Kadınlar tuvaletine giren erkek iş arkadaşı!

Benimde basima geldi bir defa. Ellerimi yikiyorken bir baktim kapidan bir adet irkek giriyor
Tabi ben daha birsey söyleyemeden kendisi özür dileyerek cikti..dalginligina geldi sanirim.
Insani birsey.
Uzerinde durulacak bir konu degil bence.. her erkege sapik muamelesi yapistirmayalim.
Gayet nazik ve uckurunun derdinde olmayan vs erkekler var bircok bu dunya uzerinde.
Bazen aciyorum hatta onlara..kadinlar tarafindan yanlis anlasilmasinlar diye türkiyedeki cogu erkek bin takla atiyor sacma sapan hareketler yapiyor. Mesela yol degistirmek vs gibi gibi..

Isyerinde en buyuk derdim wc idi. Az tutmadim kendimi eve gidene kadar. Her ne kadar kilitli de olsa kapiyi yoklamalari bile yetiyordu. Neyse ki artik evde calisiyorum da rahat rahat hacetimi goruyorum

Bence isyerlerinin kadin wc leri konusunda daha hassas olmalari lazim. Bir de siz nispeten sanslisiniz cogu yerde erkek kadin bir oluyor.

İş sahibinize tuvaletler hakkındaki şikayetinizi dile getirin. Utanacak bir durum da yok. İnsanlık hali..

Allahtan külotlu çorabı çekmişsin canım aksini düşünemiyorum bile, bence çocuk o an icerde biri oldugunu farkedince zaten hiçbir detayı görmemiştir ama yine de utancı yeter tabi insana. Şükür ki ucuz atlatmışsın. Ayrıca sen değil o utansın kadınlar tuvaleti olsun olmasın tuvalete kapı tıklatmadan girilemeyecegini öğrensin bir zahmet!

yaaa olabiliyor böyle durumlar... ben de bir keresinde nasıl olduysa erkekler wc sine girmiştim. ortama bir daldım 2-3 erkek "basıldık" şeklindeki şaşkın yüz ifadeleriyle bakakaldılar. ben pardon diyip çıktım

Muhtemelen haftasonu diye, alt kata inmek istemedi ve kimse görmez diye o wc yi kullanmaya kalktı. Ay ben olsam çok korkardım ama muhtemelen pek de kafa yorulacak bir şey değil.

Ben de tabelası olmadığı için bilemeyip erkekler tuvaletine girmiştim. Bir de gelen çocukları ne işiniz var burda, burası kadınlar tuvaleti diye azarlamistim
Meger ben yanlış girmisim. Bir haftaya kalmaz unutur iş arkadaşınız, olabilir böyle kazalar, rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…