- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.017
- 113
- Konu Sahibi Limoniwoman35
-
Tabiki de Fake..Önce ki konusundan belliydi.Umarım fake değilsindir dün gece o kadar dil döktüm
Tabiki de Fake..Önce ki konusundan belliydi.
Off çok sinir bozucuTabiki de Fake..Önce ki konusundan belliydi.
Orda tutarsızlık vardı ayrıca diğer kadın gel beni yap ( çok afedersiniz)burda argo bir kelime vardı bir de arabadan fotoğraf çekmişti öylelikle anladımNasıl anladınız ben hiç çakmadım:))
Keşke hayvanlar aleminden feyz alsak, penguenler, kartallar, kurtlar, hatta birine hakaret etmek maksasıyla sıkça ismini zikrettiğimiz angutlar bile hayatları boyunca tek eşlidirler, öyle ki angutlar eşleri ölünce bile başka bir eş aramaz, ölene kadar yas tutarlar.İnsanın doğası tek eşli değildir. Erkekler içgüdüsel olarak olabildiğince fazla dişiyi hamile bırakarak, kadınlar ise olabildiğince farklı erkekten hamile kalarak gen çeşitliliği oluşturmaya programlıdır. Ancak bizleri hayvanlardan ayıran sadece içgüdülerimizle hareket etmememizdir.
Orda tutarsızlık vardı ayrıca diğer kadın gel beni yap ( çok afedersiniz)burda argo bir kelime vardı bir de arabadan fotoğraf çekmişti öylelikle anladım
Bir de unutmadan 45 yaşında olup 15 yaşında ki genç kız gibi sızlanıyordu
Çünkü örnek verirken insan kendisinden dem biçmeli diye düşünüyorum.. kaldıramayacağımız noktalarda olumlu olabilecek yorumlar saçmalık getirir.. Mutsuz olan aldatır .. evet aldatr ama bu normalleştirilmemeli.. Sizin yazdığınız normalleştirilmiş cümleler barındırıyor.. şöyle ki "Erkektir yapar", "Mutsuzdur yapar" çok çirkin bir mantık..Olayı neden bana ve eşime getirdiniz
Amacınız nedir???
Bdv 'deki herhangi bir konuya gördüğüm olaylardan kaynaklı oluşan fikrimi yazdım
Yazdıklarım hayat felsefemi değil, gördüğüm örnekleri yansıtıyor
Güçlü kadın istemeyen bir mıymıymış demek kiÇok duygusaldı bana hiç erkek gibi gelmedi :))
O kadarda şey yazdım bir de hemcinsimi böyle görmek istemiyorum dedim
Hiç cevap vermedi bana zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?