- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceycey koş kızlara haber ver hllkrkmz konu açmış diye konuşuyoruz aramızda hepAçılan konulara denk geldikçe yorum yapıyoruz seni özellikle kimse takip etmiyor yaniii![]()
Konuya sadece eş ailesini kötüleyen yorumlar yazılsın isteniyor çünkü.Ayni konunun iki verziyonu var iste. Esinizin ailesi hayatinizin her alaninda. Bebek konusuna kadar söz sahibi görüyorlar kendilerini. Konuya bir sürü yorum yapildi. Simdi cocuk konuyu ekstradam acmaniz verilen tavsiyelerde birsey degistirmiyor. Hangisini gidip uyguladiniz?
Buda yeni moda oldu burda: Konular aciliyor "ah canim vah canim garibim" demediginizde ve onun yerine tavsiye versek "vay siz söylesiniz böylesiniz". O zaman konu acmayin. Burda saygisizlik yapilmadikca isteyen herkes yorum yapabilir
Ahretlik müdür gelecek birazdan cımbızıylaMüdür kim? müdürü gösterin banadisiplin kuruluna şikayet edin hepsini.
Bende merak ediyorum yöneticileri eş galiba değilmi
Ahretlik müdür gelecek birazdan cımbızıyla![]()
Konuya sadece eş ailesini kötüleyen yorumlar yazılsın isteniyor çünkü.
Böyle tatmin ediyorlar kendilerini.
Şunu yap bunu yap deyince olmuyor, işlerine gelmiyor. Sonra biz kötü oluyoruz, üstümüze iyilik sağlık.![]()
Evet o da ayrı bir cinsiyetçilik ürünü zaten. Kadınlar üzerinden güzelce prim yapıyor erkeklerYooo bana normal geliyor. Tv dede kadın programlarının yapımcıları yönetmenleri çoğunlukla erkek
Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum.
konuyu ben açmış olsaydım nasıl bir yapıcı yorum yaparsınız
yani eşimin ailesi çocuğumuz olmuyor diye laf söylüyor
yorumlar da eşin söylesin rahatsız olduğunuzu yahut sen kv ye söyle şeklinde
eşim söyleyemez cevabınız
ben söyledim kv ye ama umursanmıyor
bundan öte yapıcı yorum ne
yazdım, sorunu açıkça anlatın ve artık bu kon uyu açma deyin herkes varken diye
bir daha açarlarsa da oradan ayrılın diye
zira kv ve kp e "sormayın böyle şeyler geline" diyemiyoruz, onları tanımıyoruz
size bize göre yapılabilecek şeyleri söylüyoruz, tek yapılacak şey de bu konu hakkında konuşmayalım demek
ha bana kalırsa biraz da umursamamak ama üzülürsünüz diye onu yazmadım bile
he he deyin geçin
kp gerekirse hanımın yatsın demiş işte kulaktan duyduğu şeyleri kibarlaştırarak söylemiş kendince
mesela olumsuz yorum şu eşin bunu gelip sana neden anlattı
babası ile arasında geçen konuşmayı eşin anlatmasaydı, sen zaten üzgünsün diye iletmeseydi haberin bile olmazdı
Anlamamışsınız onlar bizim özelimizin içinde. Ben aktarmıyorum zaten. Eşimden alıyorlar bilgiyi. Ben Beni suçlayacak insanlar aramadım bu durumu yaşayanlar tavsiye verebilir mi diye sordum
Özel hayatlarını sorgulamak hiç aklıma gelmediBende merak ediyorum yöneticileri eş galiba değilmi
Mesaj attım yöneticiye. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. Giripte buraya derdimi anlatmak istemiyorum .Ya arkadaslar allah askina isteyen istedigi kadar konu acar kapatir 1 ay once tatmin olmamistir 1 ay sonra yeniden sormak ister olabilir yani bunun icin kirici olmaya hic yuzyuze dahi gelmeyecegimiz insanlarla dalaşmaya degermi onun yerine fikir paylasimi daha cazip degilmi... az onceki konudada vardim yorum yaptim yine olsa yine yaparim bakarsin 2 ay sonra birsey yasarim fikrim defisir farkli bir tecrube ednirim onu paylasirim ne olucakki
Yahu ben adam bir şey yaptı demedim. Doğrudur iyidir. Eline sağlık ayrıca.2018 yılından beri üyeyim genelde kadın hastalıkları doğum vs.konularinda takılıyorum. kazen in foruma giripte ne gereksiz bir yorum yaptiğını ,ne bir bayana sınırını aşan bir konuşma yaptığını, ne de mahremiyeti bozacak davranişta bulunduğunu görmedim. (Arada biz birbirimizi yiyince kırmizi kart göstermeye geliyor tabi). birde alıstık sanki kendimizden biri gibi görüyorum artik.
Sana karşı boş değilim bebeğimKazen'in sayesinde emekleri karşılığında bizler burada değilmiyiz.
Demek ki açtığım konular sizin de hoşunuza gidiyorhala takiptesiniz.
![]()
Yaşadıgın stresden dolayı buradanda biraz farkli yorum aldigi icin kizmani anliyorum lakin gerek yok bence iyi kotu farkli bakis acisi yorum yapan insanlar olur 1 kisiyle ters dustun diye herkezle dusmezsin bence iptal ettirmeMesaj attım yöneticiye. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. Giripte buraya derdimi anlatmak istemiyorum .