- 25 Haziran 2016
- 7.568
- 13.513
- 248
Bu mesaja da beğenmedim yapoyorlarmış
Mesela dun bi yorum yapmistim duzeni seven biriyim diye biri begenmedim yapmis ne mana meselaAyy bugün bayağı bi patronluk taslamış gibi oldum
Mune ve kazen beni affetsin
Beğenme butonu ne kadar normalde beğenmeme butonu da aynısı
Herkes herkesin yorumunu beğenmek zorunda değil sonuçta
Hepimiz öznel şeyler yazıyoruz burada
Siz güneş doğudan doğar dediniz de beğenmedime basılmamıştır herhalde
Ben de her bi beğenmeme için hesap sorulmasına çok gıcık oluyorum mesela
Ayy benimde en gicik oldugum şu begenmedim butonu.hadi yorum yapsa aciklarim ama begenmedim butonunu tikliyor ve cevapta vermiyor.bakiyorum gayet normal bisey yazmisim.bence o butonun olmamasi lazim
Ayy bugün bayağı bi patronluk taslamış gibi oldum
Mune ve kazen beni affetsin
Beğenme butonu ne kadar normalde beğenmeme butonu da aynısı
Herkes herkesin yorumunu beğenmek zorunda değil sonuçta
Hepimiz öznel şeyler yazıyoruz burada
Siz güneş doğudan doğar dediniz de beğenmedime basılmamıştır herhalde
Ben de her bi beğenmeme için hesap sorulmasına çok gıcık oluyorum mesela
Belki o gün düzenle ilgili bir sorun yaşayan biridirYaptilar
Mesela dun bi yorum yapmistim duzeni seven biriyim diye biri begenmedim yapmis ne mana meselabenim duzenli olmamin ona ne gibi zarari olabilir diye dusundum
Sonucta bi fikir yada dusunce sunmadim duzenliyim dedim
Hobi niyetine oikiniz mevzuya çok farklı yaklaşmışsınız ama ikinizin mesajını da aynı kişi beğenememiş
@Geronimoo alırım bir beğenmedimini :)
Oda yorum yapsin bizde onu begenmeyelimikiniz mevzuya çok farklı yaklaşmışsınız ama ikinizin mesajını da aynı kişi beğenememiş
@Geronimoo alırım bir beğenmedimini :)
Ankara Cihangir yazıp izler misinSen benim kim olduğumu biliyoooo musunnn yeaaaa! Bana müdürünü çağır , hadeeeeeeee
Önce inanmamıştım sonra şaşırmıştım.Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Evet bende şaşırdım ama sonra bir ara kendisiyle tel de görüştüm k.k ile ilgili sadece yönetici ve sesinden öyle bir rahatsızlık duymadım. Biraz için rahatladı. Açıkçası. Ne bilim güven verdi. Hani okadar detaya bakacak birine benzemiyordu. Yada bilemiyorum. Tabi goreviysede bakmak yapacak birşey yok artıkBu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Ben mesela burnumu sokmaktan ceza alacak mıyım merak ediyorumYönetim uyuyor
Belki de terfi alıp moderatör olurumbu mesajdan ban yesen cok komik olmaz mineyse sustum djdkdhdkdhdkdhdjd
MasaAllah isimlere bak.
Kazen toprak bükücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?