- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarifi nasilmis erkeklerinYanii yine yaşlandım paslandım ne erkekler ne çörekler yapardım canım çekti yine![]()
Ooo ellerine sağlık o zaman koşa koşa gelirim![]()
Miss gibimmm ne guzelll olurkii birdee samimi ve sicak bir sohbet ayyy su an hayali bilee guzell bebegimmm❤❤❤
Benim etiketim bitmedi amaa yaziyor orada aklima gelenler diye iyice dusunup tekrar etiket yapicamkii ask olsunn hifamm es gecmem sevdikleriimiii❤❤❤Ya bende öle diyorum amaku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin
mahperi hatun olsun
COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım
![]()
Çaylar benden kahveler sendenmahperi hatun m:)
Keyfimize istesen de istemesen de neşe katıyorsun her kapı bu yönde:))) İyi ki varsın:))Evet sizleri neşelendirebildiysem ne mutlu bana![]()
Tuzlular yanında birde tatlı pastalar:)) pEhh Pehhhh daha ne olsun:))))Zaten kısır ve sarma bendendi birde pasta yapiim hadee gene iyisiniz.kartınız pudrayida![]()
Sarmıyo valla yap sen kahveyi gelicemAh canım benim gel ben yapiyim beraber içelim yanlız sarmiyo![]()
ha haahhhhhhbuda çok güzel olmuşş be:))))))))))Lezzetli olur, orası kesin![]()
Aaa bende varımBeni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
Benim cay icmek istediklerime gelinceee,
deynepnaz
Denas14__ @befer
Pokahontass
CuteMom
BenIpek
1Sen E ehl-i keyf
hunter7
Bir-Dost @pinkycaramel
canımmm inşallah bir gün hep birlikte buluşma şansımız olur.Beni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
deynepnaz
Denas14__ @befer
Pokahontass
CuteMom
BenIpek
1Sen E ehl-i keyf
hunter7
Bir-Dost @pinkycaramel
Beni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
deynepnaz
Denas14__ @befer
Pokahontass
CuteMom
BenIpek
1Sen E ehl-i keyf
hunter7
Bir-Dost @pinkycaramel