Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

:))) masallah de kisss bakma bende o kadar sansli degilimdir ama bebegimin kismeti acik ...

ya aslinda cok uykum var gozlerim kapaniyor ama ne yapacaksin francali ekmek parasi biraksalar valla aha suracikta uyurum..bide sabah 7 santiyede oluyorus ben tam dokuluyorum...asiri derecede bendede halsizlik var..kiz ne makyaji sadece kalem oda olu gibi gozukmeyim diye yoksa kokusu oldururyor beni suremiyorum hic bisey...

cinsiyeti yok ya valla bende nasil merakla bekliyorum cok zorladi doktorda goremedi ama 7 sinde kendi doktoruma gidicem belki cozerde anlaris yazarim ozaman...

günaydınlarr
ruhum sıkılıyor bugün :97:

ne oldu bebisim niye canin sıkılıyor....valla banada oldugunda yuksek motivasyon verece seyler yapardim..mesela bir kasik nutella ye mezdeke ac yuruyus yap kendine pasta al hepte yuksek kaloriden oynuyorum heee...

ne oldu bebisim niye canin sıkılıyor....valla banada oldugunda yuksek motivasyon verece seyler yapardim..mesela bir kasik nutella ye mezdeke ac yuruyus yap kendine pasta al hepte yuksek kaloriden oynuyorum heee...

ben kaloriyi dün içtiğim 3 tane kutu içecekten aldım sanıyorum.boğazlarım ağrıyor accık.:120:
nutellaaaa mı of ya zaten dün bir tabak irmik helvasını unuttuğum için kaçırdım yemişler ooffffff tadlu demeyin bana
en iyisi mezdeke açıp kıvırayım ben

iyigunler canlar bende bugun tam formumdayım.kocişim izinli gezıyoruz evımın bıtmesı azalmış şimdi baktık bı dahakı aya teslım olucak inş.akşamada annemlere gıdıyoruz superım yanı allah bozmasın.

bak mezdeke dedimde aklima geldi bizim oralarda kina geceleride calan su ayvali bir mezdeki sarkisini burada burj khafa(dunyanin en uzun binasi) onunde golde su dansi oynatirken calmislardi sonunna kadar bangir bangir...evimde hissetmistim kendimi valla....

Allah mutluluğunu daim eylesin cnm.ben de sıkılanlardanım yaaa,bebişim de uyuyo

yoldanmi yaziyorsun kiz hadi gozun aydin cagirirsin eve artik bizi keklerlen boreklerlen....hadi git annene izin verdik bugun gun senin olsun :)))

yoldanmi yaziyorsun kiz hadi gozun aydin cagirirsin eve artik bizi keklerlen boreklerlen....hadi git annene izin verdik bugun gun senin olsun :)))

sagolasın canımın içi.eşim int.cafe işletıyo dukkandayızda şimdi enesde babasıyla saç traşı olacak oraya gıttıler bende takılıyorum bıraz.benım bu aylarda acayıp mıde yanması olmustu varmı sendede...

hemde nasil suan yaniyordu valla icimi okudun..ben yemekte yemiyorumki zorla morla hani ugrastiran cocuklar vardir annelerini yemezler agizlarinda dolandirirlar ahada onlardanim kiloda verdim millet aldigi kiloyu yazar bende veridigimi :

hemde nasil suan yaniyordu valla icimi okudun..ben yemekte yemiyorumki zorla morla hani ugrastiran cocuklar vardir annelerini yemezler agizlarinda dolandirirlar ahada onlardanim kiloda verdim millet aldigi kiloyu yazar bende veridigimi :

yanma dogum yapana kadar geçmemişti.sadece bu sıkayetım olmuştu.drum bıtane şurup verdi onu içince gecer yıne baslardı.neyse guzel sıkıntılar bunlar.

yanma dogum yapana kadar geçmemişti.sadece bu sıkayetım olmuştu.drum bıtane şurup verdi onu içince gecer yıne baslardı.neyse guzel sıkıntılar bunlar.

bendede var mide icin cok zorlanmadigim surece pek icmiyorum alismayim diye yoksa cekerim her yanmada kafaya mide ilaci sarhosu olmakta var

kolcantasindan sirt cantasina transefer oldum icinde 1 adet agri kesici 1 adet kan hapi 1 adet multi vitamin 1 adet hamile mamasi 1 adet mide solusyonu 1 cuzdan 1 telefon bide ev ahantari var o kadar saglikli bakarim kendime

bilmem ama nick hatilamadim olsun simdi konusurus....hee hamileyim 3 aylik ama 3 aydan benden gitti ruhen 6 bedenen 3 aylik hamileyim

niye ki zor mu geçiyor hamileliğin,ben de yeni doğum yaptım bebeğim 18 günlük,bende mide yanması filan olmadı hamdolsun ama bi ara ağrımıştı o zaman da yatarken yastığımı yükseltmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…