Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

bugünde akşam oldu yeminle..kızlar bana bolca dua edin yarın doktora gidicem geçen ay küçük bi kist çıktı yumurtalımın birinde.yarın kontrol var umarım herşey yolundadır

bende de kist var ama çatlamayan yumurtalardan dolayı dr 1 sene önce küçüldü demişti ama ben 10 gün önce ilaçları bıraktım

Belirtiler var cnm arkadasımdada aynısı vardı kız gitti kist çıktı Adet düzensizliği ağrı v.s. v.s. Neyse şekeri ben bi balkon yıkayıp gelim

Amann bende desem ne doktora git her şeyin çözümü var .benim ki kadar kötü olmaz ya
balkonda ne işin var kız kimin yolunu gözlüyorsun

Son düzenleme:
Son düzenleme:
istanbul keşke burda olsaydın iki komşusuz komşu olurduk

meraba badezuzum ben arkadaşın olurum senin,çok tatlısın,bi konu açmıştın 'tüpüm dıhanmış' diyeçok hoşsun,güldürdün beni:81:ama sonra kapatmışsın konuyu.umarım istediğin minik,tatlı şeye en kısa zaman da kavuşursun,sen,ben ve isteyen herkes en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz[/QUOTE]

tekrar mrb yazdıklarıma gücenmiş gibi cevaplamışsın ama hakverirsen tuhaf bişey bu. konuya ben sadece komşu muhabbetiyle girdim, sen gördüğüm kadarıyla burda arkadaşı olmayanlara böyle bi msj yazmamışsın halbuki onlar kulüpte arkadaş arıyorlar ama ben değil. benim garibime giden o oldu.. ben zaten kimseyle arkadaş olmadım burda sadece bi çok kişi gibi alakadar olduğum konularda takılıyorum senle ilgilendiğimiz otak konular varsa tabiki seve seve yazışırım herkesle olduğu gibi ama benim yazdığım bi kaç başlığı takip etmiş olman şimdiki yazdığım topice msjını yazman tuhaf geldi anladığım kadarıyla sende çocuk istiyosun güzel dileklerin için teşekkürler aynısını bende sana dilerim... tekrar dediğim gibi ortak konularda seve seve yazışırım burdaki hiç kimseyi tanımadan bişeyler paylaştığım gibi senle de paylaşırım ama o kadar kişinin arasından böyle benimle ilgilenmen garip geldi bana.. birini kırmak istediğim en son şeydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…