- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
çok tatlısın :)Ben de sizi Kocaeli veya İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim. Uzakmışız yav.
Ben köpüş müyüm
eevt uzağız maalesef uzak olmasak kahve ısmarlardım kiii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlısın :)Ben de sizi Kocaeli veya İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim. Uzakmışız yav.
Ben köpüş müyüm
Anaam yeni gördüm ne isterseniz yaparım yeter ki isteyin@Eses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen
Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
sessizsokak kisir ve sarmada yaparim .
))

Süper olurdu senle iki lafın belini kırmak marylincim@ehl-i keyf gel de bir kahve yapam sana :)
ben deCatharsis 'le içmek isterim, içimden bir ses çok eğleneceğimizi söylüyor :)

çok tatlısın :)
eevt uzağız maalesef uzak olmasak kahve ısmarlardım kiii :)

Biz bu kadar kalabalıkda içmiycez dimishebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
sessizsokak
@Buseymen
ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler

Geliriz geliriz.
 sizin o balık yemeginden de yeriz belki. Neydi adı, çok hoş olmuştu.
sizin o balık yemeginden de yeriz belki. Neydi adı, çok hoş olmuştu.
Aramızda sen de olda hepimiz bir ipin ucundan tutarız:))°♥♡Anaam yeni gördüm ne isterseniz yaparım yeter ki isteyin
Sen cezalısın, akşam çayını benle içecen sadeceAramızda sen de olda hepimiz bir ipin ucundan tutarız:))°♥♡

Ya bende öle diyorum amaAramızda sen de olda hepimiz bir ipin ucundan tutarız:))°♥♡
 ku_zu_cuk_la_rim
 hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi-  olsun

ku_zu_cuk_la_rim
 hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi-  olsun 
			 COLIN
 olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım

COLIN
 olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım 

Hee heee:)) Ama kısır,poğaça börekleri kim yapcikk:)) Hazıra konsa idik iyi değil miydi:)) Sende öyle istemiştin:)) yoksa sadece çaya talim kalırız:))Sen cezalısın, akşam çayını benle içecen sadece
●○•°Şimdi etiketleme konusunda isim zor desem değilmişş:))) Bazı aksaklıklar çıkıyorr:))) Ben tüm kk ye yaptım kahveler:)) Etiketleme de sohbetin uzaması için şamatasıydı... Hepimiz birbirimizin gönlündeyizz:))°♥♡Ya bende öle diyorum amaku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi- olsun
COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım

Sen gel de, ben yaparım herbişeyleriHee heee:)) Ama kısır,poğaça börekleri kim yapcikk:)) Hazıra konsa idik iyi değil miydi:)) Sende öyle istemiştin:)) yoksa sadece çaya talim kalırız:))

Evet canım gördüm senin mesajını biliyorum da ne biliyim bu aralar böle bi alınganım galiba●○•°Şimdi etiketleme konusunda isim zor desem değilmişş:))) Bazı aksaklıklar çıkıyorr:))) Ben tüm kk ye yaptım kahveler:)) Etiketleme de sohbetin uzaması için şamatasıydı... Hepimiz birbirimizin gönlündeyizz:))°♥♡
 ❤❤❤❤
❤❤❤❤ayy hifacım çapkınlık yapacağım diye seni unuttum bebişim. alınma bak, yerim seniYa bende öle diyorum amaku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi- olsun
COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım

shebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
sessizsokak
@Buseymen
ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler
Çaylar benden kahveler senden @-Mahperi- m:)shebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
sessizsokak
@Buseymen
ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler
Ya işte insan sevdiklerine alınıyor böleayy hifacım çapkınlık yapacağım diye seni unuttum bebişim. alınma bak, yerim seni