Kadınlar kulübünün yöneticisi kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptilar
Bu mesaja da beğenmedim yapoyorlarmış
Mesela dun bi yorum yapmistim duzeni seven biriyim diye biri begenmedim yapmis ne mana meselabenim duzenli olmamin ona ne gibi zarari olabilir diye dusundum
Sonucta bi fikir yada dusunce sunmadim duzenliyim dedim

Ayy benimde en gicik oldugum şu begenmedim butonu.hadi yorum yapsa aciklarim ama begenmedim butonunu tikliyor ve cevapta vermiyor.bakiyorum gayet normal bisey yazmisim.bence o butonun olmamasi lazim

ikiniz mevzuya çok farklı yaklaşmışsınız ama ikinizin mesajını da aynı kişi beğenememiş
@Geronimoo alırım bir beğenmedimini :)

Yaptilar

Mesela dun bi yorum yapmistim duzeni seven biriyim diye biri begenmedim yapmis ne mana meselabenim duzenli olmamin ona ne gibi zarari olabilir diye dusundum
Sonucta bi fikir yada dusunce sunmadim duzenliyim dedim
Belki o gün düzenle ilgili bir sorun yaşayan biridir
Kaç farklı kişiyiz yani burada
Çok da takmamak lazım bence

ikiniz mevzuya çok farklı yaklaşmışsınız ama ikinizin mesajını da aynı kişi beğenememiş
@Geronimoo alırım bir beğenmedimini :)
Hobi niyetine o
Çocuk istemekle ilgili konumda beğenmedime basan var mesela herhalde bana layık görmedi

Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yönetici ne bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Evet bende şaşırdım ama sonra bir ara kendisiyle tel de görüştüm k.k ile ilgili sadece yönetici ve sesinden öyle bir rahatsızlık duymadım. Biraz için rahatladı. Açıkçası. Ne bilim güven verdi. Hani okadar detaya bakacak birine benzemiyordu. Yada bilemiyorum. Tabi goreviysede bakmak yapacak birşey yok artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…