Kadinlar neden hem cinslerine cok bakar?

Aynen bende bakiyorum gerçekten çok çok güzel bayanlar giyinmeyi cçok.iyi bilenler var .. Sevgilime bile derim ne kadar güzel bir kadinmis bayildim.diye:)

Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.

benden daha mı güzel diye bakarlar

iki adam karşı karşıya yürürken
yanlışlıkla iki kere göz teması kursa

ne bakıyorsun diye kavga çıkarken

2 hatun arkasından dönüp süzer
yinede söz olmaz

bu biraz bizlerin
mizacı

en büyük zevklerimdendir,güzel kızlara bakmak..sacı,makyajı,gıyımı ılgımı çeker..

kımseye çaktırmam tabiii,bızde az buçuk ıdare eder tıpteyız,ezık gıbı kımseyı suzmem:)

ama annemın dükkanı işlek bi cadde de ve camekanlı,orda oturup,geleni geceni izler dururum saatlerce..(kımse bılmesın)

Ben dün yaşadığım mahalleye yakın yerde yürüyorum ,bir yere yetişeceğim acelem var,bir kadın sanırım kendi evinin önünde bana uzaktan gözlerini dikti ve ben onun önüne gelene dek dakikalarca hiç gözlerini ayırmadan bana baktı tam önüne gelincede karşıya geçecekmiş gibi hoop önüme atlayıp resmen yolumu kesti ve hala bakıyor,konuşmuyorda.

Çok baktınız ama dedim .Tanıyamadım dedi ,bende kolay gelsin diyerek yürümeye devam ettim arkamdan bağırıyor nerde çalışıyorsun diye.

Neden insanlarımız nasıl davranılması gerektiğini öğrenmiyorlar.
Başkalarını rahatsız ettiklerini neden farketmiyorlar.
Ne yapmak gerek bende bilmiyorum.

Güzelim.. İnsanlar çok art niyetli ve birbirlerini çekemiyorlar.. Kadınlar içinde aynı durum..
İtiraf edelim bayanlar , daha çok bayanlara hava olsun diye giyinip süslenirler..

Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.
Ayyy valla aklıma getrdin guldurdun beni :) gecen fuara gittik erkek arkadasimla girişte tarama yapıyorlar malum bende o gün baya özene bozene giyinmistim çantamı geçirtmek için bayana verdim baktım benimki onder girmisti kıza göz kas yapıyo ne var hayrola diye konuşuyo dedim noluyo bunlar birbirini nerden taniyo sonra kıza baktım kız suratini eksitmis bi şey yok ya falan diyo bende cazgirimdir hemen böldü tanışıyoruz mu dedim megersem kız bastan aşağıya beni suzmus sonra uzun uzun bakmış oda hic sevmez boyle şeyi kıza noluyo hayrola demiş ne gülsüm ya benden çok o rahatsız olmuş

Oglu vardir belki gozune kestirmistir:)))))

Kadınların birbirini çekemediği bir geçek bende buna çok şahit oluyorum ,baştan aşağı birbirlerini süzüyorlar
ve yahut hoşlarına gidiyor o yüzden bakıyorlar.
Geçenlerde önümüzde manken gibi kız yürüyordu bende dahil (kötü niyetle değil)
gidene kadar saydım en 10 kadın baştan aşağı süzdü kızcağazı

eşimde diyor ki siz kadınlar birbirinizi bu kadar süzmekten ne zevk alıyorsunuz ne zaman dışarı çıksak ya seni başta ayağa süzüyorlar yada sen başkalarını süzüyorsun bu kadın milletinin hepsi mi aynı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…