- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Limoniwoman35
-
Üç beş kişiyi baz alarak genelleme yapmayın. Ayrıca aldatmak ahlaki bir sorundur. Eşiyle mutsuzsa boşanır insan.Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...
Eşini aldatan arkadaşlarım oldu, dışardan mutlu gözüken ama asla mutlu olmayan.
O zaman aldatmaz mutsuzsan ayrilirsin.Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...
Kadın da olabilir. İnsanların cinsel tercihlerini bilmiyoruz sonuçta.Bu onceki konularinizdan biri. Burada da aldatilmis biri var. Su anki konunuzda da kadin neden aldatir diyorsunuz. Aldatan siz degilseniz simdi niye kadin neden aldatir diye soruyorsunuz? Erkek kullanici oldugunuzu düşünüyorum.
"kadınlar" dediniz, bu genelleme olmuyor mu?Genelleme yapmadım aslında, %100 gibi bir ifadem yok
Klasik karaktersiz, ezik insan bahanesi diyorum ben bu tür bahanelere. Aldatmak boşanmaktan daha mı kolay? Aldatanların amacı hem pastam dursun hem karnım doysun. Yani hem eşimin imkanlarından olmayayım, o yan cebimde dursun ama istediğimle de gezip tozup sevişeyim. Oldu.Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...
Konu sahibi sanırım dişi değil bir palabıyıktı ve sanırım dişisi bu palabıyık abiyi aldatmış .
Erkekler daha çocuk daha duygusal aslında. Hangi salak erkek uydurduysa erkek adam ağlamaz diye o sözü milat etmişler kendilerine saksı kafalılarBende o kadar yorum yaptım hemcinsimi böyle görmek istemiyorum diye
Ya bir erkek bu kadar üzülmez sanki bilemedim
Yok ya bir suru insan var o dizileri izleyen icinde olana bahane bol.Ah ahhh Saçmasapan Türk dizilerini izlemekten oluyor hep bunlar. Mutsuz olan herkes eşini aldattığı için oralarda ahlaksızlık meşrulaştı insanların gözünde. Yaptıkları iğrençliği evliliğimde mutsuzum kisvesinin altına saklıyorlar.
Evli erkeklerle birlikte olan kadınlarla ilgili ne düşünüyorsunuz peki?Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...
Evli erkeklerle birlikte olan kadınlarla ilgili ne düşünüyorsunuz peki?
Onlarda erkeklerin ağına düşen mutsuz kadınlar mı?
Konu sahibi banlanmis nedense ama biseksuel mi anlamadim. Kim kocasini erkekle aldatip , o erkek onu kadinla aldatinca kadinlar neden aldatir diye sorar ki. Ya erkek ya biseksuel olmasi lazim. Cunku cevabi zaten biliyor olmali kadinsaBu soruyu niye kendinize sormuyorsunuz ? Hâlâ resmi evliliğiniz devam ederken sevgili yapmışsınız ardından sevgiliniz sizi aldatmış diye yaşayamam onsuz diye konu açan sizsiniz.
O tarz düşüncelerden daha çok heyecanı için aldatıyor insanlar bence. Kimsenin bunu yaparken üzerinde düşündüğünü sanmıyorum. 2 veya belki daha fazla insanı aynı anda idare etmek heyecanlı geliyor bazılarına."kadınlar" dediniz, bu genelleme olmuyor mu?
Klasik karaktersiz, ezik insan bahanesi diyorum ben bu tür bahanelere. Aldatmak boşanmaktan daha mı kolay? Aldatanların amacı hem pastam dursun hem karnım doysun. Yani hem eşimin imkanlarından olmayayım, o yan cebimde dursun ama istediğimle de gezip tozup sevişeyim. Oldu.
Evet bunu heyecan için yapanlar elbette vardır, hatta erkeklerin hatrı sayılır bir kısmı heyecan için yapıyor bence. Gizli bir iş yapma, yakalanma arzusu adrenalini ve heyecanı arttırıyor. Burası doğru.O tarz düşüncelerden daha çok heyecanı için aldatıyor insanlar bence. Kimsenin bunu yaparken üzerinde düşündüğünü sanmıyorum. 2 veya belki daha fazla insanı aynı anda idare etmek heyecanlı geliyor bazılarına.
Mutsuz olan her kadın ve erkek aldatabilir yani..Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...
Olayı neden bana ve eşime getirdinizMutsuz olan her kadın ve erkek aldatabilir yani..Peki boşanmayı neden denemiyorlar da aldatmayı seçiyorlar. Ve bu durumda siz mutsuz olursanız aldatır msnz veya eşiniz mutsuzsa aldatırsa sorun görmezsiniz öyle mi ? Çünkü yazdığınız şey buna çıkıyor da.
O alıntı yaptığın konuyu da bugün açmış. Ne yapmak, nereye varmak istemekte acaba.?Bu onceki konularinizdan biri. Burada da aldatilmis biri var. Su anki konunuzda da kadin neden aldatir diyorsunuz. Aldatan siz degilseniz simdi niye kadin neden aldatir diye soruyorsunuz? Erkek kullanici oldugunuzu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?