Kadınlar tuvaletine giren erkek iş arkadaşı!

Bide cinsiyetsiz wc isterizciler var bu da onlardan mı acaba. Sen benim cinsiyetimi nereden biliyosun diyo mesela. Hatta bizim ünide cinsiyet tercihi başka olan biri bilerek kadınlar wc sine giriyor ve kızlar haliyle rahatsız oluyor. Bana kalırsa büyük saygısızlık! Cinsiyetsiz wc denen şey talep varsa yapılsın isteyen de oraya gitsin..

sanmıyorum öyle olsun evli çocuğu var adamın

Olur böyle şeyler çok kafana takma bence :)
Valla benim yanım erkekler tuvaleti, daha yakın bana. Erkek arkadaşlar da temiz kullanıyorlar sağolsunlar Çoğu zaman orayı kullanıyorum. Kim gidecek diğer tarafa

Geçmiş olsun olan olmuş artık üzülme, art niyeti yoktur belki de eski işyerimde benzer düzen vardı kızlar fazla kalabalık olduğumuzdan dolu oluyodu boş olduğundan emin olduğumuz erkekler tuvaletine bazen giriyoduk onun gibi bi şeydir.

Sizin kattaki tuvalette sorun vardır, belki kötü kokuyordu, sifon bozuktu, tuvalet tıkalıydı vs, kimse olmadığını düşünerek üst kata çıktı?

Sizin kattaki tuvalette sorun vardır, belki kötü kokuyordu, sifon bozuktu, tuvalet tıkalıydı vs, kimse olmadığını düşünerek üst kata çıktı?

1 alt katta daha var erkek wc ve geri dönüp tekrar bizim kattakine girdi. kötü bir niyetle yaptığını düşünmüyorum aslında. sadece çok utandım

Çok sinir bozucu ve utanç verici ama büyük ihtimalle o daha çok utanmıştır sıkışmıştır yanlış kata gelmiştir dikkat etmemiştir kadın erkek yazısına insanlık hali.o daha da rezil hissediyordur kendini o da yüzünüze bakmaya çekiniyordur unutmaya çalışın boşverin bayan iş arkadaşlarınıza da anlatmayın çocuk yanlışlıkla girmiştir muhtemelen sapık damgası yemesin yok yere ve daha da utanıp rezil olmasın unutulur gider üstünde durmayın

Ya yanlışlıkla girmiş olmasın karıştırıp. Ya da genelde o kattaki kadınlar tuvaleti boş olduğundan bir tuvalet bozuksa ya da doluysa kullanıyor olabilirler. Bile bile siz varken girdiğini sanmam.

Fazla utangaç bir çocuksa muhtemelen sosyal fobisi vardır. Öyle insanların kafası çok dolu ve dalgın olur.
Aklıma bu geldi

Bilerek kasıtlı yaptığını düşünmüyorum,kendi katlarındaki wc de sorun olmuş olabilir,yada her iki wc de dolu olduğu için sizin olduğunuz kata çıktı,kimse yok sanarak kapıyı açmıştır vs vs...Zaten özürdilemişte,bence sorun yok ve sizin utanacağınız birşey yok.

Çorabınızı çekmişsiniz zaten birşey görmemiştir,anlık birşey olduğu için kapıyı açmasıyla kapaması bir olmuştur,dikkat etmemiştir birşeye,utanmayın.

ahh inşallah öyledir

Bence de olan olmuş. Çocuk da muhakkak şaşırmış girmiştir. Böyle şeyler olabiliyor. Üzerinde durulacak ve utanılacak bir şey değil.

Geçen sene iş yerinde çok bunalmistim acilen tuvalete gitmem gerekiyordu yani
bi dakika geç kalsam altıma yapacak durumdaydim

Hemen wc ye gittim çıktım ellerimi yıkarken bi baktım diğer wc den de bi erkek personel çıktı

Ben bir çığlık kıyamet beyefendi burada ne işiniz var diye bağırıyorum adam bir şeyler anlatıyor ama dinlemiyorum

Sonra şu cümleyi duydum hanimefendi sakin olun burası erkekler tuvaleti dedi

O an o tuvalet başıma yıkıldı ben enkaz altında kaldım sandım

Bir de üste çıkmaya çalışmışsın

Erkek wc dolu ya da pis idi o da kadın wc ye bi girip çıkayım kimse görmeden dedi zaar:)
Ben cikinca erkek wc alt katta onu kullanın bi zahmet derdim..

eski işyerimde de bir tuvalet meselesi olmuştu. işyerinden yetkili bir isim bütün çalışanlara mail atmıştı bu konuyla ilgili bir daha şöyle yapmayın böyle yapın diye.

Yaaaaaaa cok fenaaa Allahim sen rahat rahat wc ye girip hacet gidermeyi nasip et, erkek kadinda kapiyi acmaain rezil etme bizi yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…