Kadınlar kulübünün yöneticisi kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni konunun iki verziyonu var iste. Esinizin ailesi hayatinizin her alaninda. Bebek konusuna kadar söz sahibi görüyorlar kendilerini. Konuya bir sürü yorum yapildi. Simdi cocuk konuyu ekstradam acmaniz verilen tavsiyelerde birsey degistirmiyor. Hangisini gidip uyguladiniz?

Buda yeni moda oldu burda: Konular aciliyor "ah canim vah canim garibim" demediginizde ve onun yerine tavsiye versek "vay siz söylesiniz böylesiniz". O zaman konu acmayin. Burda saygisizlik yapilmadikca isteyen herkes yorum yapabilir
Konuya sadece eş ailesini kötüleyen yorumlar yazılsın isteniyor çünkü.

Böyle tatmin ediyorlar kendilerini.

Şunu yap bunu yap deyince olmuyor, işlerine gelmiyor. Sonra biz kötü oluyoruz, üstümüze iyilik sağlık. 😒

Konuya sadece eş ailesini kötüleyen yorumlar yazılsın isteniyor çünkü.

Böyle tatmin ediyorlar kendilerini.

Şunu yap bunu yap deyince olmuyor, işlerine gelmiyor. Sonra biz kötü oluyoruz, üstümüze iyilik sağlık. 😒

Yani birde sorunun basi esleri oldugunu söylesek "vah Ahmetim söyle iyi böyle iyi". Bir sorsunlar bakalim bizim annemiz babamiz eslerimize neden öyle karisamiyor veya laf edemiyor. Yok birsey demyeceksin. Sirf vah vah yoksa cadilar kulübü oluyoruz :KK55:

Yooo bana normal geliyor. Tv dede kadın programlarının yapımcıları yönetmenleri çoğunlukla erkek
Evet o da ayrı bir cinsiyetçilik ürünü zaten. Kadınlar üzerinden güzelce prim yapıyor erkekler🤔
Ay bir de bahsetmeden geçemeyeceğim. Türkiye'deki kadın programlarının toplumsal cinsiyet eşitsizliğini pekiştirdiği ile ilgili çok güzel akademik çalışmalar var. Mesela: https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw3NXSoMRuSOJl9_ZlCXKi2B
Ve yapımcıları da hep erkek. (sözüm meclisten dışarı)
Cidden üzerine düşünmemiz gereken konular demek istiyorum.

Son düzenleme:
Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum.

konuyu ben açmış olsaydım nasıl bir yapıcı yorum yaparsınız

yani eşimin ailesi çocuğumuz olmuyor diye laf söylüyor

yorumlar da eşin söylesin rahatsız olduğunuzu yahut sen kv ye söyle şeklinde

eşim söyleyemez cevabınız

ben söyledim kv ye ama umursanmıyor

bundan öte yapıcı yorum ne

yazdım, sorunu açıkça anlatın ve artık bu kon uyu açma deyin herkes varken diye

bir daha açarlarsa da oradan ayrılın diye

zira kv ve kp e "sormayın böyle şeyler geline" diyemiyoruz, onları tanımıyoruz

size bize göre yapılabilecek şeyleri söylüyoruz, tek yapılacak şey de bu konu hakkında konuşmayalım demek

ha bana kalırsa biraz da umursamamak ama üzülürsünüz diye onu yazmadım bile

he he deyin geçin

kp gerekirse hanımın yatsın demiş işte kulaktan duyduğu şeyleri kibarlaştırarak söylemiş kendince

mesela olumsuz yorum şu eşin bunu gelip sana neden anlattı

babası ile arasında geçen konuşmayı eşin anlatmasaydı, sen zaten üzgünsün diye iletmeseydi haberin bile olmazdı

