Kadınlar Neden Aldatır?

Benim gördüğüm ilgisiz kalan ve eşiyle karı koca hayatı biten kadınlar aldatıyor, haa ilgisiz kalıp aldatmayan kadın da yok mu var

Sevmeyen ama boşanmayı da g.tü yemeyen, konfor alanından ayrılamayan, malı mülkü çok kıymetli olan, standartları düşer diye korkan aldatıyor cinsiyet farketmeksizin. Evlilik ve sevgililik burada ayrılır. Evlilik yükümlülükleri kanunla belirlenmiş bir sözleşmedir. Kimse heyecan için o riskin altına girmez. Partnerini yeterince sevmiyordur işin özü bu.

Yalnız kalmaktan korktuğu için
Ne sizinle kalmak istiyor ne sizden vazgeçmek
Yedektekini garantiye alınca size tekmeyi basar olay bu
Aldatan insan güçsüz zayıf yalnız kalmaktan deli gibi korkan garantici insandır

Nasıl anladınız ben hiç çakmadım:))
Orda tutarsızlık vardı ayrıca diğer kadın gel beni yap ( çok afedersiniz)burda argo bir kelime vardı bir de arabadan fotoğraf çekmişti öylelikle anladım
Bir de unutmadan 45 yaşında olup 15 yaşında ki genç kız gibi sızlanıyordu

Keşke hayvanlar aleminden feyz alsak, penguenler, kartallar, kurtlar, hatta birine hakaret etmek maksasıyla sıkça ismini zikrettiğimiz angutlar bile hayatları boyunca tek eşlidirler, öyle ki angutlar eşleri ölünce bile başka bir eş aramaz, ölene kadar yas tutarlar.

Aldatanın ne cinsiyeti ne karakteri vardır, şerefli biri aldatmaz boşanır.

Çok duygusaldı bana hiç erkek gibi gelmedi :))
O kadarda şey yazdım bir de hemcinsimi böyle görmek istemiyorum dedim
Hiç cevap vermedi bana zaten:))

Çünkü örnek verirken insan kendisinden dem biçmeli diye düşünüyorum.. kaldıramayacağımız noktalarda olumlu olabilecek yorumlar saçmalık getirir.. Mutsuz olan aldatır .. evet aldatr ama bu normalleştirilmemeli.. Sizin yazdığınız normalleştirilmiş cümleler barındırıyor.. şöyle ki "Erkektir yapar", "Mutsuzdur yapar" çok çirkin bir mantık..

Bu ülkede hala kadinlar kiminle evleneceklerine karar veremedigi icin, ya da bir sekilde kendi seçtiğiyle evlense de, bir seyler yolunda gitmediğinde bosanamadigi icin (aile ve cevre baskisi, maddi bagimlilik, es terorunden korkma vs vs) aldatiyorlar evet.
Bi de canı oyle istedigi için aldatanlar var tabi, ama cogunluk baski altinda yasadigi ve kendini ozgur hissedebilecegi tek alan sorumluluk duymadığı birinin yanı oldugu için aldatıyor.

Çok duygusaldı bana hiç erkek gibi gelmedi :))
O kadarda şey yazdım bir de hemcinsimi böyle görmek istemiyorum dedim
Hiç cevap vermedi bana zaten:))
Güçlü kadın istemeyen bir mıymıymış demek ki
İşine gelene cevap yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…