Eniştede pişer bizede düşer öylemi ???
dunedain,sagolera,
cnm siz kapımı dinliyorsunuz çok ayıp amaaaaa
neyse bende bi bakim ev ne alemde azcık iş yapim :80:
ne kapısı kız:18::18::18::18:
eee baksana aşşagıda konuyu okuyor görünüyorlarama hiç katılmıyorlar
Amin dyorum güzel duanzaben teldrn gryorum şekerm pek yazamyrm o yzden . Vakit aliyo. Kapı dinliyorum dedğin gibi
bugünde akşam oldu yeminle..kızlar bana bolca dua edin yarın doktora gidicem geçen ay küçük bi kist çıktı yumurtalımın birinde.yarın kontrol var umarım herşey yolundadır
Akşamı bırak kzzım kaçta çıkcaksan dkkndan 7 de gel bak ben de ckıacm evden
işallah canım hayırlısıyla bebiş istiyorum çünkü.herşey yolundaysa çalışmalara başlıycazay bende de vardı tatlım şimdi tamamen temizlendi inşallah seninki de geçer
işallah canım hayırlısıyla bebiş istiyorum çünkü.herşey yolundaysa çalışmalara başlıycaz
Herşeyin rayına oturmasını bekliyoruz canım. Aileler istemiyo. Bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz yavas yavas evimizi aldık kredi borçlarını ödüyoruz o bitince içini yapıp eşyalarımızı alıcaz bi yandanda çeyizimi dikiyiyorum, yapıyorum. Rahatlayıp kenara paramızı koyunca istemeye gelicekler 3 sene sonra tabi gelirseler. Olmazsa kaçıp evlenicez düğünümüzüde yapıcaz. Kimseye muhtaç olmuycaz. O yüzden işimizi sağlama alıp bekliyoruz bitanem
ALLAH KOLAYLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN..
ŞİMDİ AKLIMA GELDİDE GÜNDE KAÇ KEZ ALTINI DEĞİŞTİRİYOSUNN ?? birde emziriyosun di mi??
bu kadar bilgiye sahip olman güzel ben 29 yaşındayım kütahyada yaşıyorum oğlum doğduğndan beri savaş veriyorum bu hastalıkla hayat standardını sıfıra indiren bi hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?