Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

niye ki zor mu geçiyor hamileliğin,ben de yeni doğum yaptım bebeğim 18 günlük,bende mide yanması filan olmadı hamdolsun ama bi ara ağrımıştı o zaman da yatarken yastığımı yükseltmiştim

aslinda okadarda degilde sadece yemek yiyememekten sikayetim var kokulara karsi asiri duyarliyim..mide yanmasi ve gaz problemi cekiyorum...cok uykum var gunde 20 saatten fazla uyudugum oluyordu simdi 15 falan indirdim...cok halsizlik cekiyorum ama vitaminler biraz kurtariyor durumu..birde idrar yollarimda enfeksiyon var onun icin cok su iciyorum ...butun bunlara ragmen bebegimde keyfi yerinde yok cok sukur ben cekerim sorun olmuyor....

acilar alistim ananyim ben ana

Allah şifa versin canm,bebişini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
bebişleri olanlar ve hamiş olanlar şimdiden allah analı babalı büyütsün. darısı olmayanların basına insallah

hımm sızınde yenıymıs.
bebıs dunyanın en tatlı varlıgı ya ıyı etmıssınız canım darısı ıns bana

amin insallah allah nasip eder tez zamanda....biz yeni evliyiste 8 senedir beraberis bana hic yeni evli gibi gelmiyor.. ne kadar yogun geciriyorumusuz meger zamanimizi

ohh masallah 8 sene demek masallah masallah
ne guzel 8 sene beraber olmak

hee 4 sene o burada ben istanbulda yasadik hicte aramizda sorun cikmadi masallah sonra evlendim bende beraber geldim...
birde gayet guzel valla uzun sure beraber olmak ondan once univ.sonra 2 sene bir erkek arkadasim vardi hic sevmemistim ne diye 2 sene gecirdim onuda bilmiyom onla ayrildigim ay kocamla tanistim..hayatimda yaptigim en guzel seydi valla...ikinciside bebisim olacak insallah

ne guzel canımallah mutlulugunuzu daım etsın ıns.
herkesın gecmısınde bunlar olur canım. sonucta sen dogru erkegı bulmussun ve suan cokmutlusun sen bugune bak bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…