Rica ederim. Sanırım hepimiz ayni duygulari yaşıyoruz ama elbette gecicek unutma canımmüthiş bir yazı. çok duygulandım. benim bütün duygularımı dillendirmişsin. tşk.
Bnde suan tam senin söylediğin konumdayim sanırım. Insan cok emek veriyor cok çabalıyor olsun istiyor ilkim diyorsun herseyimin ilki her animin ilki. Sonra bir bakiyorsun o seni senin onu sevdigin kadar sevmemis o seni senin onu düşündüğün kadar düşünmemiş. Kalp kırıklığı acilar izdiraplar uykusuz geceler başlıyor. Susuyorum bende konusmak birsey ifade etmiyor artik. hem konussan nolurki bu kadar harabeyken susmak en guzeli aci versede en güzeli. .İnanır mısın canım daha bu sabah dinledim bu şiiri Youtube da ve çok ağlatır beni her dinleyişimde.. hele ki tam da ruh halimize hitap ediyorsa...Çok güzel tesadüf oldu bu şiiri bir başlık olarak burada görmek. Yorumları görünce de bir ben değilmişim diyor insan. Burda bir nevi kelimelerle birbirimizin üzüntülerini paylaşıyoruz, belki biraz olsun hafifliyor acılar.
Çok güzel anlatmış bu şiir bizleri. Ne kadar çok emek veriyoruz sevgimiz için halbuki...Ne kadar çok çabalıyor ne kadar çok hırpalıyoruz kendimizi. Kendimizden çalıp karşımızdakine veriyoruz her seferinde...Ama sonunda ne oluyor? Bize "sus" payı düşüyor. Susuyoruz, susup gidiyoruz çünkü artık öyle bir noktaya geliyoruz ki hiç birşeyin toparlanacağı yok diyoruz... Herşeyi olduğu gibi dağınık bırakıp,susup gidiyoruz...
offBazen herseyi bırakıp bir köşede sessizce etrafı izlersin iste bende o konumdayim.. cok ugrastim didindim cabaladim ama olmadi.. ugrasmadi cabalamadi.. hayatimin ilk defa en büyük sessizliğine burunuyorum avaz avaz bagirirken içim. .
ben buralari asali cok oldu ve iyiki gittim.bi insan 7 de neyse 79 de o oluyo hic cabalamamak lazim duzeltmeye.sonra erkege dank ediyo ama kadinin yureginde sevgi kirintisi kalmadigi icin nafile
kesin döner mi dersin bir gün
o saatten sonra donse neye yarar ki cicim mucadele verirken haberin olmadan hislerini kaybediyosun dondugunde ona0 karsi bisey hissetmiyo oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?