Güzel fikir bebeğim acim mi cidden@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLIN @SekerPancari71 @shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm @deynepnaz @SAliOsmanF @Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i DunbaledarOmur kagan @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
Teşşekküürrlleer tatlımmm benimde çok var hangisini yazsam beni tanıyan ve bu topikte olan büttün kk üyeleri sizi seviyorum kızçelerrrhttps://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg21.dreamies.de%2Fimg%2F661%2Fb%2F86ztnnb3xle.gif&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.sevdaselim.net%2Fforums%2Fheart-gif-animated-hearts-kalp-gifleri-hareketli-kalpler%2F171430.htm&docid=lDO7AZ9NE4ii9M&tbnid=138f6DCl0zIqAM%3A&w=320&h=240&hl=tr&client=safari&ved=0ahUKEwjY1vDIxYvMAhVlQpoKHW_wDLsQMwgkKAMwAw&iact=mrc&uact=8@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLIN @SekerPancari71 @shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm @deynepnaz @SAliOsmanF @Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i DunbaledarOmur kagan @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
Ney kiii merak ettiiimmmGüzel fikir bebeğim acim mi cidden
Haha cevabı anladım ama şimdi buraya uygun olur muNey kiii merak ettiiimmm
Acaba nedir nedirHaha cevabı anladım ama şimdi buraya uygun olur mu
Bizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve Ausencia siz anlatın ben hep dinlerim.
Bir de Elmayra ve Kadesa vardı eskilerden
Bizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
benim listede uzun tutar şimdi
@gulay_gulay @yamukprenses @Ayse Asena 42 @Mune @Kakao ve Ben @deynepnaz @Eses07marilyn monroe Ausencia @Hayyal @chess @talhayasir @Zelifme bir de son zamanlarda eğlenceli uslübüyla dikkatimi çeken @slimsigara çoğu da hep siyasetten çay içmek istediklerimin :) daha var aslında ama
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
@Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme @yamukprenses @nananais @ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigaraHanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine Ausencia @Eses07 @Bilgece @Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
Kocaeline yolunuz düşerse çay kahve sohbet muhabbet , beklerim .
her yıl yaz ayında türkiye turu yapıyoz koçişimle ordan geçersek bize orayı gezdirirsin :)artık:)Kocaeline yolunuz düşerse çay kahve sohbet muhabbet , beklerim .
Şöyle bol şekerli bir türk kahvesi olur canım
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?