• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

tskr ederım yaa 4 aydır falan uyeyım bı arkds edınemedım neyse bende balıklama dalıım muhabbete tam temızlık zamanı ev bana da cok cırkın gorunur cok sukur ben hallettım o ısı yenı tasındım evıme dogal olarak temızlıkte cıktı aradan

biz sıcak kanlıyız hemen arkadaş oluveririkk canımm:1:sorma temizlikkk beni bitirdi en güzeli vercen 60 70 neyse temizlikçi gelcek sende yardım etcen ama ben gibi tek başına kalkarsan sakat oluveriliyooo koltukların altında :27:

tskr ederım yaa 4 aydır falan uyeyım bı arkds edınemedım neyse bende balıklama dalıım muhabbete tam temızlık zamanı ev bana da cok cırkın gorunur cok sukur ben hallettım o ısı yenı tasındım evıme dogal olarak temızlıkte cıktı aradan

hayırlı olsun cnm

biz sıcak kanlıyız hemen arkadaş oluveririkk canımm:1:sorma temizlikkk beni bitirdi en güzeli vercen 60 70 neyse temizlikçi gelcek sende yardım etcen ama ben gibi tek başına kalkarsan sakat oluveriliyooo koltukların altında :27:

kolay gelsın ama bız kadınlar kenıdmızı harap edıoruz bende ıs bıtııkten sonra bı baktım kı heryerım morluklar ıcın kendı kendımı ordan orya carpmısım :1:

kızlar benim bi derdim var Cildim akneli..Tedavi görüyorum ama kızarıklık ve izleri var..şöyle prüzsüz olması ve tamamen sivilcelerin kapanması için hangi markayı ve neleri önerirsini<? pudra mı fondoten mi kapatıcı mı..daha önce kullanmadığım için bu konuda bilgim yok:87:

ayyy teşekküredrim :)
uzun zamndır üyeyim ama bnm de arkadaşım yok :)
gerçi pek fazla giremiyorum cünkü sınava hazırlanıorum :(
ama sınav gectikten sonra a dan z ye incelicem herşeyi:97::97:

telefonuma net paketi aldım gece uyuyana kadar burdayım valla:52:

Back
X