- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 32
Oh miss calls Kuzum ellerin dert görmesincanııııımdur ben hemen demleyip sen gelene kadar ..içelim mis gibi ohh
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh miss calls Kuzum ellerin dert görmesincanııııımdur ben hemen demleyip sen gelene kadar ..içelim mis gibi ohh
![]()
afiyet olsun balımOh miss calls Kuzum ellerin dert görmesin![]()
Cayım demli olsun
Benim için geç değil balım çay içmezsem başım ağrır benimCayım demli olsunMiyav_su kuzum ve şekersiz tabii :)) afiyet olsun herkese şekerler :) çay içmek için saat geç ama olsun :))
Hee kız bende çok severim ille bişeyler içicem, artık yemiyoruz içiyoruz kızz bari olsun o kadar demi ayy :))Benim için geç değil balım çay içmezsem başım ağrır benimuykum kaçtı yav akşam 8 de uyursam böyle olur
zortladım kaldım sabah olsada çay içsek
![]()
Oh iyi yapmışsın Canım birde duş aldın mı oh iyi olur evet geceleri herkes uyuyor millet ben mi gece kuşu zaten 3 saat sonra evden çıkacağım için yeterli uyku sanada iyi geceler Allah rahatlık versinHee kız bende çok severim ille bişeyler içicem, artık yemiyoruz içiyoruz kızz bari olsun o kadar demi ayy :))
Bende akşam başağrısından biraz uyumuşum, şimdi 1 saat spor yaptım , yarımsaati yogaydı masaj yapılmış gibi gevşedim az sonra yatıcam kuzum :)
Kız tek mi kalcan bi arkadaş gelir inş, geceleri millet uyuyor bu sitede ayy :))