Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Vuuuuu hep beraber çay içiyoruz demek adımı etiketlemişsiniz ama fırsatım olmadı yanıtlayamadım özür dilerim

Tek tek isim yazamıyorum çünkü o kadar çok insan var ki çay içmek istediğim, ne semaverler yetişir bize ne mekanlara sığarız

Kuş olup uçabilsem deriz hani, keşke hepimiz kuş olup uçabilsekte aramızdaki kilometrelerce mesafe yok olsa birgünlük bile olsa ve site ahalisi olarak toplaşsak, gülüşsek kaynaşsak, hmmmmm demek Cannibal bu, vayyy HanımKelesimiGetir'e bak hükümet gibi kadın, eli cımbızlı bu muymuş deyip gözleri kısarak tepeden tırnağa süzsek

Benim için geç değil balım çay içmezsem başım ağrır benimuykum kaçtı yav akşam 8 de uyursam böyle olurzortladım kaldım sabah olsada çay içsek
Hee kız bende çok severim ille bişeyler içicem, artık yemiyoruz içiyoruz kızz bari olsun o kadar demi ayy :))
Bende akşam başağrısından biraz uyumuşum, şimdi 1 saat spor yaptım , yarımsaati yogaydı masaj yapılmış gibi gevşedim az sonra yatıcam kuzum :)
Kız tek mi kalcan bi arkadaş gelir inş, geceleri millet uyuyor bu sitede ayy :))

Oh iyi yapmışsın Canım birde duş aldın mı oh iyi olur evet geceleri herkes uyuyor millet ben mi gece kuşu zaten 3 saat sonra evden çıkacağım için yeterli uyku sanada iyi geceler Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…