Tühhh yaaa kahve sefasi da yapilmis gec kaldik servise de yardim edemedik iyi miMutfak işleri bitip etrafı temizledikten sonra arkadaşlarıma şöyle bir tencerede dibek hazırlayım. Kizlaaar gayfeler hazır...
Nevreste @Jenna16 @HanimKelesimiGetir
@Nana @kukrim27 @Minik Meleklerim
@Dahliadivin @Youlost16 @HayatSevinceGuzel @_Gulnihal_
@Blue_PeriiElalis @Lilimam @Bal0ncuk
@Kmsl Hnd @Feslegen Kokulu Nane
@Cay6Zipzip- retro_hippo
@Canfeb @Krmzblk @deynepnaz @pinkpantera @Judy_K @gizemole @Kirmizi pabuc @-Alinda- @ZuhalYildizi
Şimdi cok kalabaliğiz sosyal mesafeye uymak için iki parti alicim sizi...küsmece darilmaca yok....küçükler servise yanıma gelsin bakim
zevkle bacım
yaaa cansın,çok yakında inşallahÇok sevgili diyet arkadaşlarım büyük boy bir semaverle çay içmeye var mısınız
Zipzip-
@snglmlk
@Negoo
@Gulumse25
Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne
@Bonus
@Alvillaa
@Eliff Eylull
@Zeynolin44
retro_hippo
@MigiMadid
@sportie kankim
@Youlost16
@madamhd
@Canfeb
Elalis
@Themarginal
@medusares
@Visneli_Turtam
@Lili 38
@selensu82
Unuttuklarim affola
Abla gercekten miDünya çay ve kahve gunu bugün civcivim.
Bende 2 kişi ile:)Ben burdan 3 kişi ile dışarda buluştum.. birine pişman oldum da o konumuz değil
Ayy bu mesjıma şaşıran şaşırana.. kızlar neye şaştınız bu kadarBen burdan 3 kişi ile dışarda buluştum.. birine pişman oldum da o konumuz değil
Takimin yarısını burda gorunce sasirman cook normalKizlar noldu burasi neresi takim mi kapandi neden burdayiz
Biz de hemşomBen burdan 3 kişi ile dışarda buluştum.. birine pişman oldum da o konumuz değil
Ayy seni nasıl unuturumBende 2 kişi ile:)
Beraber kahve içelim mi:)
Biz mali ile yemek yedik
O birini nasıl merak ediyorum bir bilsen var yaAyy bu mesjıma şaşıran şaşırana.. kızlar neye şaştınız bu kadar
He yaa bi baktim takimdakiler beni etiketlemis kendimi her senaryoya hazırlamıştımTakimin yarısını burda gorunce sasirman cook normal
Bende unuttum ve çok utandımAyy seni nasıl unuturum
İçmez miyim nevroşum
unutmadımBiz mali ile yemek yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?