Ya arkadaslar allah askina isteyen istedigi kadar konu acar kapatir 1 ay once tatmin olmamistir 1 ay sonra yeniden sormak ister olabilir yani bunun icin kirici olmaya hic yuzyuze dahi gelmeyecegimiz insanlarla dalaşmaya degermi onun yerine fikir paylasimi daha cazip degilmi... az onceki konudada vardim yorum yaptim yine olsa yine yaparim bakarsin 2 ay sonra birsey yasarim fikrim defisir farkli bir tecrube ednirim onu paylasirim ne olucakki

konuyu ben açmış olsaydım nasıl bir yapıcı yorum yaparsınız

yani eşimin ailesi çocuğumuz olmuyor diye laf söylüyor

yorumlar da eşin söylesin rahatsız olduğunuzu yahut sen kv ye söyle şeklinde

eşim söyleyemez cevabınız

ben söyledim kv ye ama umursanmıyor

bundan öte yapıcı yorum ne

yazdım, sorunu açıkça anlatın ve artık bu kon uyu açma deyin herkes varken diye

bir daha açarlarsa da oradan ayrılın diye

zira kv ve kp e "sormayın böyle şeyler geline" diyemiyoruz, onları tanımıyoruz

size bize göre yapılabilecek şeyleri söylüyoruz, tek yapılacak şey de bu konu hakkında konuşmayalım demek

ha bana kalırsa biraz da umursamamak ama üzülürsünüz diye onu yazmadım bile

he he deyin geçin

kp gerekirse hanımın yatsın demiş işte kulaktan duyduğu şeyleri kibarlaştırarak söylemiş kendince

mesela olumsuz yorum şu eşin bunu gelip sana neden anlattı

babası ile arasında geçen konuşmayı eşin anlatmasaydı, sen zaten üzgünsün diye iletmeseydi haberin bile olmazdı

Anlamamışsınız onlar bizim özelimizin içinde. Ben aktarmıyorum zaten. Eşimden alıyorlar bilgiyi. Ben Beni suçlayacak insanlar aramadım bu durumu yaşayanlar tavsiye verebilir mi diye sordum

Sorunun basi zaten esi. Bütün bilgileri o veriyor. Istese bicak gibi keser onlarin konusmalarini (en azindan konu sahibine karsi) ama yok. Kadini bos yerden strese soktuklarini ve bu tüp bebek sürecini etkileyebilecegini bilmiyor cahil aile, buna es de dahil

2018 yılından beri üyeyim genelde kadın hastalıkları doğum vs.konularinda takılıyorum. kazen in foruma giripte ne gereksiz bir yorum yaptiğını ,ne bir bayana sınırını aşan bir konuşma yaptığını, ne de mahremiyeti bozacak davranişta bulunduğunu görmedim. (Arada biz birbirimizi yiyince kırmizi kart göstermeye geliyor tabi :duduk:). birde alıstık sanki kendimizden biri gibi görüyorum artik.
Evet kadınlara özel bir forum ama feministler derneği değilki.

Ya arkadaslar allah askina isteyen istedigi kadar konu acar kapatir 1 ay once tatmin olmamistir 1 ay sonra yeniden sormak ister olabilir yani bunun icin kirici olmaya hic yuzyuze dahi gelmeyecegimiz insanlarla dalaşmaya degermi onun yerine fikir paylasimi daha cazip degilmi... az onceki konudada vardim yorum yaptim yine olsa yine yaparim bakarsin 2 ay sonra birsey yasarim fikrim defisir farkli bir tecrube ednirim onu paylasirim ne olucakki
Mesaj attım yöneticiye. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. Giripte buraya derdimi anlatmak istemiyorum .

2018 yılından beri üyeyim genelde kadın hastalıkları doğum vs.konularinda takılıyorum. kazen in foruma giripte ne gereksiz bir yorum yaptiğını ,ne bir bayana sınırını aşan bir konuşma yaptığını, ne de mahremiyeti bozacak davranişta bulunduğunu görmedim. (Arada biz birbirimizi yiyince kırmizi kart göstermeye geliyor tabi :duduk:). birde alıstık sanki kendimizden biri gibi görüyorum artik.
Yahu ben adam bir şey yaptı demedim. Doğrudur iyidir. Eline sağlık ayrıca.
Ben daha derin sosyolojik bir meseleden dem vurdum sadece neysee.. İyi forumlar hanımlar.

Mesaj attım yöneticiye. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. Giripte buraya derdimi anlatmak istemiyorum .
Yaşadıgın stresden dolayı buradanda biraz farkli yorum aldigi icin kizmani anliyorum lakin gerek yok bence iyi kotu farkli bakis acisi yorum yapan insanlar olur 1 kisiyle ters dustun diye herkezle dusmezsin bence iptal ettirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X