski arızalı ama ...
ben babamı düşünüyorum elektrik parası tavan yapar sonra ...

bizim evde herhangi bir ısıtıcı çalışmıyor 2 aydan fazla süredir malumunuz Mersin sıcağı...
amma velakin çamaşır makinesi hergün çalışıyor nufus kalabalık , bazen fırın ve haftada bir ütü 70-80 tl geliyor.
benim babişin neyse ki pcyle alakası yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…