Kadınlar Mutsuzken Niye Saçlarını Değiştirmek İsterler ??

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Son zamanlardaki olumsuz durumlardan o kadar mutsuzum ki saçlarıma sardım resmen ... Dünden beri deli gibi saçlarımı boyatmak istiyorum ve ben daha önce hiç saçlarımı boyatmadım. Aslında saçımın tamamını değil, kulak hizasından itibaren uç kısımlarını boyamayı düşündüm hatta bugün gidip boya bile aldım ama hep nasıl hazırlanacağını bilmediğimden hem de cesaret edemediğimden boyamadım :( kaldı öyle. Size de buna benzer bir durum oldu mu ? Boyatma ya da kestirme gibi ? Niye mutsuzken saçlarımızı değiştirme çabasına giriyoruz?

Kafamızı takacak başka bir şey arıyoruz. Kimi saçına yönelir kimi kilosuna kimi yemeğe... Ben saçımda ciddi değişikliklerimi hep psikolojik bunalım dönemlerimde yaptım. Yıllar sonra ilk defa sadece şeklini düzeltmek için ufacık katlık verdireceğim yarın. :37: Kuaföre gidişlerim hep radikal olurdu.

Sanki saçımızı yenileyince kendimizi de yenilicez sanıyoruz..
biz aynı kalıyoruz bide yetmediği gibi kuaförün bir türlü istediğimizi yapamadığı deneysel çalışmasını kafamızda taşıyoruz :S

Olmaz olurmu cok guzel saclarim vardi kestirmeye bile kiyamazdim sonra bi sardim degistirmeye actir boyat rofle yaptir kestir tekrar boyat tekrar actir tekrar kestir derken yandi saclarim kisacik kestrmistim omuzlarimin ustunde simdi uzamaya basladi yine rengini degistirmek icin can atiyorum

Sanki saçımızı yenileyince kendimizi de yenilicez sanıyoruz..
biz aynı kalıyoruz bide yetmediği gibi kuaförün bir türlü istediğimizi yapamadığı deneysel çalışmasını kafamızda taşıyoruz :S

Niye çoğu kadın gittiği kuaförden memnun kalmıyor? Bana da aynı şey oluyor istediğim kesimi yapan bir kuaför bulamadım yıllarca :(

Olmaz olurmu cok guzel saclarim vardi kestirmeye bile kiyamazdim sonra bi sardim degistirmeye actir boyat rofle yaptir kestir tekrar boyat tekrar actir tekrar kestir derken yandi saclarim kisacik kestrmistim omuzlarimin ustunde simdi uzamaya basladi yine rengini degistirmek icin can atiyorum

Sen saçlarını epey bi yıpratmışsın canım yaa.Her seferinde değişik renklere mi boyattın ve en son boyatmak istediğin renk ne renk merak ettim :)

siyaha boyalı saçlarımı açtırdım çikolata kahveye boyattım sonra kakao kahveye sonra onu açtırdım açık kumral yaptırdım sonra üzerine röfle yaptırdım sonra koyu kumrala boyattım sonra kakao kahveye sonra tekrar açtırdım orta kumrala sonra tekrar röfle yaptırdım :D sonra koyu kumrala boyadım sonra kakao kahveye ve şimdi tekrar röfle yaptırmak istiyorum :(

siyaha boyalı saçlarımı açtırdım çikolata kahveye boyattım sonra kakao kahveye sonra onu açtırdım açık kumral yaptırdım sonra üzerine röfle yaptırdım sonra koyu kumrala boyattım sonra kakao kahveye sonra tekrar açtırdım orta kumrala sonra tekrar röfle yaptırdım :D sonra koyu kumrala boyadım sonra kakao kahveye ve şimdi tekrar röfle yaptırmak istiyorum :(

ben pek anlamıyorum bu işlerden ama röfle için yazı beklesen daha iyi olmaz mı ? tam deniz mevsimi açılmışken daha hoş dururdu sanki.

Back
X