kadınlar kulübünden sonra tuhaflaştım...

Bir de iyi tarafından bak aslında insanın kendini unutup sevmemesi gerektiğini anlıyor insan.
Kaynananın kaynana olduğunu,görümcenin görümce olduğunu unutmamak gerekmiş mesela bunu öğretiyor bu site.
Sen iyiysen herkes iyi bir kere hayır istemem bunu de o zaman da iyilerse gerçekten iyi de..
Sen benim kızımsın artık demelerine inanma oğluyla aranda bir sorun çıksın,haklı ol
Bak bakalım kimin tarafını tutuyor.. gömlek tene daha yakın nihayetinde..
İyi oluyor burada bunları okumak,iyi...
İnsanın gözleri açılıyor,aptallığından arınıyorsun

Aynen oyle bazıları cok patavatsız ve kotu kalplı!...ben onları yoksayıp kaale almayarak dıslıyorum ztn....Ama kafanda en ufak suphen varsa kac yasında olursan ol evlenme bnce bekarlık kotu 1 evlilikten kat kat ıyıdır..aslında cok sey zmnında goruluyorda bılemıyorum nedendır gormezden gelinıyor..ınan bana en basta farkedılen o olumsuzluklar en kısa surede evlılık ıcnde ortaya cıkıyor, sorun oluyor hatta sonu hazırlıyor.....

eş aldatmasına bir şey diyemem ama kaynana kısmına değineceğim kaynana olayında burdaki olumsuzlukları görmene gerek yok şekerim atalarımız bir şey biliyorda söylüyor
'' kaynana pamuk olup gelinin başına düşmüş gelinin başı yarılmış '' yani artık nukte belli :)))

Ben de tuhaflaşanlardanım. Eşim çık artık şu sitedeeeeeeeeeen diye şaka yollu çığlıklar atmaya başladı.
Özellikle aldatma konuları beni çok mutsuz ediyor. Okumadan da geçemiyorum...

Son düzenleme:
Ben de şükretmeyi öğrendim..
"Ne insanlar var yaa" cümlesini daha çok kullanır oldum..
Benim başıma gelmez dememeyi de öğrendim..

ben de gözümün açıldığını düşünğyorum,bir boşanma olayında nasıl davranılır,ne zaman susulur ne zaman çatılır anlıyorum gibi..Ama çok çok şükrediyorum,bazı dav.beni gıcık eden nişanlıma çok şükür diyorum,kayınvalidemi daha bi çok sever oldum(zaten severdim)en önemlisi de benim annem çocuklarına hiç siz ettiniz siz bulun demediler.babam bir kez kızlarımından birinin ağladığını görsem o damadı döverdim demişti.Bunları düşündükçe çok iyi bir ailem olduğunu düşünüyorum..Allah buradaki arkadaşlara da sabır versin.

Az çok etkilenmek normal.
Ama bunu hayatınıza yansıtıp devamlı tetikte beklemek,
suçlamak yanlış olur.
Benim de buradan aldığım bir sürü ders oluyor.
Ben bunu hayatıma devamlı şüphecilik olarak değilde,
daha açık gözlü davranarak , % 100 güven olmayacağını
bilerek yansıtıyorum.

kayinvalide konusunda degilde, aldatma konularindan cok korkuyorum.
asla asla dememeyi ogrendim ben

Ben hiç etkilenmiyorum burada yazılanlardan, çünkü sadece tek taraflı okuyup, ona göre yorum yapıyoruz. bir de o kişinin kocasına, kayınvalidesine sormak lazım işin diğer boyutunu.. okuduğumuz kadarıyla da şükretmek lazım bizim başımıza gelmediği için o kadar..

bir derdim var bölümüne bakılmadığı sürece, bu forum gerçekten çok çok faydalı. bu bölüme de bence insanın haline şükretmesi için girmesi lazım. benim mantığımda sanal her zaman sanal da kalır, burada okuduklarım hiç bir zaman kendi hayatıma yansımaz. bence sende bu şekilde bakmalısın olaylara konu sahibesi.

