- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
- 1.033
Hamarat Kızlar Çok Burada:))) Yaşadıkk:)Çaylar benden kahveler senden @-Mahperi- m:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamarat Kızlar Çok Burada:))) Yaşadıkk:)Çaylar benden kahveler senden @-Mahperi- m:)
Ooo ellerine sağlık o zaman koşa koşa gelirimEses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen
Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
sessizsokak kisir ve sarmada yaparim .
))

O alınganlılığını alırım ben:)Evet canım gördüm senin mesajını biliyorum da ne biliyim bu aralar böle bi alınganım galiba❤❤❤❤
Ooo daha da güzel olur be ya

Evet hemde çok hamarat ve keyifçiyizHamarat Kızlar Çok Burada:))) Yaşadıkk:)

Alınan yerlerini yerim kızYa işte insan sevdiklerine alınıyor böle

Ortama bak:)) Burada iyi olunmaz mı... Kk ye kahvede yaptım gördün müü:)) hemen naneli çikolatalarımıda yapıştırdım kahvelerin yanına:)))Evet hemde çok hamarat ve keyifçiyiz
Nasılsın kahve arkadaşım nane güzelim
Görmedim Vallaha hani nerde çikolataOrtama bak:)) Burada iyi olunmaz mı... Kk ye kahvede yaptım gördün müü:)) hemen naneli çikolatalarımıda yapıştırdım kahvelerin yanına:)))

O alınganlılığını alırım ben:)
 teşekkür ederim valla alırsan eşimde çok duacın olur
 teşekkür ederim valla alırsan eşimde çok duacın olur 
canim esescim seni cok seviyorum.Canım arkadaşım❤❤☺☺☺✔✔

afiyet olsun canimŞuanda içiyorum bol köpüklü orta şekerli Türk kahvemi

Sayfa 19 abak bende ancak buldumm:))Görmedim Vallaha hani nerde çikolata
Durum ciddi sana full enerji yüklemeliyiz:))teşekkür ederim valla alırsan eşimde çok duacın olur

Ooo müthiişşşş
 shebetsys
 im ellerine sağlık ayıcıklar süpermiş çikolatalar da...Kahvelerde öyle booolll köpüklü değme keyfimize

shebetsys
 im ellerine sağlık ayıcıklar süpermiş çikolatalar da...Kahvelerde öyle booolll köpüklü değme keyfimize 
Güzel olmuşş dimi:) Hergün böyle süslü püslü içiyorumm görsellik de önemli dimi:))) Bugünlerde naneli çikolata takılıyorum ileriki günlerde artık kahvenin yanında can ne çekerse:))Ooo müthiişşşşshebetsys im ellerine sağlık ayıcıklar süpermiş çikolatalar da...Kahvelerde öyle booolll köpüklü değme keyfimize

galiba öle :))Durum ciddi sana full enerji yüklemeliyiz:))