Kadinlar neden hem cinslerine cok bakar?

Eşim de beni yakalıyor bazen kızı gözüme kestirip bakıyorum hedefe kitlenmiş avcı gibi Sonra ben öyle dikkatle bakınca o da bakıyor niye bakıyor gibisinden ben de o zaman " kıza niye bakıyorsun yakaladım" diyorum sinir oluyor

İsin kotu yani yasli teyzeler bile suzuyo ya hayret bibsey şöyle donup hayrola teyze oğluna mi alcan diyesim var

Oglu vardir belki gozune kestirmistir:)))))
Yok canım gençte değilim ki.:))
Meraktan teyzem mahalledeki herkesi tanımak istiyor ama bunun yolu dik dik bakıp yol kesmek değil ki yap bir çay,davet et bahçede içelim, sohbet arasında beni analiz et,değil mi?

evet erkeklerinde çok dikkatini çekiyor bu durum ,
yazık adama bakan sen azarı işiten o

Bende süzerim insanları yaa..çok çaktırmamaya çalışarak .Benimde ablamın işlek bir yerde işyeri var.Gelen geçeni süzerim yanı. Ne giymiş ,ne takmış, değişik değişik insanlarr.Zevklidir aslında..

Bakmak var,bakmak var.
Yolda gördüğüm hoş bir bayana ben de bakarım.Ama rahatsız edici bir
şekilde değil bir kere bakarım bir biter.Amaaa.... Bazıları oluyor gözleriyle
dövüyorlar resmen.Geçen gün bir mağazada kızın teki gözlerini dikti bana bak babam bak.
Bir de öyle bir bakıyor ki anneme dedim artık bu kız benim saçımı başımı yolmasa iyi bari diye.

Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Kendisiyle kıyaslamak, karşılaştırma yapmak için...

benden zayısa(ki bu yüksek ihtimal ben şişmanım : ) )
çok güzel bir kıyafet giydiyse...
Aşırı uç bir kıyafet giydiyse...
aşırı şişmansa....
.
.
.
.
her nemden de bakarmışım ben sapıklığıma bak

ben en çok metroda yaşıyorum bu durumu bende bakarım beğendiysem özellikle fiziğini giyimini vs ama öyle açıktan alenen değil ama bazı kadınlar öyle bi bakıyoki hayırdır bacım diyesim geliyo insan çaktırmadan bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…