- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
- Konu Sahibi Avukat_Dilan
-
kadınların hepsi aynı tip aynı model olsaydı rekabet edecek bir sorun olmayacaktı.. ne makyaj yapan olurdu nede üstüne başına özen gösteren... güzel bir kadın gördüğüm zaman bakarım izlemek hoşuma gider..kadınalr erkekler için değil kadınlar için güzel olmaya çalışır... onun yanında sönük kalmayım diye...çıta yükseldikçe debelenip duruyoruz... baksınlar güzele bakmak sevaptır...hem gözümüz gönlümüz açılıyor güzellikler görünce bakımlı kadınlara bayılırım...
Aynen sormayinAyni olay bende de oluyo yaa biyerim mi acik yuzumde arkamda bi leke mi var diye dusunuyorum :))
Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Bakip gozunuzu cekersiniz ama dikmezsiniz.Bir de pis pis bakanlar rahatsiz ediyor zatenAynen bende bakiyorum gerçekten çok çok güzel bayanlar giyinmeyi cçok.iyi bilenler var .. Sevgilime bile derim ne kadar güzel bir kadinmis bayildim.diye:)
Zaten bu bakislar yuzunden ferumar takintim oldu.Durup durup kontrol ediyorum:)
Ahhhhaaaa cok iyiydi:)))))benden daha mı güzel diye bakarlar
iki adam karşı karşıya yürürken
yanlışlıkla iki kere göz teması kursa
ne bakıyorsun diye kavga çıkarken
2 hatun arkasından dönüp süzer
yinede söz olmaz
bu biraz bizlerin
mizacı
Bakip gozunuzu cekersiniz ama dikmezsiniz.Bir de pis pis bakanlar rahatsiz ediyor zaten
Sizin tepki cok iyiymis:)O zaman onlar kiskanclikla bakiyordur takilmayin bence . Ben uzun uzun bakarsam göz göze geliosun zaten bakinca gulumsuyorum sonra da hatuna bak be diyorum :)))
Uu baby miBen de bakarım farkında olmadan uu baby süzerim ama normal yani
Kız hasetimizden mi bakıyoruz anlamadım
Gulme krizi smile var ama yapamadim(gulme krizindeyim)Uu baby mi
Güzele değil, Güzel bakmak sevaptır..Güzele bakmak sevaptir...birak biraz sevap islesinler...
Yahu bakmak var bakmak varyazinca pek anlamli olmadi ama neyse:)Kadin gozunu dikip pis pis bakiyor.Yahu utansin gozunu ceksin diye suratina bakiyorum hala bakiyor.Fittiracam.Simdi adliyedeyim kafami kaldiriyorum en az 3 5 kisiylegoz goze geliyorum.Ama bu kadar da olmaz ki
Iste soylemek istedigim buyduGüzele değil, Güzel bakmak sevaptır..
Ayyy valla aklıma getrdin guldurdun beni :) gecen fuara gittik erkek arkadasimla girişte tarama yapıyorlar malum bende o gün baya özene bozene giyinmistim çantamı geçirtmek için bayana verdim baktım benimki onder girmisti kıza göz kas yapıyo ne var hayrola diye konuşuyo dedim noluyo bunlar birbirini nerden taniyo sonra kıza baktım kız suratini eksitmis bi şey yok ya falan diyoDiyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Oglu vardir belki gozune kestirmistir:)))))Ben dün yaşadığım mahalleye yakın yerde yürüyorum ,bir yere yetişeceğim acelem var,bir kadın sanırım kendi evinin önünde bana uzaktan gözlerini dikti ve ben onun önüne gelene dek dakikalarca hiç gözlerini ayırmadan bana baktı tam önüne gelincede karşıya geçecekmiş gibi hoop önüme atlayıp resmen yolumu kesti ve hala bakıyor,konuşmuyorda.
Çok baktınız ama dedim .Tanıyamadım dedi ,bende kolay gelsin diyerek yürümeye devam ettim arkamdan bağırıyor nerde çalışıyorsun diye.
Neden insanlarımız nasıl davranılması gerektiğini öğrenmiyorlar.
Başkalarını rahatsız ettiklerini neden farketmiyorlar.
Ne yapmak gerek bende bilmiyorum.
Güzele değil, Güzel bakmak sevaptır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?