Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ne işi var mesela bana göre olmassa para veririz hallederiz bi şekilde ben dubai ye gelimde ayrıca arapca yeterli deil mi

:)) arapca konusana pek rastlamadin ama filipince bide hintce biliyorsan olur kum gibiler her yerde varlar vallla...burada araplari aksam luks yerlerde gorursun baska yerde ole alisveris merkezinde falan oglen hep turist var ....

yok gitme zaten biz naparız sensin buralarda:82:

tatile gelirsin ne olacak mis gibin

kizlar ben cikiyorum malum isteyim saat 6 olmus kocamida kandirayimda cikalim artik sabahin 7 sinden beridir santiyedeydim tek gozum kapali geldim zaten...dahada girmemem gidince yemek yiyip uyuyorum masallahim var rekora kosuyorum uyku konusunda....cok optum gorusurus ......

herkes çıkıyor bende kalkıp şöyle bi ev ne alemde bakayım bariii hadi bende kaçar :80:

yine gellll

seni de herkes ya ewli ya nişanlı sanıyo neyin peşindesin

:))) ben icimden evlendirdim onu o benim gozumde evli artik :))) neyse hayirli iyi huylu bol parali az konusan bir kismet verir insallah allahim :) bak iyi gunundesin hamile hamile icten dua etttim vallla hadi hayirlisi ii aksamlar

:))) ben icimden evlendirdim onu o benim gozumde evli artik :))) neyse hayirli iyi huylu bol parali az konusan bir kismet verir insallah allahim :) bak iyi gunundesin hamile hamile icten dua etttim vallla hadi hayirlisi ii aksamlar

desene eniştem zengin olcak yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…