Kadınlar Kulübünün bütün bayanları çalışıyor mu?

Ahaaa, ben onu taniyorum ya millet hep ondan bahsediyordu ben de merak edip konularini okuyup yarilmistim.

çok kolay tanıyorum artık, alakalı- alakasız her konuya dini sokup, batırır.. kimseden alıntı yapmaz.. ev hanımlarına özel bir garezi vardır.. çooook yüksek mevkilerde (!) çalıştığı halde sürekli buraya yeni üyelik almak için mail açıp, millete laf sokacak zamanı bulur toplantıdan toplantıya, ihaleden ihaleye koştururken bizi de ihmal etmiyor canım benim
 
Son düzenleme:

Uzmanlasmissin artik. Bu arada gercek adi sibel sanirim ebis de sibel'in' l ' harfinin atilip ters cevrilmis hali olmali. :)
 

Ofiş abla zehir gibisin.
 
Ben çalışmak isterim, henüz okuyorum, kadının da fırsat varsa çalışmasından yanayım ama şurada bazı çalışan hanımların yorumlarını okuyunca ne yazık ki okumak yalnızca cehaleti almış demekten kendimi alamadım. Hatta cehaleti aldığı bile tartışılır.
 
yaaa başlığı açan hanım kusura bakmasın ama,
millet çalışsa ne olcak ,çalışmasa ne olcak
bu kategorize olayı ne diye?
 
başlığı açan bayan lafım size değildi ama sonradan gelişen şu kategorize olayınaydı...
yine de yanlış anlaşılmak istemem...
 
 
İnsan yaşamadan bilemez . O yüzden bulabilirsen ister çalış ister çalışma diyen bir adamla evlen . Evlenince şöyle 10 a kadar yat debelen keyif kahvaltısı çay kahve gez toz ! Nasıl olsa böööö gelir sıkılır kendin çalışmaya koşa koşa gidersin . Ama çalışmamayı iyice yaşa . Tabiki çalışmak her açıdan artı ama erkeğin kadına sırf para gözüyle bakmadığı durumlarda .
 
Kadın Erkek eşittir mevzusunu işten çıkarıp evlerimize tasimadikca calisan kadin biraz da ezilen kadın oluyor. Ben çalışıyorum. Şu seneye kadar da rahat bir çalışma ortamim vardı. Ancak is zorlasinca aslında kocamin nasıl da her isi hep bana attığını farkettim. Yorgunum. Bırakır mıyım işi Hayır. Evde oturmak bana göre değil. Belki de hep çalışmaya alıştığım için bana göre değil. Bir de bugünün yarını var. Kendi ayaklarının üzerinde durmak yeri geldiginde eyvallah diyebilmek var. Lakin bir güvencem olsa bırakırım. Benim kocama maddi anlamda destek olduğum gibi o da bana diger sorumluluklarda destek olsa evhanimi olmayi da hic düşünmem ama.
 
bu ebis denen üye kim bilmem benim adım sibel. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım ki ne kadar kıskanç kadın varsa dolmuş buraya çalışamayan, koca parası yemekten utanmayanlar burada bana edep ahlak dersi vermeye kalkıyor.

sen zaten akıllı sağlam bir kadın olsan koca eline bakmazdın.
 

Bi sus ya.Edep dersi vermeye kalkmadan önce cümlelerine bak.Psikolojik destek alsanız iyi olur.
 

Kimi ne kadar tanıyosunuz!? Burdaki insanların hayatlarını nereden biliyorsunuz??!!!!!! Koca yahu koca adı üstünde eş hayat arkadaşı onun parasını harcamayacak bu insanlarda komşunun parasınımı harcayacak. Kimi bebeği olduğu için, kimi cok zengin olduğu için, kimide belki hasta,engelli vs olduğu için çalısamıyor!!! Bu ne cürret!! Edep yahu
 

o zaman karısı çalışıp ondan geçinen erkeklere neden kötü gözle bakılıyor madem eş hayat arkadaşı nedir bu çifte standart?
 
o zaman karısı çalışıp ondan geçinen erkeklere neden kötü gözle bakılıyor madem eş hayat arkadaşı nedir bu çifte standart?

Siz ev hanımlarına hakaret ediyorsunuz. Bende ev hanımıyım üniversite mezunuyum ama çalısmadığım için "belli sebeplerim"var mesela. Kimsenin sebebini bilemezsiniz dolayısı ile de genelleme yapamazsınız.Karısı çalısıp ondan geçinen erkeklere tabiki farklı gözle bakılır sağlığı sıhhati yerinde olup çalışmıyorsa. Erkekler evde çocuk bakıp evini mis gibi yapıp karısını çocuklarını doyurmuyor mutfağa giripte, kimse kusura bakmasın. Böyle erkekler çoğunlukla sorunlu oluyor. (Altını çiziyorum sağlığı yerinde ise) hemcinslerinizi bu kadar hafife almayın.
 
ebişi mebişi boşver sen kk'ya hoşgeldin renk kattın
burda herkesin sinir katsayısı en fazla 10'du 100'e çıkardın 1000'e çıkardın iyi oldu.
ps: her renk güzel olucak diye bi şart yok
 
ben şuan çalışmıyorum kendimi çok işsiz hissediyorum
 
17 yaşından beri çalışıyorum... Babama destek olmak istedim, oda üzülerek te olsa bana bu düşüncemde destek oldu... Evlendim, evde oturup temizlik yapmanın bana göre olmadığını anladım.. Kesinlikle ev hanımlığını küçük görmüyorum yanlış anlaşılmasın.. Güzel bir mesleğim, iyi bir konumum var.. Maaşımda yetiyor..

Alışkanlık sanırım, çalışmadan yapamıyorum... Ama bebeğim olduğundan beri ve son bir kaç aydır artık çalışmak istemediğime, evde oturup temizlik, yemek yapmak, kitap okumak, çocuğuma bakmak istediğime karar verdim...

Çalışmak güzel, insana çok şey katıyor, bazı istisnalar var ama gerçek bu... Ama evinin kadını olup, kitap okumakta insana çok şey katar... :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…