Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ayy uykum geldi sanırım ben gidiyorum şimdilik,uyuyamazsam gelirim yine.ne de olsa sabaha kadar beşik sallıyorum

var kıı gell neler var neler
abim iskenderunda akrabamızın tershanesinde çalışıyor . gemi tamir için çekilmiş. içini boşalmışlar
bissürü nevalee geldi. buyur gel sofrayı kurayım

hepimize yeter

ben önce size nescafe yapayım ondan da 3 büyük kavanoz geldi birini babannemlere verdik nasıl bitcek o koca kavanozlar bilmiyorum.

size sabah , öğlen , akşam yaparım artık

Son düzenleme:
torpıllı işmi yapıyonorda zaten.gıtde uyu bencede ufaklık gelınce cok arıyacan bu gunlerini...

aaaa ustemi iyilik sagilik ama arada calisiyorum ole deme nese canim hamile olduktan sonra ne kasicam 2 ay sonra mis gibi evdeyim :76::76::76:

zaten evede gidip yatamadim arkadasimi dogum gunu kutlamasi icin aradim davet etti oraya gittim...kiz bana ne hediyeler verdi..kocaman bebek battaniyesi 10 takim bebek kiyafeti 4 5 tane ruj goz kalemi dudak kalemi bir suru far...sadece gecen gezerken dedimki ya bebek battaniyesi almadim onu alicam birde bir kac takim daha alim bebek icin..fondotenim kalemim bitmisti onuda alayim...aklimdayken dur alma dedi bi dahaki sefere geldigimizde alirsin...oo hepsini onda varmis hic kullanamamis kiyafetleri amerikadan almis battaniyeyi katardan...hic kullanmadigi rujlari falan hep paketli ve cok unlu markalari var..bunlari al dedi ugrasma bir daha bende fazla duruyor bunlar..hee dedim oo super oldu bunlar simdi yerine kendime saat ayakkabi alicam herkese lazim boyle arkadaslar
italyaya tatile gidiyor benide davet etti gel diye dedim bu halde gelemem baska sefere insallah.. yollarda bebise rahatsizlik vermeyelim durduk yere simdi

bacilar ben yine tukkani actim herkese hayirli bol gunesli yuksek moralli gunler

slm cnm annen seni kadır gecesi doğurmuş heralde ne ballısınhamileyken fazla makyaj sakıncalı dıye duymuştum yınede sen bılırsın cnm.uykun hafıf demekkı bu saatte işte olduguna gore.ben hamıleyken yataga yapışmıştım resmen.çokhalsizlık olurdu...cinsiyet bellı oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…