- 5 Haziran 2014
- 42
- 21
- 13
- Konu Sahibi Avukat_Dilan
-
Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Pis pis bakiyor geneliGüzele bakmak sevaptir...birak biraz sevap islesinler...
Baksin ceksin gozunu yemek yiyemiyorum yahu:)Ne giymiş, güzel olmuş mu ?
Hım ayakkabısı güzel nereden almış acaba ?
Bana bakıyor mu ? ( Bakıyorsa güzelim işte kahretsin, bakmıyorsa bugün pek alımlı değilim sanırsam. )
Yanındakine bak, ne güzel kızmış nereden bulmuş bunu ? olmamışlar yazık.
Yanındakine bak pek yakışmışlar.
Yanındakine bak yazık çocuğa kız çirkin.
Bu gibi nedenlerle, kadınlar kadınları süzer. En çok ne giymiş diye bakıyorlar bence, saça bakan da çok oluyor, boyalıysa rengine filan, kapalıları da süzüyorlar, özellikle şık giyinmişse. Çok kötü değil bence amaç, kızmayın yani. Olur öyle şeyler :)
Yok yahu herkesi ayni sekilde suzuyorlar.Cok guzel degilim.Absurt hic olamam cunku avukatim:)Beyaz gomlek siyah pantolon:)herkesin bu kadar dikkatini çekiyorsanız ya çok çok güzelsiniz ya da absürd bir durumunuz var
Baksin ceksin gozunu yemek yiyemiyorum yahu:)
Oyle olsun bakalim napcaz kac kisiyi uyarabilcez ki sankiBoş ver onları yahu, bakarsa baksın dediğim gibi kesin bir şeyini süzüyordur, ya saçını ya kıyafetini. Kadın kadına bakar, erkeklerden çok kadınlarla göz göze geliyorum ben, lisedeyken bir arkadaşım ya sana etek çok yakışıyor ne güzel, ileride de giy hep demişti. Ne alaka demiştim ben tahtaya çıkınca yanında oturan başka bir kız arkadaşıyla bana bakıyorlarmış, şekli ne güzel diye, yuh demiştim, sapıkça gelmişti o zaman, ama kadın milleti işte manyağız birazcık. :)
Kiskaniyordur birak baksin, cok rahatsiz oluyorsan, pardon acikta biseyimmi var deyin...Pis pis bakiyor geneli
Zaten bu bakislar yuzunden ferumar takintim oldu.Durup durup kontrol ediyorum:)Kiskaniyordur birak baksin, cok rahatsiz oluyorsan, pardon acikta biseyimmi var deyin...
Sevgilin olmasi bile yeterli:)))bende beğendiklerime bakarım mesela ayakkabısnı nerden almış acaba gibisinden ama bazıları da kıskançlıktan bakıyo o ayrı. sevgilimle yürürken öldürecek gibi bakıyolar ben naptıysam
kadınların hepsi aynı tip aynı model olsaydı rekabet edecek bir sorun olmayacaktı.. ne makyaj yapan olurdu nede üstüne başına özen gösteren... güzel bir kadın gördüğüm zaman bakarım izlemek hoşuma gider..kadınalr erkekler için değil kadınlar için güzel olmaya çalışır... onun yanında sönük kalmayım diye...çıta yükseldikçe debelenip duruyoruz... baksınlar güzele bakmak sevaptır...hem gözümüz gönlümüz açılıyor güzellikler görünce bakımlı kadınlara bayılırım...Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Ayni olay bende de oluyo yaa biyerim mi acik yuzumde arkamda bi leke mi var diye dusunuyorum :))Zaten bu bakislar yuzunden ferumar takintim oldu.Durup durup kontrol ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?