- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
Afiyet olsun kuzumOy ikizimmmmm beni cok mutlu ettinnn afiyet olsun yesil cayimizzz
Ben İzmirdeyimHerkes kocaelinde oturuyor galiba.
Ayy hatırlamaz mıyım gördüğüme çok sevindim canım iyisindir inşallahEvet kuzum, procra... İdi önceki adimçok şükür bugünlere geldik
Bende çok içmek isterim canım teşekkür ederimKk yı üye olmadan önce okurken hep yorumlarına denk gelirdim konuşma fırsatımız olmasa danehirnil111
Olmamı hemide madodan alıyım afilli olsun girişimSütlü kahve çay ben hepsini içerimTraliçe alsak olur mu
Seve seve içerim kuzum
İyiyim cok sukur canim, sen nasilsin?Ayy hatırlamaz mıyım gördüğüme çok sevindim canım iyisindir inşallahŞükürler olsun
Bende çok içmek isterim canım teşekkür ederimO kadar mesajım var ki çenem düşük bir yerde insan farkediyor
Suuu ann sicacikkk cayaa ihtiyacimm vardikiii bebegimm 1 bardakk cayini keyifle icerimm❤❤Ben şimdilik aklıma gelenleri yazim
@COLIN @Feraceli @Margarikotin @BOASKmahperi hatun @-Aypare- @Eses07 @HanimKelesimiGetir Dahlia_ Uyuyan Adamdan Nefret
Bende iyiyim çok şükür canım hayat koşuşturmasında yuvarlanıp gidiyoruzİyiyim cok sukur canim, sen nasilsin?
Ben şimdilik aklıma gelenleri yazim
@COLIN @Feraceli @Margarikotin @BOASKmahperi hatun @-Aypare- @Eses07 @HanimKelesimiGetir Dahlia_ Uyuyan Adamdan Nefret
Ayyy cok tatlisin yaa simdi gordum bunukahve içemiyorum yeşilçay içeyim dedim
Zaten kafeini varr biraz da bol kafeinli olsun 1.5 saat kadar uyutmasın beniiYok balımm ben uykusuzluktan ne dediğimi bilmiyorumm artıkk gözlerim yaklaşık böylee
Eline sağlık bu aradaa
Laf aramizda eskiden iyi olmuyordu cayim artik guzel yapiyorumOh ellerine sağlık canım benim davşan ganı olmuş çay da maşallah
Ayyy cok tatlisin yaa simdi gordum bunuo saatte bende oyleydim balim bide erken uyanmistim dun
Bende ağustosta temelli izmirdeyim.Ben İzmirdeyim
Bugun gec kalktim gece fazla rahatsiz olmam balimBütün gece uyumazsak olacağı bu canımm
Burası çok güzel şehir, inşallah mutlu olursun canım. Gerçi son zamanlarda eski hareketliliği yok malum olaylardan dolayı ama havası güneşi yeter..Bende ağustosta temelli izmirdeyim.
Bugun gec kalktim gece fazla rahatsiz olmam balimvampir gibi gece uyumuyoruz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?