- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
konusmaktan firsat gelmez baby cay bile yarim bardakla kalirAy teşekkür ederim hoşuma gitti ^_^
Mozaik pasta yapayım ben gelirken, getirdiğim gibi hepsini de yer giderim
chery gel kız nerelerdesin özledim seni.bende geliriiimm :) :) :) bende size sekerpare yaparim :) :) :)
baş başa mı dedin sen
Sormana bile gerek yokGelim mi ben
Seninle kahve ayrı biz keyiftir benim için :) ●○•°♥♡●○•°@Eses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare- Omur kagan A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar ipekccee @avucdolusudua mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı Hannaz Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen @Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
@sessizsokak kisir ve sarmada yaparim .))
geldim geldim buralardayim gizli takipteyimchery gel kız nerelerdesin özledim seni.
ah ah lisede öyle yapardık sokaklarda bağıra bağıra şarkı söylerdikBen seninle papatya çayı içip kafayı bulduktan sonra sokaklarda şarkı söyleme ihtimalini sevdim...
Anam tatlılara baak.ben biliyordum bu kadar güzel olduğunu
anam ne cok arkadaşın var kıskandım
He heee:)) Son final ağızda güzel tat bırakan naneli Çikolata :)) İsteyene kahveli,fındıklı drajeler de var:)) Alınca lokumlar ve portakallı çikolatalar takip edecek :))Anam tatlılara baak.ben biliyordum bu kadar güzel olduğunu
Güzelmiş az önce baktım biraz dolandırıcı konusunu isliyorlardi.bulca senle sbaha bulusuruz. kahvaltıdan sonra alırız demlikleri yanımıza, müge bitene kadar içeriz olmaz mı
afiyet bal şeker olsun balım :)biri sana biri bana ama ben sonra içerim:)
He heee:)) Son final ağızda güzel tat bırakan naneli Çikolata :)) İsteyene kahveli,fındıklı drajeler de var:)) Alınca lokumlar ve portakallı çikolatalar takip edecek :))
ay benim yerime de izle. Ben izleyemiyorum artık ya.Güzelmiş az önce baktım biraz dolandırıcı konusunu isliyorlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?