- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Avukat_Dilan
-
Kadınların birbirini çekemediği bir geçek bende buna çok şahit oluyorum ,baştan aşağı birbirlerini süzüyorlar
ve yahut hoşlarına gidiyor o yüzden bakıyorlar.
Geçenlerde önümüzde manken gibi kız yürüyordu bende dahil (kötü niyetle değil)
gidene kadar saydım en 10 kadın baştan aşağı süzdü kızcağazı
eşimde diyor ki siz kadınlar birbirinizi bu kadar süzmekten ne zevk alıyorsunuz ne zaman dışarı çıksak ya seni başta ayağa süzüyorlar yada sen başkalarını süzüyorsun bu kadın milletinin hepsi mi aynı ?
Erkeklerin art niyeti iste :)Bileyrum (biliyorum) Ama halk dilinde o atasözü degiseli cok oldu
Yok canım gençte değilim ki.:))Oglu vardir belki gozune kestirmistir:)))))
Ama biz insanlar bazen güzel bakmayı bile bilemiyoruz.. Çünkü içimiz kötülük ve fesatlıktan kararmış..Iste soylemek istedigim buydu
Evet.. Haklısınız.Bileyrum (biliyorum) Ama halk dilinde o atasözü degiseli cok oldu
Eşim de beni yakalıyor bazen kızı gözüme kestirip bakıyorum hedefe kitlenmiş avcı gibiSonra ben öyle dikkatle bakınca o da bakıyor niye bakıyor gibisinden ben de o zaman " kıza niye bakıyorsun yakaladım" diyorum sinir oluyor
Bende süzerim insanları yaa..çok çaktırmamaya çalışarak .Benimde ablamın işlek bir yerde işyeri var.Gelen geçeni süzerim yanı. Ne giymiş ,ne takmış, değişik değişik insanlarr.Zevklidir aslında..en büyük zevklerimdendir,güzel kızlara bakmak..sacı,makyajı,gıyımı ılgımı çeker..
kımseye çaktırmam tabiii,bızde az buçuk ıdare eder tıpteyız,ezık gıbı kımseyı suzmem:)
ama annemın dükkanı işlek bi cadde de ve camekanlı,orda oturup,geleni geceni izler dururum saatlerce..(kımse bılmesın)
Eşim de beni yakalıyor bazen kızı gözüme kestirip bakıyorum hedefe kitlenmiş avcı gibiSonra ben öyle dikkatle bakınca o da bakıyor niye bakıyor gibisinden ben de o zaman " kıza niye bakıyorsun yakaladım" diyorum sinir oluyor
Benimkide o azardan cok yerevet erkeklerinde çok dikkatini çekiyor bu durum ,
yazık adama bakan sen azarı işiten o
Benimkide o azardan cok yergüzelse Ben bakarim oda bakinca sen bakiyorsun derim
Aynen o aslinda ben nereye bakiyorum diye bakiyor, bende busefer cemkiriyorum, ben bakarim sen ne bakiyorsun elin kadinina diyenedir bu erkeklerin biz kadınlardan çektiği halbuki adamı o hedefe yönlendiren kim
Gulme krizi smile var ama yapamadim(gulme krizindeyim)
Kendisiyle kıyaslamak, karşılaştırma yapmak için...Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Yahu bakmak var bakmak varyazinca pek anlamli olmadi ama neyse:)Kadin gozunu dikip pis pis bakiyor.Yahu utansin gozunu ceksin diye suratina bakiyorum hala bakiyor.Fittiracam.Simdi adliyedeyim kafami kaldiriyorum en az 3 5 kisiylegoz goze geliyorum.Ama bu kadar da olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?