Aman efendim.esas teklifimi kabul etmekle siz beni onurlandirdinizTeşekkür ederim onurlandırdın beni
ay ne kadar yandaşsınızteşekkür ederim canım unutmadığın için
gelirim kız aşkolsun
Kkdaki adamı kim tanimaz
Ben ordaki resme bakarım arkadaş bildiğin irkeksin istehttp://www.enyenikarikaturler.com/portal/wp-content/uploads/2012/10/bana-kadın-olduğumu-hissettir.jpg
aklıma bu geldi
yüce allah şahidimdir ki ben bi gadınım
Kirbacinda varmihttp://www.enyenikarikaturler.com/portal/wp-content/uploads/2012/10/bana-kadın-olduğumu-hissettir.jpg
aklıma bu geldi
yüce allah şahidimdir ki ben bi gadınım
Oyun bölümü burası siyasete girmeyelim lütfenUnutur muyum hiç sonuçta aktroller olarak kac kisiyiz ki suracikta :)))
Aa bende varımEses07
mahperi hatun @hilos_lalis shebetsys BOASK -Aypare- Omur kagan A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar ipekccee @avucdolusudua mycherie aybukediyar nehirnil111 seker000 PembeLokum
nuryolu mahperi hatun -Aypare- @TugbaHamza shebetsys @aslıı Hannaz Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- Dionee @denas14 @@COLIN Buseymen Hifaa sseyma_93 Mayflower75 @_angela_ deynepnaz
sessizsokak kisir ve sarmada yaparim . ))
teşekkür eerim canımın içi:) mucuk mucuk:)Eses07
mahperi hatun @hilos_lalis shebetsys BOASK -Aypare- Omur kagan A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar ipekccee @avucdolusudua mycherie aybukediyar nehirnil111 seker000 PembeLokum
nuryolu mahperi hatun -Aypare- @TugbaHamza shebetsys @aslıı Hannaz Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- Dionee @denas14 @@COLIN Buseymen Hifaa sseyma_93 Mayflower75 @_angela_ deynepnaz
ooo koşa koşa gelirim kii bebeğimm kısırla çayyy vazgeçilmeeezzEses07
Eses07
Ay teşekkür ederim hoşuma gitti ^_^
Mozaik pasta yapayım ben gelirken, getirdiğim gibi hepsini de yer giderim
Boğaz olunca hemen nasıl duyuyorsunaneemmm birisi kahvemi didii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?