Çok tesekkurederimAslında bir çok isim var ama en cok özelde beni dinleyen iki isimle kahve keyfi isterdim
yamukprenses @KilicBaligi
Çok tesekkurederimFrKafka ,sende özel bir yerim olduğunu bilmiyordum,cok mutlu oldum çok tesekkurederim
Bende seninle oturup muhabbet etmeyi çok isterdim,burada çok güzel insanlar var,sende güzel ve özelsin
Bizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
@masalimsii
@katre-i dem
@kimyager1508
@KraliceElsa
Mutluluki
@MissCherryBlossom
@tantanis
@marilyn monroe
@parkon
@_asmunikal_
@goha
@BenIpek
@WOLFROG
@Bir-Dost
@bilinmeyenfx
@Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve @Ausencia siz anlatın ben hep dinlerim.
Bir de Elmayra ve Kadesa vardı eskilerden
Burda yamur yağıyor salep iyi giderHava çok sıcak çay kahveyi biraksakta dondurma milksake fln icsek olmamı kızlar
Oyyy canım benim tesekkurederim,valla böyle mesajları sevdigim kisilerden görünce duygulaniyorum ben,seve seve içerimEses07 A -Alisa- yamukprenses @Bilgece @Mune @TugbaHamza @Hayyal @E-brulim
Aklıma geldikçe yazarım :)
Afiyet olsun tatlım istanbul yaniyooBurda yamur yağıyor salep iyi gider
Bulca çok tesekkurederim canım, seninle fazla bir muhabbetimiz yok,genelde yemek topiklerinde karşılaşıyoruz ama bende hep seni merak etmis,sempati duymusumdur.seve seve çay icerdim seninlede ,tesekkurederim
Çok mutlu oldum, teşekkür ederim =)))
Aslında bir KK partisi yapmak lazım, buluşabileceğimiz bir etkinlik olsa ne güzel olur
Çok mutlu oldum, teşekkür ederim =)))
Aslında bir KK partisi yapmak lazım, buluşabileceğimiz bir etkinlik olsa ne güzel olur
İlk yıllarda buluşmalar yapardık üyelerle,şimdi yeniden yapalım desek katılım olmaz sanki..
KK Geleneksel 1.Pilav günü
Ara ara keşke böyle buluşmalar olsa diyorum.Demek ki eskiden varmış yetişememişim.
Zannetmiyorum artık olacağını,ilk üyeliğim zamanları çok güzeldi buluşur yer içerdik hatta resmleri bile paylaşırdık burada..
Kıskandım.
İlk yıllarda buluşmalar yapardık üyelerle,şimdi yeniden yapalım desek katılım olmaz sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?