erkek arkadaşıma öyle saçma sorularla geliyorum ki, bana '' sen yine mikadınla kulübüne'' girdin deyip beni ciddiye almıyor :)

kesinlikle katılıyorum. özellikle yeni konu açmış,yardıma ve desteğe ihtiyacı olan arkadaşların konusuna saçma sapan eleştiri yapan,yargılayan,sorgulayan mesajlar beni çileden çıkarıyor. genelde de hep ilk sayfada oluyor bu tür yorumlar sanki bekliyorlar,'yeni konu açılsında eleştirelim dalga geçelim 'diye ...

son yazdığın beni çok güldürdü canım..doğru demişsi patavatsızlık çok ama genelde doğru burdaki öğutler.akıllı kadın çok burda.ben burdakileri dinleseydm eğer şuan hayatım süper olurdu ama dinlemedm kızdm hatta yorumlara şimdi hayatımın cezasıni çekiyorum.

Az önce iyice şaşırdım yani %100 sahte olduğu belli olan konuda bile konu sahibini savunanlar ve konu sahte diyenleri eleştirenler konu sahibine yüklenmekle suçlayanlar v.s v.s Yahu konu sahte diye açıklandıktan sonra bile buna devam edenler vardı..Konu kaldırıldı sanırım...

Acikcasi kk da okudugum evlilik ve bosanma konulari benide cok etkiliyor..

Soyle ki esimle ve ailesiyle aramizda gecmisten gelen sorunlar var (suan bile mesela telini surekli saklar, calismiyor, gece gunduz ugrastigi tek seyl laptop u internet yani..)
burda daha nicelerini okuyunca diyorum ki, esimin durumu digerlerine bakarak iyi erkekler genelde sorunsa ve evliliklerde sorunluysa bosanmanin
ne mantigi var ki???

: ))
sadece kendine güven, kafanı hakikatle meşgul et, sanalla değil...

ben buradaki eş , kv,aile gibi konulardaki sorunları okudukça sadece şükrediyorum..ayrıca vay be neler varmış diye de şaşırıyorum..konulara ne açıdan yaklaşıldığı ile alakalı sanırım biraz da..yoksa her okuduğumuzdan gördüğümüzden etkilencek olsak tv dahil uzak durmamız gerekir..biraz kendine birazda karşındakine güvenle ve bardağın hangi tarafını gördüğümüzle alakalı..

Burda okuduğum şeyler çok etikiliyo beni.Mesela üzücü birşey okuduğumda konu sahibi için üzülüyorum yorum yazmasam bile dua filan ediyorum özellikle konu aldatılmaysa daha çok üzülüyorum.Empati kuruyuorum sonra sevgilimle paylaşıyorum oda bana kızıyo neden sen öyle şeyler okuyosun girme filan diyo ama ben yinede dayanamıyorum :)))

k.k çok faydalı bi site bence.her açıdan.buraya ilk kez tüp bebek yapmaya karar verdiğimde hastane araştırırken rastladım sonrada üye oldum.orda benim durumumu yaşayan aynı süreçlerden geçen insanlardan çok yardım ve destek gördüm.buraya girerken ne almak istediğinle alakalı diye düşünüyorum.şu andada hpv yle mücadele ediyorum mesela ve yine en büyük destekçim aynı hastalığa sahip insanlar.iyiki üye olmuşum bu siteye diye düşünüyorum.

Dışarıda ne varsa burada da iyisiyle kötüsüyle bunun yansıması var.

Aynı sorun bende de var zaten şüpheciydim burası tuz biber oldu, sanırım çok da mantıklı değil oturup bir çok insanın sorununu okumak. Bazen gerçekten yardımı yada desteği olabilir burda yazdıklarımızın ama yine de böyle bir yanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…