Kadınlar tuvaletine giren erkek iş arkadaşı!

bizdede aynısı olmuştu maşallah ortak kullanım alanına dönmüş bizde kilitlioruz ıyy iğrenç erkeklerle aynı lavaboyu kullanmak aynısı benim başıma geldi sorasında farkettik ben umursamadım o utansın

belki gitmeye üsendi kimsede yok gibiydi bostu ortalık suraya gireyim dedi.
bazen sehirler araası yollrda esim kapıda bekler bende erkek wc ye girerim cünkü kadın wc yok yada kapalı olur

belki gitmeye üsendi kimsede yok gibiydi bostu ortalık suraya gireyim dedi.
bazen sehirler araası yollrda esim kapıda bekler bende erkek wc ye girerim cünkü kadın wc yok yada kapalı olur

Üşenilecek bir durum yok. Erkek wc hemen önümüzde. Yukarıdaki lavabo için üşeniyoruz biz merdiven çıkıyoruz diye.

Kuzu
Ne guldum kiz. Allah emiii.
Ama anlatisin cok super. Bayaaa seksiiymisin haa yani tam kot dizlerde icinde kulotlu corap fln. Gormustur adam tabi acinca. Ha ben olsam napardiiimm.. hmmm mudure gider uyarirdimki bazen erkekler kadin wc girdigini gordum cok rahatsiz edici fln diyip enazindan yazili bir uyari fln yapilir herkese mailden ozel.

Ayy sen bi kontrol etsene arkadasi yanina al wc kilitle oda denesin bi aciliyormu. Her halukarda kilitli olmasa bile bir kadin acardi yanlislikla oda sorun degil ama bir erkegin girmesi bayaa şok yani.
Cok yanlis yani isterse circir bilmem ne olsun giremez yani ayip.

Ama belkide dalginlik dicem fln ama o katta sadece kadinlara wc varsa sacmalik yani.
Bak boyle dusununcede sapiksi seylr geliyo aklima.

Benim çıkmadığımı biliyor yanyana oturuyoruz sonuçta bilgisayarım açık, montum çantam orada. Utancımdan hemen çıktım bilgisayarı nasıl kapattım bilmiyorum.

hımm o zaman diğer kattakinin bozuk olduğunu mu bilmiyor acaba oraya gitmişsiniz diye düşünmüştür belki..
yada masadan kalktığınızda ille wc ye mi gitmiş oluyorsunuz..
ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum zira koşup diğerine gitmiş kapıda sizide bekleyebilirdi maksat rahatsızlık vermek olsaydı.. ama yinede bir ayar vermek gerekirdi diye düşünüyorum çıkışsaydınız utanan siz değil o olurdu..

Erkekler tuvaleti doludur, çok acil çıkması gerekiyor veya sıkışmıştır. Şirkettekiler çıktı diye kadınlar tuvaletine girmiş olabilir.
Sapıkça bir niyet olarak düşünmeyin, zordadır belki. Hiçbir şey yok gibi davranın ve unutun derim.

O görüntü bile kötü ama allahtan pançom vardı üstümde Kapı kapalı olunca insan bi tıklatır dimi yok daldı hemen Hala utanıyorum

Ya aynısı başıma geldi.
Daha değişik versiyonu ama kapıyı arkadan kilitlememişler soyunma kabini kapı aralık arkasına çanta koymuş adam açılmasın diye.
Bende tak diye girdim adam boxerla
Bakma bakma diyodu bende o an şokla şöyleyim
Sonrasında yine normale döndük ama

bakma mı ben kalakaldım valla bir şey diyemedim

Farklı bir katta diyorsun, yanında erkek wc yok, kapıda kadınlar için diye işaret var, ve siz yerinizde değilsiniz. Bu adam da yan masanız da.

Çok sinir bozucuuuu... ben art niyet arardım, keşke hemen çıkışsaydınız, ne işin var kadın wc'de diye.

aynen öyle. 4 katlı bir bina her katta 1'er wc var. bizim tam önümüzde erkek wc var. kadınlar ya bir kat aşağı ya da 1 kat yukarı çıkıyor. hadi burdaki doluydu diyelim yukarı çıkıp inince ben bu kapının sesini duydum ama yani boştu burası. bir de kapı kapalı üzerinde kadın wc yazıyor bir tıklat kapıyı dimi.

valla ben masum bulmadım

acil erkek tuvaletine girecek olsam mutlaka kapıyı tıklarım dolumu diye sorarım

cart diye kapıyı açıyorsa kadınları o halde yakalamaya çalışıyordur

utanacak bir şey yok amirinize söyleyin

ya tuvaletlere kilit taksınlar ve karma yapsınlar ya da daha kontrollü olsunlar

çok komık olmuş:))

O görüntü bile kötü ama allahtan pançom vardı üstümde Kapı kapalı olunca insan bi tıklatır dimi yok daldı hemen Hala utanıyorum

Gec pancoyu geeec.
Valla hadi aciliyetten girdi desekte bir tiklatmasi lazim kadinlar tuvaleti yani.
Sikayet et buyuklerden birine ama burdaki gibi anlatma sakin arada erkekler giriyor kadinlar wc ye de.

Gec pancoyu geeec.
Valla hadi aciliyetten girdi desekte bir tiklatmasi lazim kadinlar tuvaleti yani.
Sikayet et buyuklerden birine ama burdaki gibi anlatma sakin arada erkekler giriyor kadinlar wc ye de.

hayırr aynen dicem kotum dizlerimdeydi, hava da soğuk diye külotlu çorap giyiyorum ben dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…