Kadınlar Neden Aldatır?

Aldatmanın cinsiyeti olmaz, karaktersizliği olur.
Aldatöa kötüdür ama sizi aldatanı sizde aldatın. İnsanlar kendi başına aynısı gelmediği sürece sizin yaşadığınızı anlamıyor.

Aldatmanın cinsiyeti olmaz, karaktersizliği olur.
Aldatöa kötüdür ama sizi aldatanı sizde aldatın. İnsanlar kendi başına aynısı gelmediği sürece sizin yaşadığınızı anlamıyor.

O iş nasıl olacak ama karakterimiz elvermiyorki.
Katılıyorum aldatan herkes tatsa bu duyguyu.

Bunun cinsiyetle pek bi alakası yok aslında. Genel kapsamlı olarak söylemek gerekirse; karaktersiz , merhametsiz ve vicdansız olan yapar bu işi.

Kesinligini bilmiyorum ama eski konunuzu actiginizda sürekli bı profile bakiyordunuz.
Bakılır normal ama sürekli aynı profilede bakmak ne bilim. Bi tuhaflik vardı sizde. Aldatılan olup bu soruyu sormanizda garipligin alası.
Zaten konunuzda da ne yaptığınız belli değildi evli degilmi ayrilmismi karma corman bı konu..
Cokmu boş zamanınız var.

erkekler nıye aldatır gıbı bır soru olmus
serefsızlıgın cınsıyetı yok tıpkı namusun cınsıyetı olmadıgı gıbı

ahlak noksanlıgı olan herkes aldatır bırde aldatanların genelde komplekslı ve kısılık bozuklugu oldugu da gorulmus

yanı kadın olunca farklı sebep olmuyor hepsı tamamen ahlaksızlıktan

O kadinlar sevilmiyorsa, asagilaniyorsa, hor goruluyorsa ve herseyden vazgectiyse bosanacak. Aldatmayacak.

Mutsuzdur ve özellikle cinsel anlamda da mutsuzdur (zaten mutsuz bir evlilikte mutlu cinsellik olmaz). Ama mutsuz bir evlilik ve sevgisizlik aldatma için meşru bir sebep değildir asla; mutsuz ise boşanmalı.

Hak ediyorsa aldatırsın.
bu ne demek yahu
ıhanetı hak ettı dıye bırsey yok ahlaksızlıga kılıf bu
hakedıyorsa boşarsın ihanet etmek seref meselesıdır
karsı taraf kendı serefınızı yok saymanızı nasıl hakedebılır ?

Bu konu başlığını açıyor olmak beni üzmekle birlikte; bir o kadar da gelecek yanıtları merak ediyorum. Lütfen ergen kızlar gibi yaklaşmayınız konuya..
ALDATAN TARAFIN KASINTISI OLDUGUNDAN ,BASKA HICBIR SEBEP OLAMAZ HUZURLU VE MUTLU HAYATLARINDA MACERA VE AKSIYON PESINDELER.

Aldatmanın erkeği kadını olmaz..
KARAKTER MESELESİ BU.
Eğer sevgi, saygı, heyecan bittiyse, net olun.
Çift karakterli olup, karşı tarafı aptal yerine koymayın..

Aldatan aldanır.. Yaptığı hatanın sonuçlarına katlanır..

Karaktersizliğinden. Bir erkeğe teslim olacak kadar zayıf olmamalı kadın. Ben çok boşluğa düştüm hatta yakın zamanlara kadar. Kafaya her türlü düşünce geliyor. Önemli olan irade. Biliyor musunuz dünya üzerinde hep kendi dertlerimizi en büyük olarak görüyoruz ama insanoğlu ne dramlardan, ne işkencelerden geçti... Bir de benim komik bir yöntemim var... Bir erkek ilgimi çekti diyelim, zihnimde şöyle bir şey beliriyor. Ulan bu adam yakışıklı karizmatik kariyer ve para sahibi, iyi bir insana da benziyor benzemesine de, bir ishale bakar be... karizma yerlerde... insanoğlu aciz... bir o kadar da güçlü... biz kendimize yetmeyi bilmeliyiz... kimsenin şefkatine ilgisine muhtaç değiliz...

kadını erkeği yok. aldatmak büyük bir yalandır insanın kendisine söylediği. evliyken aldatmayı hiç söz konusu etmiyorum. haa bekarsın free takılıyorsun, kimseye bağlılığın yok, sevgilin filan yok, nereye istersen oraya konabilirsin... herkesin kendi tercihi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…