İstediğimi işlemi yaptıramama gibi bir şey yok. Mesajı anlamamışsınız sanırımya bu şey olmuş, bi kuruma gidip istediği işlemi istediği şekilde yaptıramayınca sizin Müdürünüz nerde diye söylenen teyzeler misali
Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yönetici
Neden burdasınızEski konunuza yazmaya devam edebilirsiniz. Noldu şimdi yeni konu açtınız da daha farklı yorum mu geldi? Bir de millete laf sokmussunuz.
Arabalı konu gibiAynı konunun 3 5 kere açıldığı çok oldu üyelerde tepki verdi doğal olarak
Nesi saçma bu site herkese açık okunabiliyor sadece erkek üye olmak yasak.yönetici de pekala erkek olabilirBu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Evet neden hoşuma gitmesin:)Neden burdasınızbeni takip etmek hoşunuza mı gidiyor
Siz nasıl istediğiniz kadar konu açabiliyorsaniz bizde istediğimiz cevabı yazabiliriz, kurallara uygun olduğu sürece.
Size mi soracaktık ne tür yorumlar yapalım diye?
Rahatsız ediyorsan yazmayacaksınSiz nasıl istediğiniz kadar konu açabiliyorsaniz bizde istediğimiz cevabı yazabiliriz, kurallara uygun olduğu sürece.
Size mi soracaktık ne tür yorumlar yapalım diye?
Yapıcı yorum..Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce açmadınız ınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm
Demek ki açtığım konular sizin de hoşunuza gidiyorEvet neden hoşuma gitmesin:)
Bu tavri eşinizin ailesine gösterirseniz sorunlarınız çözülür mesala ama olmuyor tabi değil mi?Rahatsız ediyorsan yazmayacaksın
Saçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence. Bir de erkeklerin okuyabiliyor olması ile yönetebiliyor olması arasında fark var. Biri pasif, diğeri kadınların bu platformdaki davranışları üzerinde denetleme, kontrol, cezalandırma yetkisine sahip.Nesi saçma bu site herkese açık okunabiliyor sadece erkek üye olmak yasak.yönetici de pekala erkek olabilir
Kazen'in sayesinde emekleri karşılığında bizler burada değilmiyiz.Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Açılan konulara denk geldikçe yorum yapıyoruz seni özellikle kimse takip etmiyor yaniiiDemek ki açtığım konular sizin de hoşunuza gidiyorhala takiptesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?