- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
seve seve içerim,şekerli türk kahvesi olsun!
İçeriz tabii ki ablacmO halde kahve saatin de seninlede bir kahve içmeliyizz:)))
S sevcan .. senin yerine başkasını bulmuş cute :)AA bana da süpriz oldu @slimsigara mutlaka bir günnnn içeceğiz bende çok istiyorum.
Bende öyleyse @slimsigara @kanikeySare Lavinya S sevcaann suanda uyelıklerı ıptal edılen #jooker ve #2kediannesi sonracıma @Enyalios
teşekkür ederim canım.. Valla sen de roman gibisin.. Konuş konuş sıkılmıyor insan..
buyur gel canım ankaradayım ben
Anammm burası nere kız birden boşluğun içinde diştüm hissettim
Ay bn bütün KK ailesini tanımak isterdim bi çay kahve içelim istiyorum özellikle biMune @Kazen @Margarikotin HanimKelesimiGetir gibi yönetici ve editörleri KK nasıl kuruldu nasıl yönetici oldular nasıl yetkilendirildiler ayy çok merak ediyorum eminim sohbetleri mükemmeldir
Vuuuuu hep beraber çay içiyoruz demekadımı etiketlemişsiniz ama fırsatım olmadı yanıtlayamadım özür dilerim
Tek tek isim yazamıyorum çünkü o kadar çok insan var ki çay içmek istediğim, ne semaverler yetişir bize ne mekanlara sığarız
Kuş olup uçabilsem deriz hani, keşke hepimiz kuş olup uçabilsekte aramızdaki kilometrelerce mesafe yok olsa birgünlük bile olsa ve site ahalisi olarak toplaşsak, gülüşsek kaynaşsak, hmmmmm demek Cannibal bu, vayyy HanımKelesimiGetir'e bak hükümet gibi kadın, eli cımbızlı bu muymuş deyip gözleri kısarak tepeden tırnağa süzsek
@zumruduankakusu @captain price @Bahar Yildirim A -Alisa-HanimKelesimiGetir aklıma geldikçe yazacağım
Deranim@Eses07 A -Alisa- @yamukprenses @BilgeceMune @TugbaHamza @Hayyal E-brulim
Aklıma geldikçe yazarım :)
Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
@Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme @yamukprenses @nananais @ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigaraHanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia @Eses07 @Bilgece Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
Seni hep resimdeki gibi hayal ediyorum da gerçekten öyle misin görmek için :))Teşekkür ederim sağol
şaşırdım bu etikete teşekkür ederim. çay hiç sevmem ama karşılıklı kahve içmekten çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?