Kadınlar Neden Aldatır?

Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...

Eşini aldatan arkadaşlarım oldu, dışardan mutlu gözüken ama asla mutlu olmayan.
Üç beş kişiyi baz alarak genelleme yapmayın. Ayrıca aldatmak ahlaki bir sorundur. Eşiyle mutsuzsa boşanır insan.

O zaman aldatmaz mutsuzsan ayrilirsin.
Neyi savunuyorsunuz farkinda misiniz ??Esinizi mutlu sanin ama o icten ice mutsuz olsun sizi aldatsin. Sorunca ben mutsuzdum desin.
He o zaman benim sucum mu diyeceksiniz
Bu kadar pozitif ayrimciliga pess doğrusu. Erkekleri de aklamis oluyorsunuz yalniz haberiniz olsun.

İnsanın doğası tek eşli değildir. Erkekler içgüdüsel olarak olabildiğince fazla dişiyi hamile bırakarak, kadınlar ise olabildiğince farklı erkekten hamile kalarak gen çeşitliliği oluşturmaya programlıdır. Ancak bizleri hayvanlardan ayıran sadece içgüdülerimizle hareket etmememizdir.

Son düzenleme:
Bu onceki konularinizdan biri. Burada da aldatilmis biri var. Su anki konunuzda da kadin neden aldatir diyorsunuz. Aldatan siz degilseniz simdi niye kadin neden aldatir diye soruyorsunuz? Erkek kullanici oldugunuzu düşünüyorum.
Kadın da olabilir. İnsanların cinsel tercihlerini bilmiyoruz sonuçta.

Genelleme yapmadım aslında, %100 gibi bir ifadem yok
"kadınlar" dediniz, bu genelleme olmuyor mu?

Klasik karaktersiz, ezik insan bahanesi diyorum ben bu tür bahanelere. Aldatmak boşanmaktan daha mı kolay? Aldatanların amacı hem pastam dursun hem karnım doysun. Yani hem eşimin imkanlarından olmayayım, o yan cebimde dursun ama istediğimle de gezip tozup sevişeyim. Oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende o kadar yorum yaptım hemcinsimi böyle görmek istemiyorum diye
Ya bir erkek bu kadar üzülmez sanki bilemedim
Erkekler daha çocuk daha duygusal aslında. Hangi salak erkek uydurduysa erkek adam ağlamaz diye o sözü milat etmişler kendilerine saksı kafalılar

Yok ya bir suru insan var o dizileri izleyen icinde olana bahane bol.
Aldattim çünkü mutsuzdum diyip cikacaklarini saniyorlar isin ıçinden. Evlenirken sadakat yemini ettiklerini unutuyorlar anan mi baban mi birakamiyorsun. Bosanirsin naparsan yaparsin. Ama bir arkadas demis hem pastam dursun hem karnim doysun hesabı.

Evli erkeklerle birlikte olan kadınlarla ilgili ne düşünüyorsunuz peki?

Onlarda erkeklerin ağına düşen mutsuz kadınlar mı?

Bu soruyu niye kendinize sormuyorsunuz ? Hâlâ resmi evliliğiniz devam ederken sevgili yapmışsınız ardından sevgiliniz sizi aldatmış diye yaşayamam onsuz diye konu açan sizsiniz.
Konu sahibi banlanmis nedense ama biseksuel mi anlamadim. Kim kocasini erkekle aldatip , o erkek onu kadinla aldatinca kadinlar neden aldatir diye sorar ki. Ya erkek ya biseksuel olmasi lazim. Cunku cevabi zaten biliyor olmali kadinsa

O tarz düşüncelerden daha çok heyecanı için aldatıyor insanlar bence. Kimsenin bunu yaparken üzerinde düşündüğünü sanmıyorum. 2 veya belki daha fazla insanı aynı anda idare etmek heyecanlı geliyor bazılarına.

Evet bunu heyecan için yapanlar elbette vardır, hatta erkeklerin hatrı sayılır bir kısmı heyecan için yapıyor bence. Gizli bir iş yapma, yakalanma arzusu adrenalini ve heyecanı arttırıyor. Burası doğru.
Ama hanımefendinin söylediği farklı, kadınlar evliliklerinde çok mutsuz oldukları için aldatıyorlarmış. Madem mutsuzlar boşanmak bu kadar zor mu? Bence değil. Ve dediğiniz gibi insan doğası gereği tek eşli değil ancak bizi hayvanlardan ayıran düşünebilme yeteneğimiz. Eğer tek eşli olmayı beceremiyorsa boşanacak istediği gibi bir hayat yaşayacak. Başka bir yolu yok bana göre.

Mutsuz olan her kadın ve erkek aldatabilir yani.. Peki boşanmayı neden denemiyorlar da aldatmayı seçiyorlar. Ve bu durumda siz mutsuz olursanız aldatır msnz veya eşiniz mutsuzsa aldatırsa sorun görmezsiniz öyle mi ? Çünkü yazdığınız şey buna çıkıyor da.

Olayı neden bana ve eşime getirdiniz

Amacınız nedir???

Bdv 'deki herhangi bir konuya gördüğüm olaylardan kaynaklı oluşan fikrimi yazdım

Yazdıklarım hayat felsefemi değil, gördüğüm örnekleri yansıtıyor

Bu onceki konularinizdan biri. Burada da aldatilmis biri var. Su anki konunuzda da kadin neden aldatir diyorsunuz. Aldatan siz degilseniz simdi niye kadin neden aldatir diye soruyorsunuz? Erkek kullanici oldugunuzu düşünüyorum.
O alıntı yaptığın konuyu da bugün açmış. Ne yapmak, nereye varmak istemekte acaba.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…