- 20 Mart 2008
- 142.032
- 214.092
- 1.423
- 60
Deneyebiliriz aslında, buradan arkadaşlarla hayvan hakları yürüyüşüne gitmiştik, bayağı bir gelen olmuştu
Teşekkür ederim canım ☺
Ben şimdilik aklıma gelenleri yazim
COLIN Feraceli @Margarikotin BOASK @-Mahperi- -Aypare- Eses07 HanimKelesimiGetir @AKovser Uyuyan Adamdan Nefret
Canımsınnn...Oyyy canım benim tesekkurederim,valla böyle mesajları sevdigim kisilerden görünce duygulaniyorum ben,seve seve içerim
Kesinlikle süper olurduBizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
@masalimsii
@katre-i dem
@kimyager1508
@KraliceElsa
@Mutluluki
@MissCherryBlossom
@tantanis
@marilyn monroe
@parkon
@_asmunikal_
@goha
@BenIpek
@WOLFROG
@Bir-Dost
@bilinmeyenfx
@Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve @Ausencia siz anlatın ben hep dinlerim.
Bir de Elmayra ve Kadesa vardı eskilerden
Canim benim, ne kadar sevindim bunu görünce =) yanina kuruyemiş yeriz artik kek tatli yapmam =)
Ayy sütlü kahve içerim ben kuzumBen şimdilik aklıma gelenleri yazim
COLIN Feraceli @Margarikotin BOASK @-Mahperi- -Aypare- Eses07 HanimKelesimiGetir @AKovser Uyuyan Adamdan Nefret
Sütlü kahve çay ben hepsini içerimAyy sütlü kahve içerim ben kuzumsen ne istersin yanına çikolata alammı gelirken
Sağol canım beraber bekledik değil mi adını mı değiştirdin senMune ablayla bir demlik bitirmek isterdim
@masalperisi_ ile yeşil çay içmek çok hoş olurdu
nehirnil111 ile de bir kahve eşliğinde asker bekledigimiz gunleri yad etmek guzel olurdu
Mune ablayla bir demlik bitirmek isterdim
@masalperisi_ ile yeşil çay içmek çok hoş olurdu
nehirnil111 ile de bir kahve eşliğinde asker bekledigimiz gunleri yad etmek guzel olurdu
Evet kuzum, procra... İdi önceki adimSağol canım beraber bekledik değil mi adını mı değiştirdin senne günlerdi nasıl güzel anlam doluydu zor olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?