- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Bide cinsiyetsiz wc isterizciler var bu da onlardan mı acaba. Sen benim cinsiyetimi nereden biliyosun diyo mesela. Hatta bizim ünide cinsiyet tercihi başka olan biri bilerek kadınlar wc sine giriyor ve kızlar haliyle rahatsız oluyor. Bana kalırsa büyük saygısızlık! Cinsiyetsiz wc denen şey talep varsa yapılsın isteyen de oraya gitsin..
Cumartesi günü başıma gelen bir olayı anlatıcam kızlar. 2 aydır bu iş yerinde çalışıyorum. Burası 4 katlı bir yer. 2. ve 4 katta kadın wc, 1. ve 3. katta ise erkek wc var. Cumartesi günü de kızlar çıkmıştı tek ben kalmıştım. 2. kattaki kadın wc'nin de sifonu bozulmuş sökmüşler orayı kullanamıyoruz. Sadece 4. kattaki wc'yi kullanıyoruz. Ben de 4. kata lavaboya çıktım. Lavabolar kabin şeklinde değil, tek kişilik. Kapıda anahtarlı kapı değil ortasına basılanlardan.
Kapıyı kapattığımı sanıyorum tabi hemen basıyorum oraya ama ya kapı bozuk, ya da ben basmadım yani bilmiyorum. Merdivenlerden de kimsenin çıktığını da duymadım. Neyse işimi bitirdim külotlu çorap giyiyorum ben içime. Ve üzerimde de panço var. Külotlu çorabımı çektim kotum dizlerimde kapı birden bi açıldı. Uzanamadım bile kapıya kalakaldım.Şirketten sessiz sakin bir çocuk! Beni görünce çok özür dilerim pardon! dedi ve kapıyı kapattı. Şok oldum tabi kaldım öyle acaba beni gördü mü acaba nasıl gördü? Bu katta ne işi var? Kapının önünde kocaman kadın wc yazıyor niye buraya geldi? Kafamda deli sorular !
Aşağılara baktı mı bilmiyorum ama külotlu çorabım çekiliydi, pançom vardı kotum dizlerimde! Rezillikk!
Hemen aşağı indim çantamı aldım çıktım dün de izinliydim şuan çalışıyoruz. Yüzyüze gelemiyorum tabi ama unutmak istiyorum. Eşime ve hiç kimseye söylemedim. Kızlara da demek istiyorum aslında kapı belki bozuk olabilir. Ama çok utanıyorum. Bir de yeni girdiğim için zaten çok samimi değilim kimseyle. Ve daha kötüsü yan yana oturuyoruz. Rahat değilim
Sizin kattaki tuvalette sorun vardır, belki kötü kokuyordu, sifon bozuktu, tuvalet tıkalıydı vs, kimse olmadığını düşünerek üst kata çıktı?
Bilerek kasıtlı yaptığını düşünmüyorum,kendi katlarındaki wc de sorun olmuş olabilir,yada her iki wc de dolu olduğu için sizin olduğunuz kata çıktı,kimse yok sanarak kapıyı açmıştır vs vs...Zaten özürdilemişte,bence sorun yok ve sizin utanacağınız birşey yok.Cumartesi günü başıma gelen bir olayı anlatıcam kızlar. 2 aydır bu iş yerinde çalışıyorum. Burası 4 katlı bir yer. 2. ve 4 katta kadın wc, 1. ve 3. katta ise erkek wc var. Cumartesi günü de kızlar çıkmıştı tek ben kalmıştım. 2. kattaki kadın wc'nin de sifonu bozulmuş sökmüşler orayı kullanamıyoruz. Sadece 4. kattaki wc'yi kullanıyoruz. Ben de 4. kata lavaboya çıktım. Lavabolar kabin şeklinde değil, tek kişilik. Kapıda anahtarlı kapı değil ortasına basılanlardan.
Kapıyı kapattığımı sanıyorum tabi hemen basıyorum oraya ama ya kapı bozuk, ya da ben basmadım yani bilmiyorum. Merdivenlerden de kimsenin çıktığını da duymadım. Neyse işimi bitirdim külotlu çorap giyiyorum ben içime. Ve üzerimde de panço var. Külotlu çorabımı çektim kotum dizlerimde kapı birden bi açıldı. Uzanamadım bile kapıya kalakaldım.Şirketten sessiz sakin bir çocuk! Beni görünce çok özür dilerim pardon! dedi ve kapıyı kapattı. Şok oldum tabi kaldım öyle acaba beni gördü mü acaba nasıl gördü? Bu katta ne işi var? Kapının önünde kocaman kadın wc yazıyor niye buraya geldi? Kafamda deli sorular !
Aşağılara baktı mı bilmiyorum ama külotlu çorabım çekiliydi, pançom vardı kotum dizlerimde! Rezillikk!
Hemen aşağı indim çantamı aldım çıktım dün de izinliydim şuan çalışıyoruz. Yüzyüze gelemiyorum tabi ama unutmak istiyorum. Eşime ve hiç kimseye söylemedim. Kızlara da demek istiyorum aslında kapı belki bozuk olabilir. Ama çok utanıyorum. Bir de yeni girdiğim için zaten çok samimi değilim kimseyle. Ve daha kötüsü yan yana oturuyoruz. Rahat değilim
Bilerek kasıtlı yaptığını düşünmüyorum,kendi katlarındaki wc de sorun olmuş olabilir,yada her iki wc de dolu olduğu için sizin olduğunuz kata çıktı,kimse yok sanarak kapıyı açmıştır vs vs...Zaten özürdilemişte,bence sorun yok ve sizin utanacağınız birşey yok.
Çorabınızı çekmişsiniz zaten birşey görmemiştir,zaten anlık birşey olduğu için kapıyı açmasıyla kapaması bir olmuştur,dikkat etmemiştir birşeye,utanmayın.
Öyledir öyledir.Ne olabilir ki başka,kötü niyetli olsa zaten sizi öyle görünce özürdileyip geri çıkmazdı.ahh inşallah öyledir
Geçen sene iş yerinde çok bunalmistim acilen tuvalete gitmem gerekiyordu yani
bi dakika geç kalsam altıma yapacak durumdaydim
Hemen wc ye gittim çıktım ellerimi yıkarken bi baktım diğer wc den de bi erkek personel çıktı
Ben bir çığlık kıyamet beyefendi burada ne işiniz var diye bağırıyorum adam bir şeyler anlatıyor ama dinlemiyorum
Sonra şu cümleyi duydum hanimefendi sakin olun burası erkekler tuvaleti dedi
O an o tuvalet başıma yıkıldı ben enkaz altında kaldım sandım
Ahahaha:)Bir de üste çıkmaya çalışmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?