- 15 Ocak 2009
- 260
- 31
- 118
- Konu Sahibi queen_girl
-
Çalışmayan hanımlara bir kınamam yok
21 yıldır çalışıyorum, 37 yaşındayım
Çalışmadığım bir hayatı aklım almıyor
Koca da olsa birine bağımlılık ürkütüyor beni
Bir çorap parasını, bir ped parasını isteyemem ben
Kendimce özel alanlarım var; yardım ettiğim barınaklar, öğrenciler falan bunları asla bırakamam
Tabi bir de hayatın bin türlü hali var, hastalık gibi, yokluk gibi, ayrılık gibi
Yaşın daha çok genç, çalışıp üretecek, yatırım yapacak zamanın şimdi
Çok yorulsam da, yıpransam da yaptıklarıma bakınca değiyor
Mühim olan hayatı dengede tutmak diye düşünüyorum, hem çalışıp hem dekendine alanlar yaratmak
Evlilik tarafından bakınca da; ben o adamı seviyorsam tüm yükü üzerine bindirmeye kıyamam
Birlikte koşmak bana daha keyifli geliyor
İmzamı atıyorum :) Bu arada hayat görüşünüzü çok beğeniyorum, daha yolun başındayım ve siz bana cesaret ve ilham veriyorsunuz. Teşekkürler :)
Herkesin kendi kararı nasıl mutlu olacaksa o şekilde yaşamı tercih edebilir.merhabalar elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aranıza ben 26 yaşındayım özel sektör işcisiyim yakın çevremde bir tane bile çalışan evli bayan yok ve bende çalışmayı hiç mi hiç istemiyorum şuan baba evinde mecburiyetim olduğu için çalışıyorum ( babam sağolsun el iyisi ) ama evliliğim de çalışmak bana göre değil gibime geliyor. çalışmayıp evde oturup koca parası yiyip mutlu olan bayan hiç yok mu ( benim etrafımda da ev hanımı olup mutlu olan insan sayısı çok az ama ben dualarımla kaderimin güzel olacağına inanıyorum ) biraz yardımcı olur musun fikirleriniz nelerdir vs. gibi ama lütfen rica ediyorum tartışmaya meyilli yaklaşmayın inanın hiç böyle tartışmaya meyilli bir insan değilim hepinizi görmeden yakından tanımadan seviyorum iyi eğlenceler :)
Çok teşekkür ederim, şımarttınız beni :)
merhabalar elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aranıza ben 26 yaşındayım özel sektör işcisiyim yakın çevremde bir tane bile çalışan evli bayan yok ve bende çalışmayı hiç mi hiç istemiyorum şuan baba evinde mecburiyetim olduğu için çalışıyorum ( babam sağolsun el iyisi ) ama evliliğim de çalışmak bana göre değil gibime geliyor. çalışmayıp evde oturup koca parası yiyip mutlu olan bayan hiç yok mu ( benim etrafımda da ev hanımı olup mutlu olan insan sayısı çok az ama ben dualarımla kaderimin güzel olacağına inanıyorum ) biraz yardımcı olur musun fikirleriniz nelerdir vs. gibi ama lütfen rica ediyorum tartışmaya meyilli yaklaşmayın inanın hiç böyle tartışmaya meyilli bir insan değilim hepinizi görmeden yakından tanımadan seviyorum iyi eğlenceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?