slm cnm annen seni kadır gecesi doğurmuş heralde ne ballısınhamileyken fazla makyaj sakıncalı dıye duymuştum yınede sen bılırsın cnm.uykun hafıf demekkı bu saatte işte olduguna gore.ben hamıleyken yataga yapışmıştım resmen.çokhalsizlık olurdu...cinsiyet bellı oldumu
günaydınlarr
ruhum sıkılıyor bugün :97:
ne oldu bebisim niye canin sıkılıyor....valla banada oldugunda yuksek motivasyon verece seyler yapardim..mesela bir kasik nutella ye mezdeke acyuruyus yap kendine pasta al hepte yuksek kaloriden oynuyorum heee...
ben kaloriyi dün içtiğim 3 tane kutu içecekten aldım sanıyorum.boğazlarım ağrıyor accık.:120:
nutellaaaa mı of yazaten dün bir tabak irmik helvasını unuttuğum için kaçırdım yemişler ooffffff tadlu demeyin bana
en iyisi mezdeke açıp kıvırayım ben
iyigunler canlar bende bugun tam formumdayım.kocişim izinli gezıyoruz evımın bıtmesı azalmış şimdi baktık bı dahakı aya teslım olucak inş.akşamada annemlere gıdıyoruz superım yanı allah bozmasın.
iyigunler canlar bende bugun tam formumdayım.kocişim izinli gezıyoruz evımın bıtmesı azalmış şimdi baktık bı dahakı aya teslım olucak inş.akşamada annemlere gıdıyoruz superım yanı allah bozmasın.
yoldanmi yaziyorsun kiz hadi gozun aydin cagirirsin eve artik bizi keklerlen boreklerlen....hadi git annene izin verdik bugun gun senin olsun :)))
sagolasın canımın içi.eşim int.cafe işletıyo dukkandayızda şimdi enesde babasıyla saç traşı olacak oraya gıttıler bende takılıyorum bıraz.benım bu aylarda acayıp mıde yanması olmustu varmı sendede...
hemde nasil suan yaniyordu valla icimi okudun..ben yemekte yemiyorumkizorla morla hani ugrastiran cocuklar vardir annelerini yemezler agizlarinda dolandirirlar ahada onlardanim kiloda verdim millet aldigi kiloyu yazar bende veridigimi :
yanma dogum yapana kadar geçmemişti.sadece bu sıkayetım olmuştu.drum bıtane şurup verdi onu içince gecer yıne baslardı.neyse guzel sıkıntılar bunlar.
dunedain merhaba seninle tanışmışmıydık yaa hatırlayamadım,hamilesin sanırım
yanma dogum yapana kadar geçmemişti.sadece bu sıkayetım olmuştu.drum bıtane şurup verdi onu içince gecer yıne baslardı.neyse guzel sıkıntılar bunlar.
slmkızlar bende katılabılır mıyım
bilmem ama nick hatilamadim olsun simdi konusurus....hee hamileyim 3 aylik ama 3 aydan benden gitti ruhen 6 bedenen 3 aylik hamileyim
himmm aslinda kimseyi almiyorus ama tamam gel gel
ne soruyorsun kiz yazsana biseyler direk bildigin konudan dal gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?