Oh miss calls Kuzum ellerin dert görmesincanııııımdur ben hemen demleyip sen gelene kadar ..içelim mis gibi ohh
afiyet olsun balımOh miss calls Kuzum ellerin dert görmesin
Cayım demli olsun
Benim için geç değil balım çay içmezsem başım ağrır benimCayım demli olsunMiyav_su kuzum ve şekersiz tabii :)) afiyet olsun herkese şekerler :) çay içmek için saat geç ama olsun :))
Hee kız bende çok severim ille bişeyler içicem, artık yemiyoruz içiyoruz kızz bari olsun o kadar demi ayy :))Benim için geç değil balım çay içmezsem başım ağrır benimuykum kaçtı yav akşam 8 de uyursam böyle olur zortladım kaldım sabah olsada çay içsek
Oh iyi yapmışsın Canım birde duş aldın mı oh iyi olur evet geceleri herkes uyuyor millet ben mi gece kuşu zaten 3 saat sonra evden çıkacağım için yeterli uyku sanada iyi geceler Allah rahatlık versinHee kız bende çok severim ille bişeyler içicem, artık yemiyoruz içiyoruz kızz bari olsun o kadar demi ayy :))
Bende akşam başağrısından biraz uyumuşum, şimdi 1 saat spor yaptım , yarımsaati yogaydı masaj yapılmış gibi gevşedim az sonra yatıcam kuzum :)
Kız tek mi kalcan bi arkadaş gelir inş, geceleri millet uyuyor bu sitede ayy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?