- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ayyyy insallah bir gun
İnşaallah canımDeranimhayaller bir gün gercek olur insallah
geldimmm kizlarrrrr oooo cay kisir bide kahvre misssssyemin et he kısırlar turşularbenden çay senden canım emin Moonlii senden daha eli maşalıdır nefes aldırmıyordur kızlara
lokumdaaa getiremmmmm ici bıstıkkkklıııhii hiii ınlaştikk üstüne bide kahve içerik ama aynen öyle Moonlii çokk iyi kaptann gözüm arkada kalmicak
geldimmm kizlarrrrr oooo cay kisir bide kahvre misssssnee kaptan mi kaptanda kimmiş canimmmmmm kisir deyince akan sular dururrr @SekerPancari71
midenize otursunda görünnnnn
konuyu yeni gördüm çok teşekkür ederim slim çay kahve pek aram yok ama senin güzel sohbetinle iyi gider diye tahmin ediyorumBeni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
Benim cay icmek istediklerime gelinceee,
deynepnaz @Denas14__ Neysesakinim @Pokahontass @CuteMom @BenIpek @1Sen @ehl-i keyf @hunter7 Bir-Dost @pinkycaramel
Ay yerim seni :)) hemen demlerim :))
Ay tatlım tek etiketlenmisim.sarma kısır pasta bide sana özel kurabiye yapicam.
Bende seve seve eşlik ederdim
seve seve içerim,şekerli türk kahvesi olsun!
Ay canim benimmm sen gel ben çayi demlerim hemen
Şu an gerçekten kahveye ve
Nickim Minaj 0lsun
@-Mahperi-
Hannaz
BOASK
C _CANSUMM_
@Ahter-i Dunbaledar
COLIN
dostlara ihtiyacım var
@MargarikotinFeraceli A -Alisa- COLIN @SekerPancari71 shebetsys @-Mahperi- -Aypare- sessizsokak nur_nisaa Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm deynepnaz SAliOsmanF Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i Dunbaledar @sukruyeomay @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?