Kadınlar kulübünün yöneticisi kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce açmadınız ınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm
Kadınlar kulübü whatsabi ile gorusun

Saçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence.
Kadın stk'ların başında erkek yönetici olmasını garipsemez misiniz mesela? Ben garipserdim. İlginç geldi, belirttim🤷‍♀️
Sitenin Sahibi 🤷‍♀️

Bu tavri eşinizin ailesine gösterirseniz sorunlarınız çözülür mesala ama olmuyor rbai değil mi?

Yazıp yazmaya siz karar veremezsiniz yahu haddinizi bilin azıcık.
Ben haddimi bilirim sen bilebilir misin bilmiyorum . Buraya bir konu açtım . Gelip meşgul ediyorsun rahatsız oluyorum. Sana rahatsız olduğumu bildiriyorum . Sen buny bildiğin halde bana yazmaya devam edersen sen haddini bilmiyorsundur

Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yönetici 😲 ne bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya 🤔
Nasıl erkek olarak kadın ve doğum doktoru varsa, erkek yönetici bir kadinlar kulübünde olabilir.

Saçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence.
Kadın stk'ların başında erkek yönetici olmasını garipsemez misiniz mesela? Ben garipserdim. İlginç geldi, belirttim🤷‍♀️
Yooo bana normal geliyor. Tv dede kadın programlarının yapımcıları yönetmenleri çoğunlukla erkek

Ben haddimi bilirim sen bilebilir misin bilmiyorum . Buraya bir konu açtım . Gelip meşgul ediyorsun rahatsız oluyorum. Sana rahatsız olduğumu bildiriyorum . Sen buny bildiğin halde bana yazmaya devam edersen sen haddini bilmiyorsundur

Gözardi et butonu var, rahatsız oluyorsanız kullanırsiniz görmezsiniz yorumlarımi.

Çocuk gibi sizlanmaya bunun için konu açmaya gerek yok.

Yine söylüyorum keyfimiz nasıl isterse öyle yorumlar yazarız.

Gözardi et butonu var, rahatsız oluyorsanız kullanırsiniz görmezsiniz yorumlarımi.

Çocuk gibi sizlanmaya bunun için konu açmaya gerek yok.

Yine söylüyorum keyfimiz nasıl isterse öyle yorumlar yazarız.
Bu yorum için teşekkür ederim Gözardı et butonunu kullanacağım

Neden burdasınız 😅😅 beni takip etmek hoşunuza mı gidiyor
kusura bakmayın da devam niteliği konu açmak benzer konu açmak YASAK!
site kurallarında yazıyor

isteyen de istediği yorumu yazar hakaret etmediği sürece yasak değil
eşiniz ailesi için "aaa kusur sizde değil eşinizdeymiş gitsin oğluna söylesin tüh k..ka kv" yazılsaydı bayılırdınız bu siteye :D

sizin kusur bende değil eşimde alnım ak sözünüz de burda çocuğu olmayan bir çok kadın için yıkıcı yorum olarak görünür
onu şuursuz yazdığınızı gördüm ben cevap vermedim açıkçası
çok incelik istiyorsanız sizde ince davranacaksınız

üst üste konu acarsanız burdakı bayanlarda sıze gerek cevabı yazar zaten. canınız sıkılıyor dıye konumu acılır 🙄

Ayni konunun iki verziyonu var iste. Esinizin ailesi hayatinizin her alaninda. Bebek konusuna kadar söz sahibi görüyorlar kendilerini. Konuya bir sürü yorum yapildi. Simdi cocuk konuyu ekstradam acmaniz verilen tavsiyelerde birsey degistirmiyor. Hangisini gidip uyguladiniz?

Buda yeni moda oldu burda: Konular aciliyor "ah canim vah canim garibim" demediginizde ve onun yerine tavsiye versek "vay siz söylesiniz böylesiniz". O zaman konu acmayin. Burda saygisizlik yapilmadikca isteyen herkes yorum yapabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X