- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
bizdede aynısı olmuştu maşallah ortak kullanım alanına dönmüş bizde kilitlioruz ıyy iğrenç erkeklerle aynı lavaboyu kullanmak
belki gitmeye üsendi kimsede yok gibiydi bostu ortalık suraya gireyim dedi.
bazen sehirler araası yollrda esim kapıda bekler bende erkek wc ye girerim cünkü kadın wc yok yada kapalı olur
Benim çıkmadığımı biliyor yanyana oturuyoruz sonuçta bilgisayarım açık, montum çantam orada. Utancımdan hemen çıktım bilgisayarı nasıl kapattım bilmiyorum.
Kuzu
Ne guldum kiz. Allah emiii.
Ama anlatisin cok super. Bayaaa seksiiymisin haayani tam kot dizlerde icinde kulotlu corap fln. Gormustur adam tabi acinca. Ha ben olsam napardiiimm.. hmmm mudure gider uyarirdimki bazen erkekler kadin wc girdigini gordum cok rahatsiz edici fln diyip enazindan yazili bir uyari fln yapilir herkese mailden ozel.
Ayy sen bi kontrol etsene arkadasi yanina al wc kilitle oda denesin bi aciliyormu. Her halukarda kilitli olmasa bile bir kadin acardi yanlislikla oda sorun degil ama bir erkegin girmesi bayaa şok yani.
Cok yanlis yani isterse circir bilmem ne olsun giremez yani ayip.
Ama belkide dalginlik dicem fln ama o katta sadece kadinlara wc varsa sacmalik yani.
Bak boyle dusununcede sapiksi seylr geliyo aklima.
o katta olup da üşengeçliğinden mi girdi acaba
Ya aynısı başıma geldi.
Daha değişik versiyonu ama kapıyı arkadan kilitlememişler soyunma kabini kapı aralık arkasına çanta koymuş adam açılmasın diye.
Bende tak diye girdim adam boxerla
Bakma bakma diyodubende o an şokla şöyleyim
Sonrasında yine normale döndük ama
Farklı bir katta diyorsun, yanında erkek wc yok, kapıda kadınlar için diye işaret var, ve siz yerinizde değilsiniz. Bu adam da yan masanız da.
Çok sinir bozucuuuu... ben art niyet arardım, keşke hemen çıkışsaydınız, ne işin var kadın wc'de diye.
çok komık olmuş:))Cumartesi günü başıma gelen bir olayı anlatıcam kızlar. 2 aydır bu iş yerinde çalışıyorum. Burası 4 katlı bir yer. 2. ve 4 katta kadın wc, 1. ve 3. katta ise erkek wc var. Cumartesi günü de kızlar çıkmıştı tek ben kalmıştım. 2. kattaki kadın wc'nin de sifonu bozulmuş sökmüşler orayı kullanamıyoruz. Sadece 4. kattaki wc'yi kullanıyoruz. Ben de 4. kata lavaboya çıktım. Lavabolar kabin şeklinde değil, tek kişilik. Kapıda anahtarlı kapı değil ortasına basılanlardan.
Kapıyı kapattığımı sanıyorum tabi hemen basıyorum oraya ama ya kapı bozuk, ya da ben basmadım yani bilmiyorum. Merdivenlerden de kimsenin çıktığını da duymadım. Neyse işimi bitirdim külotlu çorap giyiyorum ben içime. Ve üzerimde de panço var. Külotlu çorabımı çektim kotum dizlerimde kapı birden bi açıldı. Uzanamadım bile kapıya kalakaldım.Şirketten sessiz sakin bir çocuk! Beni görünce çok özür dilerim pardon! dedi ve kapıyı kapattı. Şok oldum tabi kaldım öyle acaba beni gördü mü acaba nasıl gördü? Bu katta ne işi var? Kapının önünde kocaman kadın wc yazıyor niye buraya geldi? Kafamda deli sorular !
Aşağılara baktı mı bilmiyorum ama külotlu çorabım çekiliydi, pançom vardı kotum dizlerimde! Rezillikk!
Hemen aşağı indim çantamı aldım çıktım dün de izinliydim şuan çalışıyoruz. Yüzyüze gelemiyorum tabi ama unutmak istiyorum. Eşime ve hiç kimseye söylemedim. Kızlara da demek istiyorum aslında kapı belki bozuk olabilir. Ama çok utanıyorum. Bir de yeni girdiğim için zaten çok samimi değilim kimseyle. Ve daha kötüsü yan yana oturuyoruz. Rahat değilim
O görüntü bile kötü ama allahtan pançom vardı üstümdeKapı kapalı olunca insan bi tıklatır dimi yok daldı hemen Hala utanıyorum
çok komık olmuş:))
Gec pancoyu geeec.
Valla hadi aciliyetten girdi desekte bir tiklatmasi lazim kadinlar tuvaleti yani.
Sikayet et buyuklerden birine ama burdaki gibi anlatma sakinarada erkekler giriyor kadinlar wc ye de.
:)) anlatımın çok seker olmusGülmeyin başınıza gelince anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?