- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi queen_girl
-
ebis o ebis, yılın belli dönemleri gelir, etrafı kaynatır, banlanır.. öyle takılır o, ölü taklidi yapınca gidiyor
Ahaaa, ben onu taniyorum ya millet hep ondan bahsediyordu ben de merak edip konularini okuyup yarilmistim.
çok kolay tanıyorum artık, alakalı- alakasız her konuya dini sokup, batırır.. kimseden alıntı yapmaz.. ev hanımlarına özel bir garezi (!) vardır.. çooook yüksek mevkilerde çalıştığı halde sürekli buraya yeni üyelik almak için mail açıp, millete laf sokacak zamanı bulurtoplantıdan toplantıya, ihaleden ihaleye koştururken bizi de ihmal etmiyor canım benim
çok kolay tanıyorum artık, alakalı- alakasız her konuya dini sokup, batırır.. kimseden alıntı yapmaz.. ev hanımlarına özel bir garezi vardır.. çooook yüksek mevkilerde (!) çalıştığı halde sürekli buraya yeni üyelik almak için mail açıp, millete laf sokacak zamanı bulurtoplantıdan toplantıya, ihaleden ihaleye koştururken bizi de ihmal etmiyor canım benim
merhabalar elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aranıza ben 26 yaşındayım özel sektör işcisiyim yakın çevremde bir tane bile çalışan evli bayan yok ve bende çalışmayı hiç mi hiç istemiyorum şuan baba evinde mecburiyetim olduğu için çalışıyorum ( babam sağolsun el iyisi ) ama evliliğim de çalışmak bana göre değil gibime geliyor. çalışmayıp evde oturup koca parası yiyip mutlu olan bayan hiç yok mu ( benim etrafımda da ev hanımı olup mutlu olan insan sayısı çok az ama ben dualarımla kaderimin güzel olacağına inanıyorum ) biraz yardımcı olur musun fikirleriniz nelerdir vs. gibi ama lütfen rica ediyorum tartışmaya meyilli yaklaşmayın inanın hiç böyle tartışmaya meyilli bir insan değilim hepinizi görmeden yakından tanımadan seviyorum iyi eğlenceler :)
bu ebis denen üye kim bilmem benim adım sibel. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım ki ne kadar kıskanç kadın varsa dolmuş buraya çalışamayan, koca parası yemekten utanmayanlar burada bana edep ahlak dersi vermeye kalkıyor.
sen zaten akıllı sağlam bir kadın olsan koca eline bakmazdın.
bu ebis denen üye kim bilmem benim adım sibel. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım ki ne kadar kıskanç kadın varsa dolmuş buraya çalışamayan, koca parası yemekten utanmayanlar burada bana edep ahlak dersi vermeye kalkıyor.
Kimi ne kadar tanıyosunuz!? Burdaki insanların hayatlarını nereden biliyorsunuz??!!!!!! Koca yahu koca adı üstünde eş hayat arkadaşı onun parasını harcamayacak bu insanlarda komşunun parasınımı harcayacak. Kimi bebeği olduğu için, kimi cok zengin olduğu için, kimide belki hasta,engelli vs olduğu için çalısamıyor!!! Bu ne cürret!! Edep yahu
o zaman karısı çalışıp ondan geçinen erkeklere neden kötü gözle bakılıyor madem eş hayat arkadaşı nedir bu çifte standart?
ebişi mebişi boşver sen kk'ya hoşgeldin renk kattınbu ebis denen üye kim bilmem benim adım sibel. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım ki ne kadar kıskanç kadın varsa dolmuş buraya çalışamayan, koca parası yemekten utanmayanlar burada bana edep ahlak dersi vermeye kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?